Centralt beliggende ferielejlighed med spabad og store terrasser

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 22 1. sal, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6787
5 pers.
Antal personer
360 m.
Nærmeste strand
230 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i turistbyen Søndervig tæt på både Vesterhavet, spændende forretninger og lækre restauranter ligger ferielejligheden Lodbergsvej 22, 1. sal. I den lyse feriebolig er der plads 5 personer, som kan nyde både morgen- og aftensolen på lejlighedens to terrasser eller slappe af i lejlighedens spabad.

Spabad, to terrasser og en moderne indretning

I den 115 m2 store lejlighed er der lagt vægt på at skabe en lys og moderne indretning med plads til hele familien eller parret, som ønsker lidt ekstra luksus. Spabadet står klar til at forkæle jer, og i hele lejligheden er der et flot lysindfald fra de mange vinduer. Køkkenet er stort og har masser af plads til, at feriekokken kan kreere familiens yndlingsretter.

Den østvendte terrasse er åben og egner sig perfekt til både solbadning og grillmiddage. I kan tage plads på havemøblerne og kigge ud i det fjerne lidt fra oven, imens I nyder en kold drink. Den vestvendte terrasse er overdækket, og herfra kan I følge med i byens liv nede på gaden, men samtidig sidde i fred bag det mælkehvide glasrækværk.

Praktiske faciliteter giver tid til hygge og leg

Lejligheden er udstyret med en opvaskemaskine, en tørretumbler og en vaskemaskine, som klarer alt det praktiske, imens I er på udflugt eller slapper af. De to opholdsrum i ferieboligen giver masser af plads til at tilbringe tid sammen. Det store spisebord indbyder til hyggelige familiemiddage og brætspilsaftner, og i stuen kan I se jeres yndlingsfilm med terrassedøren på klem ud til den dejlige sommerluft.

Tæt på byens liv og naturen

Mere centralt bliver det ikke: Ferielejligheden ligger i Søndervigs hovedgade, hvor I både finder restauranter, mange forskellige forretninger og sjove aktivitetsmuligheder. Har I lyst til at opleve den vestjyske natur, er Vesterhavet kun 360 meter væk. Her kan I om sommeren hoppe i de blå bølger, og om vinteren kan I gå dejlige ture i den friske havluft. Knap 15 minutters kørsel fra ferieboligen ligger Ringkøbing, der bl.a. byder på en biograf og endnu flere muligheder for at shoppe.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6787

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne, sehr gut ausgestattete und zentral gelegene Ferienwohnung direkt in Söndervig. Zwei tolle Terrassen und Parkplatz direkt am Haus. Kurze Wege zum Strand und Einkaufen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles was man für einen Urlaub braucht.Ob kochen,essen oder Unterhaltung es ist mehr Vorhanden als man erwartet und man braucht weniger mit in den Urlaub schleppen.Im Haus ist genug Platz vorhanden wenn es draussen mal regnet,für Gesellschaftsspiele oder ausruhen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung entsprach der Beschreibeung. Wir haben uns darin sehr wohl gefühlt. Ich kann mir aber vorstellen das es in den Saisonzeiten doch etwas laut werden könnte.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 0
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...