Strandnært feriehus i Søndervig med vildmarksbad og udesauna

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 281, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1063
5 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast – mere præcist 175 meter – fra Søndervigs hvide sandstrand ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Her får I et feriehus fordelt på to plan med plads til 5 personer, og ikke mindst den lækreste terrasse med vildmarksbad, saunatønde og udendørsbruser. Hele herligheden ligger kun en lille gåtur fra Søndervigs bymidte. Der er derudover installeret en ladeboks ved feriehuset, hvis I ankommer med el-bil, så I uden problemer har mulighed for at få ladet bilen op.

Terrasse med egen wellnessoase – vildmarksbad, saunatønde og udebruser

Der er masser af mulighed for at slappe af og tanke ny energi på Lodbergsvej 281. Et af feriehusets highlights er den fantastiske terrasse, hvor der, ud over alsidige muligheder for at nyde de flotte omgivelser, venter jer et stort vildmarksbad og en lækker udesauna. I får med andre ord jeres helt egen lille wellnessoase på terrassen.

Dertil kommer naturligvis gode havemøbler, liggestole og en praktisk grill, hvorpå I hurtigt kan tilberede dagens feriemiddag. En sidste lille bonus er udebruseren, hvor I kan skylle fødderne rene for sand efter en tur på stranden.

Hyggeligt feriehus til 5 personer med de praktiske faciliteter i top

Feriehuset råder over to plan med 5 sovepladser fordelt på 3 gode soverum.

De praktiske faciliteter er også i top. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og der er også vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset. Både badeværelse, soveværelserne og stuen er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse om fødderne om morgenen.

Sidst, men ikke mindst, får I en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan streame løs af film og serier på jeres medbragte elektronik.

Bo kun 175 meter fra stranden og i gåafstand til Søndervigs centrum

Fra ferieadressen på Lodbergsvej 281 tager det ikke mange minutter at nå stranden. Faktisk er der kun 175 meter mellem jeres feriematrikel og det brusende Vesterhav, og den nærmeste strandopgang ligger lige for enden af vejen.

Søndervigs centrum ligger omtrent 5 minutters gang fra feriehuset, og de mange butikker og spisesteder venter blot på at blive besøgt. I feriebyen finder I også et supermarked og et bageri, hvor I hver dag kan forsyne jer med nybagte rundstykker til morgenbordet.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1063

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden, Strand und City gleich in der nähe es fehlte uns an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbares Haus mit riesiger 270° Terrasse und Wellnessoase im Garten. Abends im HotTub zu sitzen und den Sternenhimmel zu betrachten ist Entspannung pur. Dieses Haus mit dem Service der tollen Esmark-Mitarbeiter ist eine perfekte Kombination.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus i 2 plan, og med lukket terrasse rundt om det meste af huset. Huset ligger højt med en dejlig udsigt over klitterne. Dette var med til at vi valgte dette hus, da vi havde hund med. Alt fungerede i huset og vi besøger gerne samme hus igen. Området med sauna og vildmarksbad er hyggeligt og flot, og fuldender helt sikkert besøget.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 693
Renoveret / Byggeår:2022 / 1952

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...