Skøn ferielejlighed i hjertet af Søndervig med spabad og sauna

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 159E, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1199
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
275 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her er en skøn ferielejlighed, hvor der ikke er tvivl om, at der er blevet lagt vægt på hygge og afslapning. Ferielejligheden, som har plads til 6 personer, er beliggende i hjertet af Søndervig, blot 300 meter fra stranden. Yderligere byder feriehuset på ren afslapning, da det er indrettet med både spabad og sauna, som I frit kan benytte. Desuden har ferielejligheden en lækker terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Charmerende ferielejlighed med spabad og sauna

Her er der virkelig tale om en velholdt ferielejlighed, der oser af ægte feriestemning. Fra første sekund I åbner døren op til ferielejligheden, vil I føle jer hjemme! Feriehuset er charmerende indrettet, og de flotte lyse omgivelser spreder sig i alle rum.
 
I stuen er der både plads til filmhygge, brætspil og kvalitetstid med familie og venner, og ikke nok med det, så er der her placeret en brændeovn, som I kan bruge til de lidt koldere dage eller blot for hyggens skyld. Dertil er feriehuset indrettet med tre gode soveværelser, hvor to af dem er med dobbeltseng.
 
Feriehuset har hele to badeværelser, hvor begge er med gulvvarme. Det ene badeværelse er yderligere indrettet med både spabad og sauna, så her kan I rigtig forkæle jer selv lidt ekstra. Efter en god dag ved stranden er der intet bedre end at mærke følelsen af velvære ved at hoppe i spabadet eller i saunaen.

Skøn lukket terrasse, hvor I kan nyde solen  

Til ferielejligheden hører en ca. 40 m2 stor terrasse, hvor både morgen-, eftermiddags- og aftenssolen kan nydes i fulde drag. Hvis solen bliver for skarp, kan I slå markisen ud og trække jer tilbage i skyggen. Desuden kan I tænde op for grillen og tilberede et lækkert måltid eller blot ligge på solvognen med en god bog og nyde jeres ferie. 

Dejlig beliggenhed kun 300 meter fra stranden

Denne ferielejlighed er beliggende på adressen Lodbergsvej 159E, hvilket kun er 300 meter fra den nærmeste strand. Der er derfor ikke langt fra tanke til handling, hvis I pludselig får lyst til et dyp i havet eller en gåtur langs strandkanten.
 
Samtidig befinder feriehuset sig kun få minutters gang fra Søndervig centrum, som byder på flere gode ferieoplevelser. Her er det muligt at tage på shopping i diverse specialbutikker eller få stillet sulten med et cafebesøg. Det vil også sige, at feriehuset kun befinder sig 275 meter til indkøb, hvilket gør det let for jer, når der skal handles ind. Så hvis I har lyst til at bo tæt på både strand, hav og den spændende badeby Søndervig, så er denne ferielejlighed oplagt til jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1199

D.
sagde , Danmark

Huset er et sødt lille hus, men med god plads til de 6 personer der kan være.
Klart et plus at der er toilet og bad på begge etager.

Det ligger super centralt i Søndervig, så helt kan nås til fods på få minutter. Selv Lalandia.
Stranden er også kun få minutters gang fra huset, så det er bare om at få badetøjet med.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...