Aktivitetshus i Søndervig med udespa, sauna og ugeneret terrasse

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 91, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6650
Gæsterne siger: icon icon

Holder I af at holde ferie i luksuriøse omgivelser? Så er der god grund til at vælge Lodbergsvej 91! Sommerhuset er opført i 2019 og er indbegrebet af luksus med en moderne og stilfuld indretning, der rummer alt, hvad feriehjertet begærer – både spabad, udendørs sauna, udespa og aktivitetsrum med billard. Terrassen er ugeneret, og beliggenheden er helt i top, få minutters gang fra både centrum og havet.

Luksuriøst 8 personers-hus med spa, sauna og aktivitetsrum med billard

Det luksuriøse feriehus i Søndervig er først opført i 2019 og råder over i alt 180 kvadratmeter – mere end god plads til 8 personer (og 1 hund). Indretningen er stilfuld og moderne, og der er lagt stor vægt på, at I skal føle jer godt tilpas.

Sommerhuset byder på noget for enhver smag. De wellnessglade gæster kan både slappe af i spabadet på det ene badeværelse eller nyde varmen i den store sauna, som er bygget separat udenfor. Holder I af at være aktive, kan I udfordre hinanden på kryds og tværs til et spil billard i aktivitetsrummet.

Stor, ugeneret terrasse med udendørs spabad og udendørs bruser

Udenfor får I en lækker og fuldstændig ugeneret terrasse med både en afskærmet og overdækket del. Havemøbler, liggestole og grill står klar, så I kan nyde feriedagene og det gode vejr i fulde drag helt for jer selv. Der er også en udendørs bruser, hvor I kan skylle sandet af fødderne efter en tur på stranden.

På terrassen finder I desuden endnu et af sommerhusets luksuriøse highlights, nemlig det store udendørs spabad med plads til 6 personer. Findes der bedre måder at slutte dagen af på end i den boblende jacuzzi under den funklende stjernehimmel?

Fantastisk beliggenhed i Søndervig få minutters gang fra strand og centrum

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed tæt på hav og by. Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand ligger blot 350 meter væk og byder på oplevelser for både store, små og firbenede feriegæster ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Søndervigs populære ferieby befinder sig også kun et par minutter væk, og de mange butikker, restauranter og caféer er helt sikkert et besøg værd. Her kan I købe alt fra souvenirs fra vestkysten til lækre softice og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6650

D.
sagde , Danmark

Huset var særdeles fremragende – super indretning.
Udført i allerhøjeste kvalitet

D.
sagde , Spøttrup

Dette hus er suveræn, og vi har anbefalet det, – også til tysk fam.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:165 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...