Dejlig ferielejlighed i Søndervig – gåafstand til hav og centrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38 D1.8, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6887
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne ferielejlighed er opført i 2020 i hjertet af Søndervig og er det perfekte valg til jer, der sætter pris på et stilfuldt look og en beliggenhed få minutters gang fra både strand og centrum. Ferielejligheden på første sal rummer et moderne og velafstemt indre, og med til feriematriklen hører en lækker altan med udsigt over Søndervig.

Moderne og stilfuld ferielejlighed på første sal til 4 personer, altan med udsigt

Velkommen på Lodbergsvej 38 D1.8 – en ferieadresse, som især vil falde i god jord hos jer, der ønsker en aktiv ferie i moderne omgivelser. Ferielejligheden i Søndervig byder på plads til op til 4 feriegæster og er både ideel til den lille familie eller en romantisk ferie for to. Her kan I desuden også tage hunden med!

Feriematriklen er opført i 2020 og er beliggende på første sal i det nye ferieboligkompleks. Det moderne og stilfulde interiør skaber en luksuriøs atmosfære og en god rød tråd i alle lejlighedens rum. Ferielejligheden indeholder 2 soverum, der har gulvvarme. 

Fra opholdsrummet er der udgang til den tilhørende altan, hvorfra I har en flot udsigt over Søndervigs natur. Altanen er udstyret med gode havemøbler og en gasgrill, så I hurtigt og nemt kan tænde op i grillen og tilberede aftensmaden.

Ferielejligheden fyres op med jordvarme, som også er med til at sikre lavere forbrugsomkostninger. 

Alsidig og aktiv ferie i Søndervig, gåafstand til centrum og strand

Med en både central og strandnær beliggenhed er der masser af muligheder for at holde en alsidig og aktiv ferie ved havet. I Søndervigs bymidte kan I både handle ind, shoppe og spise lækker mad på en af byens spisesteder. Hos den lokale bager kan I hver dag hente friskbagt brød til morgenbordet, og har I lyst til en lille dessert efter aftensmaden, byder byen på flere lækre iscaféer.

Den kilometerlange sandstrand er perfekt til lange gåture, og også hunden vil elske at snuse rundt i sandet og dyppe poterne i vandkanten. På Badevej i Søndervig finder I desuden en direkte strandopgang, så I slipper for at få sand i skoene på vejen over klittoppen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6887

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung ist sehr hochwertig eingerichtet und liebevoll gestaltet. Alles ist sauber, hell und freundlich. Die zentrale Lage ist sehr gut.

DK
D.
sagde , Danmark

Pæn lejlighed i god stand med dejlig udsigt fra altanen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine schöne, helle und geräumige Wohnung für eine Familie mit einem Kind. Wir waren voll zufrieden und sind immer wieder gerne Gast. Es ist super ruhig obwohl mehrere Wohnungen vermietet waren, es ist nichts von anderen Gästen zu hören. Einzig die Verdunklungsmöglichkeiten in den Schlafzimmern könnten noch besser gestalten werden. Mit den vorhandenen Rollos/Plissees lassen sich die Schlafzimmer nicht ausreichend abdunkeln.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...