Luksuriøst feriehus i Søndervig med spa, sauna og 100 m til havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 193, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6680
12 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 4
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus ud over det sædvanlige? Så er dette fantastiske luksushus på Lodbergsvej 193 et helt ideelt valg! Den stilfulde indretning byder på alt, hvad feriehjertet begærer; både spabad, sauna, aktivitetsrum – og ikke mindst en fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra havet og fem minutters gang fra centrum. Hundene er også velkommen her.

God kvalitet, wellness og underholdning for alle

Det luksuriøse feriehus i Søndervig er bygget i 2019 og opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Kvalitet er et nøgleord i den moderne og stilfulde indretning, og de lyse farver på vægge og loft samt de store vinduespartier skaber en behagelig atmosfære.

Med plads til 12 personer (og 2 hunde) er huset et perfekt valg til en storstilet familieferie, og der er sørget for underholdning for både store og små. På det største badeværelse er der både sauna og spabad, og der er også lavet en aktivitetsafdeling med bl.a bordtennisbord og bordfodbold.

De 5 stjerner er ganske velfortjente, og der er virkelig lagt vægt på, at I ikke skal mangle noget på jeres ferie, både underholdningsmæssigt og rent praktisk. Et veludstyret køkken med opvaskemaskine og en vaskemaskine og tørretumbler gør de huslige pligter meget overskuelige, og I får en hurtig og stabil internetforbindelse.

Fantastisk beliggenhed centralt og i første klitrække

Beliggenheden på Lodbergsvej er helt fantastisk. I kommer til at bo både centralt og naturskønt midt i klitlandskabet med kun 100 meter til stranden og 500 meter til Søndervigs hyggelige bymidte. Fra den dejlige bæk bagerst på sommerhusgrunden kan I nyde de dejlige solnedgange – så bliver det ikke meget bedre!

Der er altså masser af udflugtsmuligheder lige i nærheden, men der er selvfølgelig også mulighed for at tage en slap af-dag derhjemme. På den store terrasse finder alle 12 feriegæster nemt en plads i solen, og der er både liggestole og havemøbler til jer.

På de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og tilberede en rød bøf i aftensolen, mens børnene og hundene tumler udenfor. Efter middagen kan I nyde et glas vin og planlægge morgendagens eventyr, mens solen går ned bag klittoppene og farver himmelen gylden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6680

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbares Ferienhaus in absoluter Traumlage !

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist mit Sauna, Whirlpool drinnen und draußen super ausgestattet. Das Ambiente ist sehr angenehm und die Entfernung zum Strand perfekt, da man nur kurz über die Düne gehen muss. Die Fußbodenheizung im Bad ist ein Traum, wenn sie sich warmgelaufen hat.
Bei unserer Ankunft funktionierte der Abfluss in der Küche zwar nicht richtig, wurde von einem Techniker aber umgehend repariert.
Das Haus ist für 12 Personen ausgelegt. Mit 12 Erwachsene bzw heranwachsenden Jugendlichen könnte es etwas eng werden, aber wenn drei Familien mit je 2 kleineren Kindern das Haus mieten, passt die Größe vermutlich Recht gut.
Alles in allem würde ich das Haus und Søndervig an sich weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus liegt auf einer Anhöhe mit einer steilen Auffahrt. Das Ferienhaus hat bietet verschiedene Sitzmöglichkeiten, ob Schatten oder Sonne. Herrliche Aussicht und kurze Weg zum Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.400
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...