Sommerhus bygget i 2020 med sauna og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klevevej 41G, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6913
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et moderne, elegant og nybygget sommerhus fra 2020 venter jer på Klevevej 41 G i Lodbjerg Hede nær Søndervig. Sommerhuset kan rumme op til 6 personer og jeres to hunde. Her kan I nyde jeres ferie midt i naturen, lige ved siden af Lodbjerg Hede Ørredsø og tæt på Holmsland Klit golf. Saunaen og vildmarksbadet er ferieboligens klare highlights. De sørger for hygge og afslapning året rundt.

God værelsesinddeling og moderne komfort

Feriehuset er smagfuldt, moderne og komfortabelt indrettet og veludstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhusets inddeling er ligesom indretningen gennemtænkt. Et af sommerhusets 3 værelser og det ene badeværelse er placeret i modsat ende fra de andre soveværelser. Så kan de morgenfriske A-mennesker iblandt jer stå lige så tidligt op, som de har lyst til og nyde den første kop morgenkaffe, mens B-mennesker kan vende sig en sidste gang. Rigtig ferie for alle familiemedlemmerne!

Sauna og vildmarksbad til selvforkælelse og afslapning

På sommerhusets delvist overdækkede og afskærmede terrasse finder I vildmarksbadet, som kan benyttes og nydes året rundt. Herfra kan I komme helt ned i gear og lytte til fuglene, som kvidrer i baggrunden. Hvis I planlægger en rigtig wellness-dag, kan I tænde for saunaen, hoppe i vildmarksbadet først og tage jer tid til virkelig at forkæle både krop og sjæl. Det er ægte wellness og velvære.

Lodbjerg Hede – roligt sommerhusområde ved havet 

Sommerhuset på Klevevej 41 G ligger i Lodbjerg Hede, et roligt feriområde, der hører til Søndervig. Butikker, caféer og restauranter, men også en masse udflugtsmål er i nærheden. Uanset om I vil være aktive eller foretrækker blot at nyde den smukke natur, har I alt i inden for rækkevidde her.

Stranden i Søndervig og Houvig eller længere nord, Vedersø-stranden, er overvældende smuk, og der er masser af plads til både mennesker og hunde. Hundene er naturligvis tilladt på stranden og vil elske det.

Sørg også for at tage en tur til Ringkøbing, en gammel købstad ved Ringkøbing Fjord. Gå en tur gennem de gamle brostensbelagte gader, kig på de idylliske baggårde og kig forbi havnen.

I Lodbjerg Hede er der mange små vandrestier og gode legepladser for børnene, så de også har masser af plads at boltre sig på.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 776
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...