Luksuriøst feriehus i Søndervig med udespa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 76, Søndervig - Søg på husnr. i6606

Centralt i Søndervigs populære ferieområde står denne feriedrøm og venter på jer. Det luksuriøse feriehus er opført i 2018, og indretningen er både stilfuld og kvalitetsbevidst. Huset byder på masser af wellness med både sauna og udendørs spabad.

Stilfuld og kvalitetsbevidst indretning med sauna

Det nybyggede (2018) luksushus rummer plads til 6 personer og har alt, hvad feriehjertet begærer. Indretningen er stilfuld og lækker med moderne og kvalitetsbevidst interiør, som opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme.

Huset er rigtig rummeligt med 125 kvadratmeter at brede sig ud på. Det er indrettet med 2 badeværelser, og på det største har I adgang til jeres egen sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien.

Der er sørget for alle moderne bekvemmeligheder, og huset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse. Alt hvad I skal bruge til en komfortabel og dejlig ferie på den jyske vestkyst.

Lækker terrasse med udespa og central beliggenhed tæt på stranden

Rundt om huset går en lækker terrasse, hvor alle gæster nemt finder en plads i solen. Der er både en overdækket og åben del, så I kan søge ind i skyggen, hvis det bliver for varmt, eller nyde den friske havluft selv på regnfulde dage.

Den luksuriøse stil fortsætter udenfor. Her står et lækkert udendørs spabad, som kan benyttes hele året rundt. Så husk badetøjet, ligegyldigt om I holder ferie i det varme sommervejr eller det frostklare vintervejr.

Feriehuset ligger både centralt og strandnært. Der er kun få minutters gang til den nærmeste strandopgang, og Søndervigs hyggelige bymidte kan også hurtigt nås til fods.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 838
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...