Strandnær ferielejlighed med altan i hjertet af Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38 D1.1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6897
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Denne ferielejlighed i Søndervig ligger kun 5 minutters gang fra både centrum og Vesterhavet. Den moderne indretning rummer plads til 4 feriegæster, og med til lejligheden hører en lækker altan med udsigt ud over Søndervigs grønne marker og Ringkøbing Fjord.

Moderne og lys ferielejlighed til 4 personer med gode praktiske faciliteter

Den moderne ferielejlighed er opført i 2020 og byder på et lyst og moderne indre. Her får I 2 gode soveværelser med henholdsvis dobbeltseng og enkeltsenge – velegnet til den lille familie eller en romantisk ferie for to.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og på badeværelset er der en praktisk vaskesøjle. Der er gulvvarme i hele ferielejligheden.

Egen altan med havemøbler, grill og udsigt ud over Søndervig

Fra stuen kommer I ud på ferielejlighedens altan. Herfra har I en fin udsigt ud over Søndervigs grønne marker, og I kan endda skimte Ringkøbing Fjord. Der er sørget for havemøbler, så I kan tage morgenkaffen med udenfor, og der er både parasol og grill, så I kan få det bedste ud af de solrige dage.

Bo i hjertet af Søndervig med mulighed for masser af variation på ferien

Lodbergsvej 38 D1.1 er den perfekte ferieadresse til jer, der gerne vil bo tæt på alting. Søndervigs bymidte ligger få minutters gang væk og byder på masser af variation for både store og små. Gå på opdagelse i de spændende forretninger eller spis frokost i solen på en af de lækre spisesteder. Hos det lokale bageri kan I hver dag hente nybagte rundstykker til morgenbordet.

Kun 300 meter til stranden – et besøg værd hele året rundt

I kommer til at bo kun 300 meter fra stranden, som altid er et besøg værd, ligegyldigt vind og vejr. Om sommeren er det oplagt at tage en dukkert i de blå bølger, og i de blæsende efterårs- og vintermåneder er Vesterhavet et imponerende syn – og her kan I for alvor dufte den salte havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6897

DK
D.
sagde , Danmark

En dejlig ferielejlighed, hvor der er orden i tingene. Lejligheden ligger perfekt for strand og by.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine tolle Wohnung. Hier fehlt nichts.
Blick zu den Sandskulpturen Festival inclusive.
Wohnung ist hell und modern eingerichtet.
Unterbringung für Fahrräder im abgeschlossenen Raum vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne Wohnung mit großem Balkon. Alles vorhanden was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...