Feriehus til en stor familie og udespa på terrassen

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 72, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6949
10 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et flot hus i hjertet af Søndervig og tæt på Vesterhavet. Huset har god plads til en stor familie. Det er smagfuldt indrettet bl.a. med flotte og rengøringsvenlige gulve samt en hyggelig hems til børnene. Der er en god terrasse, velegnet til grill, og med en lækker udespa.

Luksushus og wellness til den store familie

Et rigtigt lækkert sommerhus med en central beliggenhed i Søndervig, tæt på shopping og restauranter, og kun 400 m fra Vesterhavet. Der er 4 soveværelser i huset. 3 af værelserne har hver en dobbeltseng, og på det sidste værelse er der en køjeseng. På det store værelse med køjesengene er der et ekstra fladskærms-TV med DVD-afspiller og Playstation 3 samt et skrivebord til en bærbar PC, så dette værelse er ideelt for børn og unge mennesker.

Sommerhuset har 2 badeværelser. Begge har gulvvarme og en dejlig bruseniche, og der er også sauna i det store badeværelse. Huset har naturligvis også en vaskemaskine og en tørretumbler. Og i køkkenet er der en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 80 L. Stuen er hyggeligt indrettet med et stort fladskærms-TV, en radio m/CD-afspiller, en brændeovn og gratis trådløst internet. Huset er opvarmet ved hjæp af naturgas, som er med til at holde udgifterne til opvarmning lave.

Gode terrasser med udespa og grill

Dette hus har gode terrasser, som strækker sig rundt langs det meste af huset. Den er delvist overdækket, delvis lukket, og delvist afskærmet. Så her er det altid muligt at opholde sig på terrassen og nyde den friske luft og en hyggelig grillaften med familie eller venner. På terrassen er der også en udespa, som er særdeles hyggelig for både børn og voksne hele året rundt. Huset ligger tæt på byens 18 hullers golfbane – kun er 2 km væk fra Lodbergsvej 72.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6949

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles super!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage ist sehr ruhig, trotz der Lage in Straßennähe, da dort kaum Verkehr herrscht. Es fehlt an Nichts im Haus. Es ist sehr hell und freundlich. Der Ort ist gut fussläufig zu erreichen. Der Pool kann bei jeder Wetterlage genutzt werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gut aufgeteilt und für 8 Personen wirklich top.
Es hat an nichts gefehlt.
Wir würden es jederzeit wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 840
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...