Femstjernet feriehus med sauna, badekar og udsigt til fiskesø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klevevej 41E, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6796
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette femstjernede feriehus på Lodbjerg Hede blot 1,2 km fra Vesterhavet er helt ideelt til feriegæsten, der holder af at holde ferie i luksuriøse omgivelser. Feriehuset er stilfuldt indrettet med moderne interiør, 3 badeværelser, sauna og badekar. Den lukkede terrasse er perfekt til hundeejerne, og 2 hunde er tilladt i feriehuset.

Luksuriøst feriehus med sauna, badekar og 3 badeværelser

Lyse farver, lækre møbler, højt til loftet og store vinduer, der inviterer solen indenfor – på Klevevej 41E har man gjort sig umage for at skabe en indbydende og rummelig atmosfære og en stilfuld rød tråd, der går igen i hele feriehuset, som er opført i 2019.

Feriehusets 3 badeværelser sørger for, at der aldrig er kø til toilettet, og det er også på det ene badeværelse, I får mulighed for at nyde lidt ekstra wellness i saunaen og badekarret. Der findes næppe bedre måder at tanke nye kræfter på efter en dag i den friske havluft!

Opholdsrummet bliver feriens mødested. Her er stue, spiseafdeling og køkken samlet i ét stort fællesrum med brændeovnen i centrum. Når dagen går på hæld, og mørket sænker sig over jer, sørger de knitrende flammer for den hyggeligste feriestemning.

Stor, lukket terrasse med overdækning og udsigt til fiskesø

Der er flere udgange til den store terrasse, hvor der både er mulighed for at sidde i solen og i skyggen. Både mod øst og vest er der en overdækket del, og terrassen er desuden lukket hele vejen rundt, så hundene ikke begynder at gå på opdagelse i området på egen hånd.

Er der lystfiskere blandt familiemedlemmerne, har feriehuset en helt perfekt beliggenhed. Fra terrassen har I udsigt til Lodbjerg Hedes fiskesø, som ligger lige ved siden af feriehuset. Måske skal I prøve lykken en dag og forsøge selv at fange aftensmaden?

Det brusende Vesterhav befinder sig kun få minutters kørsel eller en lille gåtur fra ferieadressen og det samme gør Søndervigs ferieby med et spændende udvalg af aktiviteter, spisesteder og butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6796

D.
sagde , Aalborg

Huset fungerer super godt, har faktisk ingen forbedringsforslag

D.
sagde , Løsning

Dejlig hus. god plads.

D.
sagde , Fredericia

Super fint hus, kan sagtens anbefales.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.316
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...