Lækkert luksusferiehus med sauna og boblebad

5
3699
Lodbergsvej 365, Søndervig - Søg på husnr. i6826
Gæsterne siger:

Tæt på strøget i Søndervig finder du dette flotte luksusferiehus med sauna og boblebad. Huset er velindrettet med store rum og fremstår overalt lys og indbydende. Her er du tæt på Søndervigs mange forretninger, restauranter og golfbanen, men også tæt på den skønne strand.

Tæt på det hele

Dette flotte luksusferiehus i Søndervig byder de perfekte rammer om en skøn ferie. Her er du tæt på naturen, tæt på strøget i Søndervig hvor forretninger og restauranter ligger som perler på en snor. Du har en spændende golfbane kun få hundrede meter væk og den endeløse sandstrand lige om hjørnet.

Skøn indretning

Dette dejlige luksusferiehus har 3 gode soveværelser med skabsplads og gode senge. Her er 2 soveværelser med 3/4 senge og 1 soveværelse med en fuld dobbeltseng. Alle værelser har trægulve. Her er 2 badeværelser med gulvvarme, det største er desuden udstyret med et boblebad til 2 personer, og her er også indgang til husets sauna. Det velindrettede køkken har opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med stor separat fryser på 225 liter, så er du lystfisker er her god plads til fangsten. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er flot indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fladskærm. I huset er der også en hems med 2 sovepladser samt gratis adgang til trådløst internet. Huset er isoleret after de nyeste foreskrifter og er udstyret med en energibesparende varempumpe, hvilket gør huset billigt at varme op.

God terrasse

Huset har en dejlig, delvist overdækket og afskærmet terrasse, hvor man kan nyde den friske luft og holde en hyggelig grillaften. Terrassen er udstyret med liggestole, havemøbler og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6826

D.
sagde , Danmark

Perfekt indrettet feriehus. Nyt og i fin stand.Gode terrasser omkring huset.

D.
sagde , Søgne

Med 2 bad var huset perfekt for oss (2 familier). Huset var romslig og meget godt utstyrt, virket godt rengjort, godt vedlikeholdt og hadde en høy standard. Skjermet, stor uteplass.

D.
sagde , Fredericia

Nyt, lækkert, god beliggenhedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.400
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (225 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...