Totaltrenoveret sommerhus med stort anneks

4
icon
icon
icon
icon
Sand Holms Vej 94, Søndervig - Søg på husnr. i6835
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus på Sand Holms Vej 94 er totaltrenoveret i 2019 og byder på feriehygge for hele familien tæt på stranden. Her kan I få ren afslapning. I kan nyde vesterhavsluften på den fantastiske store terrasse med lounge-hjørne eller hygge jer i det moderne sofahjørne foran brændeovnen. Til havet og til Søndervig by er der heller ikke ret langt, så der kan I hoppe på cyklen eller bare gå en tur.

Lyst og moderne indrettet med brændeovn – og vinkøleskab

Sommerhuset er lyst og velindrettet, så I kan føle jer rigtig godt tilpas. I det moderne køkken kan I lave lækre retter sammen med familien eller vennerne, mens I nyder et glas vin, der er perfekt tempereret takket være husets vinkøleslab. I sofahjørnet kan I smide fødderne op og hygge jer med jeres yndlingsserier, mens I nyder varmen fra brændeovnen. Husets store anneks er ideelt, hvis I rejser flere par eller generationer sammen, da der på den måde også er plads til at man kan gå hvert til sit engang imellem.

Åben, afskærmet terrasse – perfekt til børn og 2 hunde

Terrassen er dejligt stor og byder på mange muligheder. I kan nyde solen på liggestolene eller læse en god bog. Eller hvad med at nyde en hyggelig grill-middag på en lun sommeraften? Og har I hund eller småbørn med på ferien er den lukkede terrasse perfekt til leg, uden de voksne behøver have et øje på hver finger.

Tæt på stranden og Søndervig centrum

På vejen til stranden kan I nyde den dejlige natur, hvor stierne der snor sig gennem klitterne. Til Søndervig centrum er der 1400 meter, så turen til bageren om morgenen er hurtigt tilbagelagt på cykel eller til fods sammen med hundene. På turem kommer I desuden forbi den internationale sandskulpturfestival, der virkelig er et besøg værd. Og hvis børnene keder sig, er Søndervig Badeland et godt bud. Har I lyst til at tage ud at spise eller shoppe lidt, er der også gode restauranter, caféer og butikker for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6835

D.
sagde , Danmark

Dejligt nyt sommerhus med alt hvad du behøver og god beliggenhed til hav og ikke mindst skønne klitter. Køkkenet er lækkert og med gode muligheder for madlavning. Der er alt hvad man behøver.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 661
Renoveret / Byggeår:2019 / 1940

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...