Flot, strandnært feriehus med panoramaudsigt over Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 55, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1059
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus til 5 personer har en fantastisk beliggenhed få minutters gang fra Søndervigs centrum og det brusende Vesterhav – og med en exceptionel panoramaudsigt ud over Søndervig. Her kan I holde ferie tæt på alt i et indbydende feriehus, der i 2021 har fået en gennemgribende renovering. En hyggelig udestue og en afskærmet terrasse med udsigt til ferieområdet er blandt feriehusets fine faciliteter, og så er hunden også mere end velkommen her.

Fantastisk beliggenhed tæt på Søndervigs centrum og strand

Sommerhuset på Lodbergsvej 55 er helt ideelt til jer, der gerne vil bo tæt på alt – men uden at bo midt i det summende byliv. Her kommer I til at bo på en hyggelig stikvej til Søndervigs centrum, og kun 300 meter skiller jer fra byens kerne med butikker, spisesteder, bageri og diverse aktivitetsmuligheder.

Det er ikke kun byen, der ligger inden for kort afstand. Kun 200 meter væk finder I Søndervigs fantastiske sandstrand, og I kan ligefrem fornemme Vesterhavets brusen i baggrunden, når I sidder på terrassen.

Indbydende, renoveret sommerhus til 5 personer med udestue

Feriehuset har plads til 5 feriegæster og egner sig rigtig godt til både den lille familie og en romantisk udflugt for to. I kommer til at bo i et indbydende sommerhus, som i 2021 har fået en gennemgående kærlig hånd – og det skinner tydeligt igennem i indretningen.

Et ekstra charmerende spot er den lille udestue. Her får I mulighed for at nyde den vestjyske natur i al slags vejr, og eftermiddagskaffen bliver kun endnu mere hyggelig af, at regnen trommer på ruden.

Sommerhuset er både udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, en hurtig og stabil internetforbindelse og en energibesparende varmepumpe.

Flere små udendørs hyggekroge og panoramaudsigt over Søndervig

Rundt om feriehuset er der lavet flere små hyggekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en god bog eller en kold drink. Tæt buskads omkranser hele terrassen og sørger for god afskærmning og en ugeneret atmosfære.

Beliggenheden på toppen af en klit betyder, at I har en fantastisk panoramaudsigt ud over Søndervigs ferieområde.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1059

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Häuschen, Strand und Einkaufsmöglichkeiten sehr nah. Zugang zum Haus über eine Treppe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches Haus erhöht auf einer Düne, nur einen Steinwurf vom Zentrum entfernt, aber dennoch herrlich ruhig gelegen. Kurzer Weg zum Strand, das haben wir vor allem wegen der Kinder sehr genossen. Die Einrichtung ist modern und geschmackvoll, das Bad jedoch bereits etwas in die Jahre gekommen. Die Kissen waren für unseren Geschmack etwas zu klein und flach. Aber das ist ja eine Geschmacksfrage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt super schön, mit Nähe zum Strand und zur Stadt. Der Aussenbereich ist einfach nur gut, hier kann man sitzen auch wenn es windig ist. Wir waren deshalb auch schon das dritte Mal dort.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:83 / 979
Renoveret / Byggeår:2021 / 1949

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...