Dejlig ferielejlighed i hjertet af Søndervig kun 300m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38E, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6565
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Drømmer du om at holde en byferie i stilfulde omgivelser tæt på stranden? Så er Lodbergsvej 38E i badebyen Søndervig den perfekte ferieadresse til dig! Ferielejligheden er opført i 2020 og byder på et moderne indre med plads til 6 personer. Her har du alt lige uden for døren, og både Søndervigs centrum og den brede badestrand ligger kun fem minutters gang væk.

Fantastisk beliggenhed i Søndervig – kun en gåtur fra forretninger, caféer og sandstrand

Ferielejligheden på Lodbergsvej 38E har en fantastisk beliggenhed til en byferie: Efter få minutter på gåben står du midt i Søndervigs centrum, som både byder på et alsidigt forretningsliv, hyggelige caféer og diverse aktivitetstilbud for både store og små. 

En ferie i badebyen Søndervig er selvfølgelig ikke fuldendt uden en udflugt til det brusende Vesterhav. Blot 300 meter fra din ferieadresse ligger Søndervig Strand, som hører til blandt Danmarks bedste badestrande, og et strandbesøg eller to i løbet af ferien er helt oplagt. Vesterhavet er en fascinerende oplevelse ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Moderne og stilren indretning med gulvvarme overalt og plads til 6 personer

Ferielejligheden rummer plads til op til 6 feriegæster. 4 af sovepladserne finder du i de 2 soveværelser, mens de sidste 2 sovepladser udgøres af en sovesofa i stuen. En moderne og stilren indretning fungerer som rød tråd gennem samtlige rum i ferieboligen, og alle 87 kvadratmeter er udstyret med gulvvarme.  

Med til ferielejligheden hører en lukket og overdækket terrasse, hvor du kan nyde feriedagene i den friske havluft. Terrassen er selvfølgelig udstyret med gode havemøbler og en gasgrill, så du nemt og hurtigt kan tænde op og tilberede en ægte feriemiddag på grillen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:87
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...