Stort feriehus i Søndervig med aktivitetsrum, udesauna og udespa

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervig Landevej 7, Holmsland

- Sommerhusnr.: K6120
10 pers.
Antal personer
6000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus, hvor I kan tage hele familien eller venneflokken med på ferie? Så bør I helt sikkert kaste et blik på dette sommerhus på Søndervig Landevej 7, som ligger tæt ved Ringkøbing, Lodbjerg Hede og Søndervig. Feriehuset har plads til helt op til 10 personer, og hundene er også velkomne her. Aktivitetsrummet med billardbord sørger for underholdning på ferien, og der er masser af wellnessoplevelser at hente i sommerhusets udesauna – og ikke mindst den lækre udespa.

Sommerhus med plads til 10 personer og aktivitetsrum med billard

Feriehuset sætter rammerne for en storslået ferie med plads til helt op til 10 personer. Sovepladserne fordeler sig på i alt 5 soveværelser: To med dobbeltseng, to med to enkeltsenge og et femte og sidste soveværelse med fire enkeltsenge – perfekt til børnene!

Feriehuset er på praktisk vis udstyret med 2 badeværelser, så I undgår lange køer til badet om morgenen. De af jer, der foretrækker at være aktive, kan i stedet søge mod aktivitetsrummet, hvor billardbordet med garanti kommer til at danne ramme om mange spændende turneringer.

Privat wellnessoase med udendørs sauna og udendørs spabad

Det er ikke kun aktivitetsrummet, der hører til blandt feriehusets højdepunkter: På sommerhusets terrasse får I jeres helt egen private wellnessoase med både udendørs sauna og udendørs spabad. Her kan I nyde en masse lækre wellnessoplevelser på ferien – i den varme udesauna eller i det varme boblebad med udsigt til den blå himmel.

Kæmpe grund i Søndervig med stor terrasse og have med plads til leg

Feriehuset på Søndervig Landevej 7 ligger lige uden for Søndervig og Ringkøbing på en hele 5.974 kvadratmeter stor naturgrund. Her har både de firbenede feriegæster og børnene masser af plads at lege på, og mens de boltrer sig i haven, kan I sætte jer godt til rette på sommerhusets terrasse.

På terrassen finder alle 10 feriegæster uden problemer den perfekte plads, og den har både en afskærmet, åben og lukket del. Der er selvfølgelig sørget for godt med havemøbler, liggestole og en grill, så I kan afslutte en dejlig feriedag af på perfekt vis med en hyggelig grillmiddag i aftensolen.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6120

D.
sagde , Hørsholm

Det var super fint, der manglede ikke noget, meget god plads ind som ude, fine have møbler, god terrasserSoverum:5
Bolig-/Grundareal:342 / 5.974
Renoveret / Byggeår:2005 / 1877

Køkken:

Køleskab, fryser (360 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, klinker Trægulv i stue, klinker Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...