Charmerende feriehus med fantastisk beliggenhed i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 23, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6609
5 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På en lille forhøjning i Søndervig, få minutters gang fra det hyggelige centrum og det brusende Vesterhav, ligger dette charmerende sommerhus til 5 personer – perfekt til den lille familie eller en romantisk ferie for to. Huset er kærligt indrettet med masser af fine detaljer og den klassiske brændeovn, og fra den store terrasse er der udsigt ud over Søndervigs stemningsfyldte ferieområde.

Hyggeligt feriehus indrettet med kærlighed og personlighed

Det lille træhus på Lodbergsvej 23 oser af charme, og her er rammerne sat for en stille og rolig ferie i smukke omgivelser med det brusende Vesterhav som nabo. Huset er indrettet med kærlighed ned til selv den mindste detalje, og der er lagt stor vægt på det hyggelige og personlige.

Den hyggelige stue og det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med hinanden, og der er masser af små kroge, hvor I kan sætte jer til rette med en friskbrygget kop kaffe og læse en god bog eller nyde den flotte udsigt til klitlandskabet gennem vinduerne, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Efter en god feriemiddag sørger opvaskemaskinen for at klare den værste oprydning, mens I slår mave på sofaen, og får I brug for at vaske, er huset udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler.

Stor træterrasse med udsigt og fantastisk beliggenhed tæt på alt

Rundt om huset går en stor, dejlig træterrasse med et hav af små hyggekroge og mere end nok siddepladser til alle feriegæster. Her kan I for alvor tanke ny energi og nyde den friske havluft og den fantastiske udsigt ud over Søndervig, og når vejret viser sig fra sin bedste side, kan I hive liggestolene frem og nyde solens stråler på bedste vis.

Feriehusets beliggenhed er helt fantastisk; på en forhøjning i Søndervigs smukke klitlandskab med god udsigt og få minutters gang til både stranden og Søndervigs hyggelige bymidte. Gå på opdagelse i de mange forretninger, gå lange ture langs vandkanten, overvær de rødglødende solnedgange fra klittoppen… Der er ingen tvivl om, at I vil få en fantastisk ferie her.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6609

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne Lage, zentral gelegen dicht zum Strand und zum einkaufen man braucht so gut wie kein Auto,tolle Aussicht über sondervig bis hin zum Fjord und sehr ruhige Lage.Wenn man nicht super Anspruchsvoll ist, ein nettes Haus.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.121
Renoveret / Byggeår:2007 / 1948

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...