Charmerende sommerhus i Søndervig kun 50 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 259, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1038
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 50 meter fra det brusende Vesterhav ligger dette klassiske og charmerende sommerhus til 6 personer. Her får I en helt exceptionel beliggenhed midt i klitlandskabet – med den nærmeste strandopgang ”i baghaven” og kun 5 minutters gang til Søndervigs bymidte. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Klassisk og idyllisk sommerhusferie med brændeovn og praktiske faciliteter

Velkommen på Lodbergsvej 259: En ferieadresse, hvor rammerne i den grad er sat for en klassisk og idyllisk sommerhusferie ved Vesterhavet. Det lille træhus har i 2019 gennemgået en renovering og oser af charme både udvendigt og indvendigt.

I vil straks falde til i den hyggelige indretning, hvor de varme træfarver dominerer og skaber en indbydende og autentisk sommerhusstemning – godt hjulpet på vej af de kærlige pyntedetaljer og ikke mindst den klassiske brændeovn i stuen.

Sommerhuset er udstyret med alle de praktiske nødvendigheder, der gør ferien ekstra afslappende. I køkkenet er der opvaskemaskine, og sommerhusets badeværelse er udstyret med gulvvarme og vaskemaskine. En hurtig og stabil internetforbindelse står desuden til rådighed.

Overdækket terrasse, indhegnet naturgrund og skøn udsigt til klitlandskabet

Sommerhuset ligger på en indhegnet naturgrund, hvilket især er praktisk, hvis I har hunden med på ferie. På den overdækkede terrasse kan I nyde det omkringliggende landskab sammen med en god kop kaffe, og der er også en lille have med ekstra siddekroge og udsigt til Søndervigs klittoppe.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede et lækkert måltid – og så har I ikke mindst en af de bedste siddepladser, når solen går ned og maler himlen i de smukkeste orangerøde farver.

Fantastisk beliggenhed kun 50 meter fra stranden og tæt på Søndervigs centrum

Prikken over i’et er selvfølgelig den exceptionelle beliggenhed. Den endeløse sandstrand og Vesterhavets brusende bølger ligger kun et stenkast – 50 meter – væk fra feriehuset, og det er ikke forkert at sige, at den nærmeste strandopgang er placeret lige i jeres baghave.

Det er ikke kun stranden, der er inden for få minutters gangs radius. På trods af, at I er omgivet af klitter, bor I kun cirka 5 minutters gang fra Søndervigs centrum. Den populære ferieby byder både på købmand, bageri, shopping, gode spisesteder og diverse aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1038

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben sehr gerne in diesem schönen Ferienhaus Urlaub gemacht. Die Lage ist ein Traum: direkt am Meer und nur wenige Gehminuten zum Bäcker/Einkaufen/Spielplatz/…
Es gibt wenig Schränke für Kleidung und Vorräte in den Schlafzimmern/der Küche. Aber wir haben uns geholfen und ansonsten haben wir nichts an dem Haus auszusetzen. Es war sauber und gut ausgestattet.
Ich würde ohne Frage wieder dort Urlaub machen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Etwas in die Jahre gekommen, aber ansonsten gemütlich.

DK
D.
sagde , Danmark

Sommerhuset ligger perfekt og er et skønt og meget hyggeligt hus. Man skal dog være opmærksom på, at bilen ikke kan holde ved huset, så der er en gåtur med oppakning, når man flytter ind.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 1.232
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...