Moderne 2-plans feriehus i hjertet af Søndervig med sauna og 150m til havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 285, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6627
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra den hvide sandstrand og få minutters gang fra Søndervigs hyggelige bymidte ligger dette moderne feriehus til 5 personer. Huset er opført i 2018 og er rigtig velindrettet med stilfuldt interiør og gode faciliteter som sauna, opvaskemaskine og vaskemaskine. På den afskærmede terrasse kan I nyde de dejlige solskinsdage i fulde drag.

Der er to soverum i stueplan, begge med dobbeltsenge. I kælderen i aktivitetrummet er der en sovesofa, der udgør den sidste soveplads.

Moderne og stilfuld indretning med sauna

Feriehuset på Lodbergsvej 285 er først opført i 2018, og det sætter sit præg på indretningen, som er moderne og stilfuld med masser af lys, som gør huset rummeligt og åbent. De store vinduer lukker solens stråler ind og gør huset lyst og imødekommende.

Huset er indrettet til 5 personer og er udstyret med alt, hvad I har brug for, når I skal holde en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress og jag. De praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler bliver ferien ganske ukompliceret.

Et af husets absolutte highlights er saunaen, som giver jer mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien. Her kan I få varmen efter en gåtur i den friske vestenvind eller slutte aftenen godt af med en lille wellness-session inden sengetid.

Fantastisk beliggenhed tæt på strand og centrum

Feriehuset har en skøn terrasse, der både er afskærmet og lukket. Her er der altid læ at finde, og I kan nyde de varme sommerdage og den flotte natur, mens I slapper af på liggestolene, får en kold drink ved havebordet eller hygger i vildmarksbadets varme vand.

Beliggenheden er rigtig attraktiv; I kommer til at bo i hjertet af Søndervig i gåafstand til de mange fine butikker, spisesteder og forskellige aktivitetstilbud. Bowling, fitness og minigolf er blot nogle af de aktiviteter, der er mulighed for at lave på det nærliggende fritidscenter Beach Bowl, og i sommerhalvåret kan I se de flotte sandskulpturer ved Sandskulpturfestivalen.

Stranden ligger kun 150 meter fra huset, og et strandbesøg er selvfølgelig helt oplagt – lige meget, hvornår på året, I holder ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6627

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern gestaltetes, architektonisch gut gelöstes Ferienhaus, welches sich perfekt in die Umgebung einfügt. Durch das verbaute Holz und die schöne Einrichtung haben wir uns sofort wohl gefühlt. Sehr gemütliche Atmosphäre. Vor allem der Wohn-Essbereich, der die ganze obere Etage einnimmt, lädt zum Verweilen ein. Toller, weiter Blick in die Dünen durch die bodentiefen Fenster. Bad völlig ausreichend. Eine kleine Sauna, die wir jedoch nicht genutzt haben. Wir brauchten etwas Unterstützung beim Gebrauch der Badetonne, diese haben wir durch Esmark rasch erhalten. Wir haben sie aufgrund des benötigten Holzes und des hohen Wasserverbrauchs nur einmal genutzt, aber das besondere Badegefühl sehr genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus mit einer guten Aufteilung und guter Lage. Die Schlafzimmer sind gut aufgeteilt und insbesondere für Familien gut, da sie direkt in die Nische gebaut sind. Die Ausstattung der Küche ist ausreichend.

DE
D.
sagde , Deutschland

… sehr gut und klug vom Architekten*in gezeichnetes Ferienhaus, klug und ökonomisch mit Split-Level in die Dünen integriert, gute und hochwertige Materialwahl, gute handwerkliche Verarbeitung. Mit Ausnahme der „Bettgaragen“ sehr gut durchdacht sowie funktional gebaut und gestaltet. Top aktuelles Ferirnhaus!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 393
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...