Luksuriøst feriehus med sauna og spa kun 150m fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 287, Søndervig - Søg på husnr. i6809

Er I glade for luksus og wellness, og vil I gerne bo i gåafstand fra stranden og Søndervigs centrum? Så er Lodbergsvej 287 den helt rigtige ferieadresse til jer. Det stilfulde feriehus til 6 personer er blandt andet indrettet med sauna og spabad, og beliggenheden 150 meter fra stranden og 400 meter fra byen er der intet, der ikke kan nås til fods.

Stråtækt feriehus med wellnessfaciliteter og gulvvarme i stuen

I det stråtækte feriehus i Søndervig er rammerne sat for en ferie i ekstraordinære omgivelser. Med højt til loftet, store vinduer og lyse farver er der gjort meget for, at I skal føle jer godt tilpas, og den moderne og stilfulde indretning vil alles smag.

Et af feriehusets highlights finder I på det største af 2 badeværelser – det er nemlig indrettet med både sauna og spabad, så I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien. I varmen kan I tanke ny energi langt væk fra den travle hverdag.

Med gulvvarme i stuegulvet kommer I aldrig til at fryse, heller ikke i de frostklare vintermåneder eller på en blæsende efterårsdag. Brændeovnen tilfører den klassiske feriestemning, og de knitrende flammer gør det endnu hyggeligere at sidde indenfor i varmen, når vinden rusker udenfor.

Lukket terrasse og fantastisk beliggenhed tæt på strand og by

Rundt om feriehuset går en lukket terrasse, og I kan uden problemer lade jeres hunde snuse rundt på terrassen, mens I solbader i liggestolene. Der er selvfølgelig en grill, så I kan spise en lækker middag rundt om havebordet på de dejlige lune sommeraftener.

Feriehusets beliggenhed er helt fantastisk. Vesterhavet ligger kun 150 meter væk, og på en stille dag kan I nærmest høre bølgernes brusen, når I sidder på terrassen. Den kilometerlange sandstrand indbyder til lange gåture i den friske havluft, og både børnene og hundene vil elske at udforske stranden.

Søndervigs centrum befinder sig kun få minutters gang fra ferieadressen, og her er noget for alle – både spændende forretninger, restauranter og de lækreste iscaféer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...