Stor 24 pers ferielejlighed med GRATIS adgang til Adventure Park

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søtangevej 1 Nr. 7, Holmsland

- Sommerhusnr.: K6865
24 pers.
Antal personer
6730 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Mellem den gamle købstad Ringkøbing, Lodbjerg Hede og feriebyen Søndervig, finder I denne unikke ferielejlighed på 350 m² med en trappeopgang på ca. 87 cm til ikke mindre end 24 personer! Her er hyggeligt samvær og sjove aktiviteter for alle aldre i højsædet. Feriehuset er en tidligere lade, der er ombygget og renoveret med respekt for de flotte, velbevarede og synlige bjælker. Jeres to hunde er også meget velkomne til at holde ferie sammen med jer.

Som gæst på Søtangevej 1 har I gratis adgang til Adventure Park inden for parkens almindelige åbningstider. I ydersæsonen er Caféen, butikken samt de idendørs aktitiviteter dog lukkede, mens I fortsat gratis kan benytte jer af ’Pay&Play’-konceptet, som omfatter de udendørs aktiviteter; fodboldgolf, minigolf og adventure golf. Åbningstider samt Pay&Play-sæsonen finder I på hjemmesiden www.adventure-park.dk. Rigtig god fornøjelse!

Vælger I et andet Esmark-feriehus til ferien, så husk, at alle Esmark-gæster får 20% rabat på dagskort hos Adventure Park ved fremvisning af deres lejebevis.

Ferielejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Feriebolig med poolbord, fadølsanlæg, indendørs putting green m.m.

Ferielejligheden er holdt i Nordic-Factory Style, her er der virkelig kræset for detaljerne. I det store fællesrum, er der, udover spiseplads til alle, blandt andet poolbord, dart og som noget helt særligt: en indendørs fire hullers putting green. Hele ferielejligheden rummer over forskellige hyggelige aktiviteter, men stadig med plads til at kunne trække sig tilbage enten nedenunder eller ovenpå.

Alt til madlavningen er der selvfølgelig også tænkt på. Køkkenet er praktisk og industrielt indrettet, så alt er nemt og overskueligt for jer alle. Derudover er der to af alt, så I ikke skal bekymre jer om plads i ovnen, køleskabet, fryseren eller opvaskemaskinen for den sags skyld.

Skal I holde fest, kan I købe øl-fustager til fadølsanlægget i lejligheden. Her gælder det blot om at finde en kompetent bartender til serveringen Øl-fustager kan købes i parken mellem 1/4 – 31 /10, men skal bestilles 14 dage før ankomst .

Stor overdækket terrasse og udendørs område

Har I lyst til at tilbringe mere tid ude i den friske luft, når I er færdige med at spille håndboldgolf? Så er der til lejligheden en stor overdækket terrasse med tilhørende havemøbler til alle 24 personer, samt grill og solvogne. Her er altså plads til, at I alle kan sidde og nyde jeres måltider i det gode vejr. Herudover er der også adgang til et stort grønt område med terrasse, gyngestativ og boldbane, som gratis kan benyttes.

Smukke omgivelser og GRATIS adgang til Adventure Park

Langs fjorden er der en velanlagt sti til både Ringkøbing og Søndervig, samt Baggers Dæmning, som går over fjorden og ender tæt på Søndervig. På få minutter har I fjordudsigt, fuglekvidder og masser af ro. Ringkøbing Fjord er absolut et besøg værd og også kendt for sine mange gode surf områder.

Dette i kombination med Adventure Parks mange aktiviteter kommer I ikke til at kede jer. I kan prøve kræfter med bl.a. adventure golf, fodboldgolf, håndboldgolf, minigolf, fodboldpool og mange andre sjove aktiviteter. 

Prisen er inklusiv slutrengøring og energiforbrug. Sengelinned kan lejes gennem Esmark. Depositum kr. 5000,-. 

Det siger vores gæster om sommerhuset K6865

D.
sagde , Middelfart

Rigtig dejligt hus. Med en masse aktiviteter for børn og barnlige sjæle.
Hyggelig stemning, dejligt opvarmet.
Vi ringede og sagde at dartpilene ikke virkede og ejeren stod der inden for 30 min. Og skiftede dem.
Vi overvejer at booke det igen.

D.
sagde , Herning

Rigtig fint hus

D.
sagde , Danmark

Fantastisk feriehus til 20-24 personer samlet – det store aktivitetsrum på ca. 200 m2 – giver virkelig mulighed for at være sammen mange mennesker og så stadig lave noget hver for sig – spille dart, billard, indendørs minigolf (4 puttehuller) eller slænge sig og se TV, hygge med go’ vin, øl eller kaffe på et af flere hyggekroge med videre. Perfekt til firmaarrangementer og stor familie ferier.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:350 / 30.800
Renoveret / Byggeår:2016 / 1865

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge, 5 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, stengulv med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...