Stor 24 pers ferielejlighed med GRATIS adgang til Adventure Park

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søtangevej 1 Nr. 7, Holmsland

- Sommerhusnr.: K6865
24 pers.
Antal personer
6730 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Mellem den gamle købstad Ringkøbing og feriebyen Søndervig, finder I denne unikke ferielejlighed på 350 m² med en trappeopgang på ca. 87 cm til ikke mindre end 24 personer! Her er hyggeligt samvær og sjove aktiviteter for alle aldre i højsædet. Feriehuset er en tidligere lade, der er ombygget og renoveret med respekt for de flotte, velbevarede og synlige bjælker. Jeres to hunde er også meget velkomne til at holde ferie sammen med jer.

Som gæst på Søtangevej 1 har I gratis adgang til Adventure Park inden for parkens almindelige åbningstider. I ydersæsonen er Caféen, butikken samt de idendørs aktitiviteter dog lukkede, mens I fortsat gratis kan benytte jer af ’Pay&Play’-konceptet, som omfatter de udendørs aktiviteter; fodboldgolf, minigolf og adventure golf. Åbningstider samt Pay&Play-sæsonen finder I på hjemmesiden www.adventure-park.dk. Rigtig god fornøjelse!

Vælger I et andet Esmark-feriehus til ferien, så husk, at alle Esmark-gæster får 20% rabat på dagskort hos Adventure Park ved fremvisning af deres lejebevis.

Ferielejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Feriebolig med poolbord, fadølsanlæg, indendørs putting green m.m.

Ferielejligheden er holdt i Nordic-Factory Style, her er der virkelig kræset for detaljerne. I det store fællesrum, er der, udover spiseplads til alle, blandt andet poolbord, dart og som noget helt særligt: en indendørs fire hullers putting green. Hele ferielejligheden rummer over forskellige hyggelige aktiviteter, men stadig med plads til at kunne trække sig tilbage enten nedenunder eller ovenpå.

Alt til madlavningen er der selvfølgelig også tænkt på. Køkkenet er praktisk og industrielt indrettet, så alt er nemt og overskueligt for jer alle. Derudover er der to af alt, så I ikke skal bekymre jer om plads i ovnen, køleskabet, fryseren eller opvaskemaskinen for den sags skyld.

Skal I holde fest, kan I købe øl-fustager til fadølsanlægget i lejligheden. Her gælder det blot om at finde en kompetent bartender til serveringen.

Stor overdækket terrasse og udendørs område

Har I lyst til at tilbringe mere tid ude i den friske luft, når I er færdige med at spille håndboldgolf? Så er der til lejligheden en stor overdækket terrasse med tilhørende havemøbler til alle 24 personer, samt gasgrill og solvogne. Her er altså plads til, at I alle kan sidde og nyde jeres måltider i det gode vejr. Herudover er der også adgang til et stort grønt område med terrasse, gyngestativ og boldbane, som gratis kan benyttes.

Smukke omgivelser og GRATIS adgang til Adventure Park

Langs fjorden er der en velanlagt sti til både Ringkøbing og Søndervig, samt Baggers Dæmning, som går over fjorden og ender tæt på Søndervig. På få minutter har I fjordudsigt, fuglekvidder og masser af ro. Ringkøbing Fjord er absolut et besøg værd og også kendt for sine mange gode surf områder.

Dette i kombination med Adventure Parks mange aktiviteter kommer I ikke til at kede jer. I kan prøve kræfter med bl.a. adventure golf, fodboldgolf, håndboldgolf, minigolf, fodboldpool og mange andre sjove aktiviteter. 

Prisen er inklusiv slutrengøring og energiforbrug. Sengelinned kan lejes gennem Esmark. Depositum kr. 5000,-. Huset kan udenfor sæsonen lejes i dagevis, for flere informationer kontakt sondervig@esmark.dk.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6865

D.
sagde , Danmark

Det ligger super centralt til adventure park, hvor man kan tilbringe mange timer og hvor der er noget for alle også de helt små.
En dejlig stor terrasse.

D.
sagde , Danmark

Dette feriested fungerer fantastisk, med muligheder for både børn og voksne. Et sted hvor man har rig mulighed for aktiviteter, der spænder bredt både ude og inde.

D.
sagde , Kolding

En super dejlig lejlighed med et super dejligt fællesrum, hvor vi kunne få mange timer til at gå.
Flotte badeværelser gode senge. De 5 sovesofaer egner sig bedst til børn.
Adventure Golf er stedets altoverskyggende fantastiske attraktion …. meget udfordrende og sjovt ! Og banen er velholdt ! Minigolf og fodboldgolf blev også benyttet, og det var også fint !

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:350 / 30.800
Renoveret / Byggeår:2016 / 1865

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge, 10 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, stengulv med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...