Flot 5-stjernet feriehus i Søndervig kun 200 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 277, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6707
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 m fra havet, ligger dette flotte spritnye 5-stjernet feriehus flot placeret. Vestkysten er det helt rigtige tilflugtssted, til en helt mindeværdig ferie. I kan nyde naturens mange ansigter og I har Vesterhavet på tæt hånd. Husets skønne beliggenhed inddrager til mange gåture/løbeture langs den flotte strand.

Brændeovn og rolige omgivelser

Velkommen til Søndervig. – Vi er kommet indenfor i dette spritnye feriehus på Lodbjergsvej 277, der ligger på en flot naturgrund med en skøn udsigt.

Når I træder ind i huset, vil I for alvor kunne mærke ferieroen sænke sig. Alt er lyst og lækkert og har loft til kip. Huset er også udstyret med et lækkert lyst køkken med diverse hvidevarer, som gør det let for jer at kunne holde ferie uden stress og jag. Sæt tingene i opvaskemaskinen og lad den arbejde for jer, imens I smutter en tur til stranden og nyder den friske luft. 

Til aften kan I få tændt op i grillen og skænket et glas rødvin og smide jer i den store sofa. Brændeovnen er med til at sætte den helt rigtige stemning med de varme gløder og den unikke udsigt, udover den flotte naturgrund.

Lys og moderne indretning

Feriehuset er indrettet med 3 soverum og 1 badeværelse med bruseniece. Udover opvaskemaskinen, som er med til at afhjælpe de nødvendige opgaver, er der i huset også installeret vaskemaskine og tørretumbler, samt en energisparende varmepumpe.

Kort afstand til spændende aktiviteter

Selve feriebyen Søndervig har et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Byen byder udover de smukke omgivelser med tæt på strand og naturområder også på shopping, golf og restauranter. Inde i Søndervig ligger Beach Bowl, som har legeland til børnene, bowling baner mm.

Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing er alle gode byer med både shopping muligheder, fiskeri, svømmehal og gode restauranter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6707

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit Charme und Sonnenterasse.

DK
D.
sagde , Danmark

Fantastisk dejligt hus. Alt i køkkenudstyr. Fantastiske senge . Vi vender helt sikkert tilbage igen

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber feines Ferienhaus!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 600
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...