Lækkert feriehus til 8 personer med sauna og boblebad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 365, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6826
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på strøget i Søndervig finder du dette flotte feriehus med sauna og boblebad. Huset er velindrettet med store rum og fremstår overalt lys og indbydende. Her er du tæt på Søndervigs mange forretninger, restauranter og golfbanen, men også tæt på den skønne strand.

Tæt på det hele

Dette flotte feriehus i Søndervig byder de perfekte rammer om en skøn ferie. Her er du tæt på naturen, tæt på strøget i Søndervig hvor forretninger og restauranter ligger som perler på en snor. Du har en spændende golfbane kun få hundrede meter væk og den endeløse sandstrand lige om hjørnet.

Skøn indretning

Dette dejlige feriehus har 3 gode soveværelser med skabsplads og gode senge. Her er 2 soveværelser med 3/4 senge og 1 soveværelse med en fuld dobbeltseng. Alle værelser har trægulve. Her er 2 badeværelser med gulvvarme, det største er desuden udstyret med et boblebad til 2 personer, og her er også indgang til husets sauna.

Det velindrettede køkken har opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med separat fryser på 80 liter. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er flot indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fladskærm. I huset er der også en hems med 2 sovepladser samt gratis adgang til trådløst internet. Huset er isoleret after de nyeste foreskrifter og er udstyret med en energibesparende varempumpe, hvilket gør huset billigt at varme op.

God terrasse med loungemøbler og shelter til ren afslapning 

Til et feriehus hører naturligvis også en terrasse – I dette tilfælde en skøn, delvist overdækket og afskærmet terrasse, hvor I kan nyde den friske luft og en hyggelig grillaften. Terrassen er udstyret med liggestole, komfortable loungemøbler og en grill.

Der er desuden opstillet et shelter udenfor, så I har mulighed for at sove i det fri. Lyt her til lyden af bølgerne fra det brusende Vesterhav og vestenvinden, se på stjernehimlen og prøv noget nyt. Glæd jer til en afslappende og dejlig tid på den danske vestkyst.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6826

DE
D.
sagde , Harsefeld

Das Ferienhaus liegt ruhig und gleichzeitig nicht zu weit auswärts. Alles ist fußläufig erreichbar. Das Grundstück ist nicht einsehbar, somit schön geschützt. Geschmackvolle Einrichtung. Ausstattung perfekt. Das ideale Ferienhaus für einen Aufenthalt in Sondervig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes Haus für Familien. Am Tag mit Sonnenschein heizt sich das Haus von selbst auch im November. Das ist sehr energiesparend:). Dieses Haus ist auf jeden Fall zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles gut

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.400
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...