Totaltrenoveret sommerhus med stort anneks

4
icon
icon
icon
icon
Sand Holms Vej 94, Søndervig - Søg på husnr. i6835

Dette dejlige sommerhus på Sand Holms Vej 94 er totaltrenoveret i 2019 og byder på feriehygge for hele familien tæt på stranden. Her kan I få ren afslapning. I kan nyde vesterhavsluften på den fantastiske store terrasse med lounge-hjørne eller hygge jer i det moderne sofahjørne foran brændeovnen. Til havet og til Søndervig by er der heller ikke ret langt, så der kan I hoppe på cyklen eller bare gå en tur.

Lyst og moderne indrettet med brændeovn – og vinkøleskab

Sommerhuset er lyst og velindrettet, så I kan føle jer rigtig godt tilpas. I det moderne køkken kan I lave lækre retter sammen med familien eller vennerne, mens I nyder et glas vin, der er perfekt tempereret takket være husets vinkøleslab. I sofahjørnet kan I smide fødderne op og hygge jer med jeres yndlingsserier, mens I nyder varmen fra brændeovnen. Husets store anneks er ideelt, hvis I rejser flere par eller generationer sammen, da der på den måde også er plads til at man kan gå hvert til sit engang imellem.

Åben, afskærmet terrasse – perfekt til børn og 2 hunde

Terrassen er dejligt stor og byder på mange muligheder. I kan nyde solen på liggestolene eller læse en god bog. Eller hvad med at nyde en hyggelig grill-middag på en lun sommeraften? Og har I hund eller småbørn med på ferien er den lukkede terrasse perfekt til leg, uden de voksne behøver have et øje på hver finger.

Tæt på stranden og Søndervig centrum

På vejen til stranden kan I nyde den dejlige natur, hvor stierne der snor sig gennem klitterne. Til Søndervig centrum er der kun 750 meter, så turen til bageren om morgenen er hurtigt tilbagelagt på cykel eller til fods sammen med hundene. På turem kommer I desuden forbi den internationale sandskulpturfestival, der virkelig er et besøg værd. Og hvis børnene keder sig, er Søndervig Badeland et godt bud. Har I lyst til at tage ud at spise eller shoppe lidt, er der også gode restauranter, caféer og butikker for enhver smag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 661
Renoveret / Byggeår:2019 / 1940

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...