Dejligt feriehus i skønt naturområde i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 8, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6624
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og velholdt feriehus beliggende på en stor plænegrund. Herfra er der ikke langt til Søndervig eller Put-and-Take-søen hvor der kan fiskes og hygges dagen lang. Huset er lyst og venligt, har god plads til 6 personer, og er omkranset af gode afskærmede terrasser.

Søndervig

Huset ligger tæt på Søndervig, som er en lille by med rigtig mange muligheder. Der er fine tøjbutikker, gode restauranter, sjove minigolfbaner, og et stort aktivitetscenter med alt hvad hjertet begærer. Har du lyst til at fiske, er der flere muligheder omkringe Søndervig, så kast linen ud og fang aftensmaden.

Feriehus med dejlig indretning

Et hyggeligt og velholdt feriehus med plads til 6 personer fordelt på 3 værelser. Det ene er med dobbeltsenge, og de 2 andre værelser er med enkeltsenge. Badeværelset er med gulvvarme og bruseniche. Stue, spisestue og køkken er i et stort åben rum, så her kan man snakke sammen, uanset hvor man sidder, og samtidigt nyde varme fra brændeovnen. Huset råder også over trådløst internet og et fladskærms-TV.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6624

D.
sagde , Danmark

Super lækkert sommerhus som ligger i et meget lækkert område og dejligt afskærmning til naboer

D.
sagde , Ferritslev

Et fint feriehus der opfyldte de ønsker vi havde for denne ferie.
Aktivitetsrum placeret fint i huset, så det var oplagt at bruge meget. Huset ligger i et fint område for udeaktiviteter med gåtur og cykling.
Huset kunne godt bruge lidt renovering på især udvendinge døre, da de ikke lukker tæt. Det var lidt træls her i vintermånederne.
Men hvis dørene bliver skiftet, er det et fint hus, som vi kan anbefale.

D.
sagde , Danmark

Vi er virkelig imponeret over huset. Flot, lyst, rummeligt, gode senge, dejlige terasser med gode havemøbler, stort badeværelse. Virkelig et super dejligt hus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.900
Renoveret / Byggeår:2017 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...