Skønt hus med spa, sauna og hund tilladt – tæt på hav, golf og fiskesø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klevevej 41A, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6628
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Med udsigt til klitterne og åbent område med stor fiskesø, kan I nyde ferien i dette skønne, i 2018 byggede feriehus. Huset ligger tæt på både golfbane og Vesterhav. Her er alle muligheder for hele familien, inkl. hund, for både aktivitet og for en afslappende ferie med spa og sauna.

Lyst og åbent – i flot skandinavisk stil

Dette flotte og gennemførte hus på Klevevej 41a er smagfuldt og velindrettet i skandinavisk stil med lyse rum. Husets hjerte er det lyse og praktisk indrettede køkken- opholdsrum med brændeovn, hvor der er højt til loftet og masser af lysindfald igennem de mange store vinduespartier.

Køkkenafdelingen er praktisk indrettet med bl.a. opvaskemaskine, så man ikke skal ”spille om opvasken”.

Huset råder over hele to badeværelser. Der findes spa og sauna i det ene badeværelse, hvilket lægger op til perfekt afslapning efter en rask tur til vandet, eller efter en dag på golfbanen. En varmepumpe i huset sørger for at energiforbruget holdes lavt, så man også med god samvittighed kan tage en ekstra tur i spaen.

Huset er til 6 personer, fordelt på 3 soverum med hver en dobbeltseng.

Udsigt til klitter og fiskesø

Der er rig mulighed for at nyde solens stråler på terrasserne rundt om huset. Den overdækkede og afskærmede terrasse forlænger ”ude-tiden”. Herfra kan du også holde øje med børnene, når de er travlt beskæftiget med at lege.

Her på Lodbjerg Hede er mulighederne mange – få meter fra huset ligger en 15.000m2 stor fiskesø, hvor der er mulighed for selv at fange aftensmaden.

Med en lille gåtur på 1200 meter, når du Vesterhavet, der altid – året rundt – er et besøg værd. Også en 27 hullers golfbane og Søndervig by ligger indenfor gåafstand. I Søndervig  finder du masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is cafeer.

Den gamle købstad Ringkøbing ligger blot 10 km væk, med sine røde tage og toppede brosten er den er bestemt værd at besøge. – Måske en rask cykeltur ad de mange cyklestier i området?

 

 

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 750
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...