Skøn ferielejlighed i hjertet af Søndervig med sauna

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 159E, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1199
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
275 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her er en skøn ferielejlighed, hvor der ikke er tvivl om, at der er blevet lagt vægt på smagfuld indretning i nordisk stil med fokus på hygge og afslapning. Ferielejligheden, som har plads til 6 personer, er beliggende i hjertet af Søndervig, blot 300 meter fra stranden. Yderligere byder feriehuset på ren afslapning, da det er indrettet med sauna, som I frit kan benytte. Desuden har ferielejligheden en lækker terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. 

Charmerende ferielejlighed med sauna

Ferielejligheden på Lodbergsvej 159E, er nyrenoveret i 2023. Der oser af ægte feriestemning og der er virkeligt kælet for detlajerne. Fra første sekund I åbner døren op til ferielejligheden, kan i fornemme de rene linjer, samtidig med alt den hygge og varme som indretningen skaber. Feriehuset er charmerende indrettet, og de flotte lyse omgivelser spreder sig i alle rum.

Ferielejligheden rummer et smukt, nyt, hvidt køkken, med alle de moderne faciliteter og har også quooker, så i hurtigt kan skolde sutteflasken, lave en kop the eller kaffe. Ubesværet kan i tilberede masser af nemt, lækkert feriemad, uden at bekymrer jer om opvasken, da opvaskemaskinen selvfølgelig klare dette for jer. Ydermere finder I en kombi vaskemaskine/tørretumbler i feriehuset, så I behøver heller ikke at bekymre jer om tøjvask under jeres ophold.
 
I stuen er der lækre kurvestole og en skøn sofa, som indbyder til filmhygge, brætspil og kvalitetstid med familie og venner.  Køkkenalrummet/stuen har en indbygget brændeovn, som I kan bruge til de lidt koldere dage eller blot for hyggens skyld. Ferielejligheden er indrettet med tre soveværelser, som alle sammen har et fantastisk lysindfald og den nordiske, hyggelige indretning går igen her. Der er også mulighed for at vælge, om man som forældre vil sove nedenunder og give børnene førstesalen, eller man kan som vennepar have en etage hver.

Ligeledes indeholder feriehuset også to badeværelser, et ovenpå og et nedenunder. Begge badeværelser er smukt renoveret, med flotte nye bademøbler, messingdetaljer og lækker rainshower bruser. Med et badeværelse på begge etager, giver dette igen også gode muligheder for at kunne indrette sig helt som man ønsker. Badeværelset nedenunder er også udstyret med gulvvarme. 

Skøn lukket terrasse, hvor I kan nyde solen

Til ferielejligheden hører en ca. 40 m2 stor terrasse, hvor både morgen-, eftermiddags- og aftenssolen kan nydes i fulde drag. Hvis solen bliver for skarp, kan I slå markisen ud og trække jer tilbage i skyggen eller hoppe under den skønne udebruser og tage et nedkølende brusebad.

Desuden kan I tænde op for grillen og tilberede lækre feriemåltider i det fri, samtidig med i kan holde øje med ungerne som ser lidt tv i stuen imens de venter på aftensmaden, eller fortsætte samtalen med fruen, imens hun går i køkkenet for at hente et dejlig glas vin til jer, som en god afslutning på en fantastisk dag.

Dejlig beliggenhed kun 300 meter fra stranden

Denne ferielejlighed er beliggende på adressen Lodbergsvej 159E, hvilket kun er 300 meter fra den nærmeste strand. Der er derfor ikke langt fra tanke til handling, hvis I pludselig får lyst til et dyp i havet eller en gåtur langs strandkanten.
 
Samtidig befinder feriehuset sig kun få minutters gang fra Søndervig centrum, som byder på flere gode ferieoplevelser. Her er det muligt at tage på shopping i diverse specialbutikker eller få stillet sulten med et cafebesøg. Det vil også sige, at feriehuset kun befinder sig 275 meter til indkøb, hvilket gør det let for jer, når der skal handles ind. Så hvis I har lyst til at bo tæt på både strand, hav og den spændende badeby Søndervig, så er denne ferielejlighed oplagt til jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1199

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine sehr zentral, trotzdem ruhige Ferienwohnung. Die Ausstattung ist gut, die Küche ist sehr ausreichend bestückt. Eine sehr saubere Wohnung. Die Wohnung ist zweistöckig, daher für Gehbehinderte nicht so gut geeignet.

DK
D.
sagde , Danmark

Meget fint hus med gode detaljer.

DK
D.
sagde , Danmark

Huset er et sødt lille hus, men med god plads til de 6 personer der kan være.
Klart et plus at der er toilet og bad på begge etager.

Det ligger super centralt i Søndervig, så helt kan nås til fods på få minutter. Selv Lalandia.
Stranden er også kun få minutters gang fra huset, så det er bare om at få badetøjet med.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100
Renoveret / Byggeår:2023 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...