Flot, strandnært feriehus med panoramaudsigt over Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 55, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1059
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus til 5 personer har en fantastisk beliggenhed få minutters gang fra Søndervigs centrum og det brusende Vesterhav – og med en exceptionel panoramaudsigt ud over Søndervig. Her kan I holde ferie tæt på alt i et indbydende feriehus, der i 2021 har fået en gennemgribende renovering. En hyggelig udestue og en afskærmet terrasse med udsigt til ferieområdet er blandt feriehusets fine faciliteter, og så er hunden også mere end velkommen her.

Fantastisk beliggenhed tæt på Søndervigs centrum og strand

Sommerhuset på Lodbergsvej 55 er helt ideelt til jer, der gerne vil bo tæt på alt – men uden at bo midt i det summende byliv. Her kommer I til at bo på en hyggelig stikvej til Søndervigs centrum, og kun 300 meter skiller jer fra byens kerne med butikker, spisesteder, bageri og diverse aktivitetsmuligheder.

Det er ikke kun byen, der ligger inden for kort afstand. Kun 200 meter væk finder I Søndervigs fantastiske sandstrand, og I kan ligefrem fornemme Vesterhavets brusen i baggrunden, når I sidder på terrassen.

Indbydende, renoveret sommerhus til 5 personer med udestue

Feriehuset har plads til 5 feriegæster og egner sig rigtig godt til både den lille familie og en romantisk udflugt for to. I kommer til at bo i et indbydende sommerhus, som i 2021 har fået en gennemgående kærlig hånd – og det skinner tydeligt igennem i indretningen.

Et ekstra charmerende spot er den lille udestue. Her får I mulighed for at nyde den vestjyske natur i al slags vejr, og eftermiddagskaffen bliver kun endnu mere hyggelig af, at regnen trommer på ruden.

Sommerhuset er både udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, en hurtig og stabil internetforbindelse og en energibesparende varmepumpe.

Flere små udendørs hyggekroge og panoramaudsigt over Søndervig

Rundt om feriehuset er der lavet flere små hyggekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en god bog eller en kold drink. Tæt buskads omkranser hele terrassen og sørger for god afskærmning og en ugeneret atmosfære.

Beliggenheden på toppen af en klit betyder, at I har en fantastisk panoramaudsigt ud over Søndervigs ferieområde.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1059

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gemütliches Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schön und wir haben es wieder gemietet wegen der tollen Terasse, der gut ausgestatteten Küche und der Nähe zum.Strand. Neue Betten wären wirklich nötig. Für ältere Menschen ist der Toilettentopf zu tief.


Esmark sagde
Vielen Dank für eure Rückmeldung. Generell sind die dänischen Betten weicher als die Matratzen in Deutschland, weswegen es so aussehen kann als ob die Betten ausgetauscht werden müssten. Viele Grüße Team Esmark
DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einen tollen Blick über die Dünen. Der Wohnbereich ist besonders schön, hell mit Licht durchflutet. Ein richtiger Blickfang.
Das Badezimmer ist etwas klein und müsste modernisiert werden.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:83 / 979
Renoveret / Byggeår:2021 / 1949

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...