Luksuriøst feriehus i Søndervig med udespa, sauna og gratis strøm

5
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 76, Søndervig - Søg på husnr. i6606

Centralt i Søndervigs populære ferieområde står denne feriedrøm og venter på jer. Det luksuriøse feriehus er opført i 2018, og indretningen er både stilfuld og kvalitetsbevidst. Huset byder på masser af wellness med både sauna og udendørs spabad – og så er strømmen inkluderet i lejeprisen!

Stilfuld og kvalitetsbevidst indretning med sauna og gratis strøm

Det nybyggede (2018) luksushus rummer plads til 6 personer og har alt, hvad feriehjertet begærer. Indretningen er stilfuld og lækker med moderne og kvalitetsbevidst interiør, som opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme.

Huset er rigtig rummeligt med 125 kvadratmeter at brede sig ud på. Det er indrettet med 2 badeværelser, og på det største har I adgang til jeres egen sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien.

Der er sørget for alle moderne bekvemmeligheder, og huset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse. Strømforbruget behøver I ikke at bekymre jer om – det er nemlig inkluderet i lejeprisen fra start af.

Lækker terrasse med udespa og central beliggenhed tæt på stranden

Rundt om huset går en lækker terrasse, hvor alle gæster nemt finder en plads i solen. Der er både en overdækket og åben del, så I kan søge ind i skyggen, hvis det bliver for varmt, eller nyde den friske havluft selv på regnfulde dage.

Den luksuriøse stil fortsætter udenfor. Her står et lækkert udendørs spabad, som kan benyttes hele året rundt. Så husk badetøjet, ligegyldigt om I holder ferie i det varme sommervejr eller det frostklare vintervejr.

Feriehuset ligger både centralt og strandnært. Der er kun få minutters gang til den nærmeste strandopgang, og Søndervigs hyggelige bymidte kan også hurtigt nås til fods.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 838
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...