Moderne 2-plans feriehus i hjertet af Søndervig med sauna og 150m til havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 285, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6627
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra den hvide sandstrand og få minutters gang fra Søndervigs hyggelige bymidte ligger dette moderne feriehus til 5 personer. Huset er opført i 2018 og er rigtig velindrettet med stilfuldt interiør og gode faciliteter som sauna, opvaskemaskine og vaskemaskine. På den afskærmede terrasse kan I nyde de dejlige solskinsdage i fulde drag.

Der er to soverum i stueplan, begge med dobbeltsenge. I kælderen i aktivitetrummet er der en sovesofa, der udgør den sidste soveplads.

Moderne og stilfuld indretning med sauna

Feriehuset på Lodbergsvej 285 er først opført i 2018, og det sætter sit præg på indretningen, som er moderne og stilfuld med masser af lys, som gør huset rummeligt og åbent. De store vinduer lukker solens stråler ind og gør huset lyst og imødekommende.

Huset er indrettet til 5 personer og er udstyret med alt, hvad I har brug for, når I skal holde en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress og jag. De praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler bliver ferien ganske ukompliceret.

Et af husets absolutte highlights er saunaen, som giver jer mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien. Her kan I få varmen efter en gåtur i den friske vestenvind eller slutte aftenen godt af med en lille wellness-session inden sengetid.

Fantastisk beliggenhed tæt på strand og centrum

Feriehuset har en skøn terrasse, der både er afskærmet og lukket. Her er der altid læ at finde, og I kan nyde de varme sommerdage og den flotte natur, mens I slapper af på liggestolene, får en kold drink ved havebordet eller hygger i vildmarksbadets varme vand.

Beliggenheden er rigtig attraktiv; I kommer til at bo i hjertet af Søndervig i gåafstand til de mange fine butikker, spisesteder og forskellige aktivitetstilbud. Bowling, fitness og minigolf er blot nogle af de aktiviteter, der er mulighed for at lave på det nærliggende fritidscenter Beach Bowl, og i sommerhalvåret kan I se de flotte sandskulpturer ved Sandskulpturfestivalen.

Stranden ligger kun 150 meter fra huset, og et strandbesøg er selvfølgelig helt oplagt – lige meget, hvornår på året, I holder ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6627

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut. Wirklich nett. Allerdings muss man einigermaßen fit auf den Beinen sein.Zum einen ist das Haus mit zwei Treppen bestückt, d.h. die Küche ist im Obergeschoss und die Toilette im Untergeschoss. Das zweite ist,daß das Bett in beiden Zimmern nur über das Fussende zu erreichen ist,da die Betten direkt von drei Wänden eingerahmt sind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, auf drei Ebenen sinnvoll konzipiertes Ferienhaus, das modern und in seiner Klarheit einladend ist. Wir haben uns dort sofort sehr wohlgefühlt. Der Wohn-Kochbereich ist großzügig, zweckdienlich und gemütlich.
Schöner Ausblick auf die Dünen – und vor allem sehr kurzer Weg zum wunderbaren Strand. Auch positiv: der recht kurze Weg zum gut ausgestatteten Supermarkt und zum Bäcker.
Minuspunkte gab es von uns eigentlich nur für das an sich schöne Sofa, das allerdings zum Teil arg durchgesessen war.
Wir kommen gern wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus und super Lage.
Das Badezimmer ist etwas klein wenn man mit 5 Personen dort ist.
Etwas wenig Stauraum für Kleidung.
Die Stühle sind auf Dauer unbequem.
Sauberkeit und Ausstattung vollkommen ok

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 393
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...