Sommerhus kun 200 meter fra stranden med sauna og badekar

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 357, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6933
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun små 200 meter fra stranden venter dette unikke kaptajnsvilla-lignende sommerhus, på en naturgrund omkranset af hybenroser. I dette vind- og vejrbestandige murstenshus er der god plads til, at I med op til 8 personer kan nyde den friske vesterhavsluft. En sauna og et badekar fuldender dette skønne 2-etagers sommerhus.

Lyse, åbne rum med gode faciliteter og brændeovn

Det store opholdsrum er rummeligt og har et stort, naturligt lysindfald. Detaljerne i indretningen giver en speciel maritim og hyggelig stemning. Det åbne samtalekøkken med kogeø er husets luksuriøse udgave af en kabys. Her er tænkt på detaljerne, blandt andet et stort amerikanerkøleskab, hvor I kan tappe iskoldt vand og isterninger. Under madlavningen kan I nyde samværet med resten af familien.

Opvaskemaskinen tager naturligvis det sure efter maden, så I kan slappe af foran den knitrende brændeovn.
Praktiske og samtidig meget stilfulde er også gulvene, hvor fliser og trægulvbrædder ligger side om side og er med til at skabe en rød tråd i husets indretning.

Brændeovnen sørger ikke kun for hygge, men også for ekstra varme på de køligere dage. Uden brændeovn kan huset dog også perfekt varmes op via de 2 energisparende varmepumper. Varmepumpen giver ikke kun en stabil rumtemperatur, men er også med til at holde strømforbruget under jeres ferie nede.

2 badeværelser med gulvvarme – afslapning i sauna og badekar

De to badeværelser i huset er begge udstyret med gulvvarme, hvilket især er behageligt om morgenen – ingen kolde fødder her! En lille wellnessoase venter jer på det store badeværelse. Her finder I både et badekar og en skøn sauna. Begge dele er perfekte efter en lang dag i den vestjyske natur, så I kan blive varmet godt igennem.

De 8 sovepladser på Lodbergsvej 357 er fordelt over 4 gode soveværelser. Soveværelset på 1. sal har en dobbeltseng og de sidste 3 er udstyret med enkeltsenge. Fra entreen kommer I op på husets 1. sal via en stor, åben trappe.

Stor, velafskærmet terrasse med havemøbler

I samme stil som huset, er den store terrasse afskærmet med mursten og teglsten. Her kan I sidde ugeneret og nyde aftensmaden, direkte fra husets grill.
Tag en bog i hånden og læg dig godt til rette på solsengen. Lyt til bølgernes brusen og mågerne i baggrunden.

Kun 200 meters klitlandskab adskiller jer fra den brede og kilometerlange sandstrand i Søndervig. Stranden er det perfekte sted at være i al slags vejr. Enestående og smukke omgivelser er der hele vejen omkring jeres sommerhus.  Også Søndervig centrum, kun få minutters gang fra huset, byder på mange forskellige små butikker, et bageri, stort supermarked og restauranter. Også minigolf, segway og vandland kan I prøve kræfter med i Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6933

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren seit fast 40 Jahren regelmäßig nach DK um Urlaub zu machen. Ich hatte das Haus ausgesucht als Geschenk ( den Auffenthalt ) und meinen Rentenbeginn für drei meiner älteren Geschwister. Ich wollte einige Kriterien auf jeden Fall erfüllen. 4 Schlafräume, mind 2 Bäder, nicht zu laut, nicht zu abseits vom Leben, dicht zum Strand und dicht am Ort
Alle diese Kriterien hat das Lodbjerghaus 357 100 % erfüllt.
Die Bilder waren schon sehr schön, doch mich hat das Haus von Anfang an begeistert- die Sauberkeit, hochwertige Gegenstände, liebevoll und gemütlich eingerichtet.
Die Kücheninsel hat begeistert, die Essecke mit den bequemen Stühlen ( auf denen wir lange sitzen konnten )der tolle Side by Side Kühlschrank, mit Kaltwasser und Eiswürfelbereiter.
Nicht zu vergessen, die grauen Rollos in den Schlafzimmern, ein Traum, wenn man wie wir gerne dunkel schläft.
Die Betten waren sehr gut, die Terrassen toll, verschieden geschützte Ecken.
Doch eines hatten wir zu bemängeln, mit der Kaffeemaschine sind wir nicht richtig klar gekommen, da haben wir dann per Hand aufgebrüht. Aber das nur so nebenbei.
Ich würde das Haus immer weiterempfehlen und es auch immer wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus
Nah zum Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus für Familien, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1907

Køkken:

Køleskab, fryser (184 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...