Dejligt sommerhus med sauna til 6 personer i Søndervig

3
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6888
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Til jeres næste ferie for familien eller vennegruppen er sommerhuset på P Snejkers Vej 2 i Søndervig et oplagt valg. Her er nemlig plads til op til 6 personer, der kan nyde en afslappende ferie i det dejlige sommerhus med sauna. Sommerhuset er beliggende 1 kilometer fra stranden, og desuden er op til 2 hunde hjerteligt velkomne i feriehuset.

Lys indretning og sauna

I det 80 kvadratmeter store sommerhus på P Snejkers Vej 2 venter jer en lys indretning og en skøn ferieatmosfære for jeres ferie at foregå i. Sommerhusets højdepunkt er den skønne sauna, hvor I kan nyde masser af afslapning i den dejlige varme.

Sommerhusets hjerte er alrummet, og her kan I samle hele ferieflokken til mange hyggelige stunder i løbet af ferien. Her kan I både være sammen om at lave mad i køkkenet, spille spil omkring spisebordet og se film i tv’et, mens brændeovnens knitren fuldender den hyggelige stemning.

Når I efterhånden ikke har mere energi tilbage, kan I søge mod de 4 soveværelser i sommerhuset. Alle 4 soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver, som I kan få jeres skønhedssøvn i og samle ny energi, så I er klar til de næste feriedage.

To dejlige terrasser til feriens solrige dage

Fra sommerhuset kan I træde ud på de 2 dejlige terrasser, som I kan rykke ferien ud på, når ferievejret i i top, og solen står højt på himlen. Den ene terrasse vender mod syd, og den anden vender mod vest, og derfor kan I nyde sol det meste af dagen.

På terrasserne har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan sætte jer til rette i og bare slappe af i solen. Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i den store have, hvor der også står en sandkasse og et gyngestativ klar til dem.

Når dagen lakker mod enden, kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker grillmiddag på terrassen som afslutning på en dejlig feriedag.

1 kilometer til stranden

Blot 1 kilometer fra sommerhuset venter jer det fantastiske Vesterhav, som I kan besøge på alle tider af året. Her kan I nyde friske dukkerter i bølgen blå om sommeren, og hele året rundt er det dejligt med en gåtur langs stranden.

I Søndervig er der flere gode indkøbsmuligheder i byens supermarked og specialbutikker, og den nærmste indkøbsmulighed finder I 1,8 kilometer fra jeres ferieadresse. Derudover byder byen på hyggelige butikker og skønne spisesteder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:80 / 2.703
Renoveret / Byggeår:2017 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...