5-stjernet sommerhus fra 2020 med sauna og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klevevej 41F, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6926
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette smarte, i 2020 byggede sommerhus ligger i et roligt sommerhusområde ved Søndervig. Her er plads til op til 8 personer og der er 2 hunde tilladt! En ferie lige ved Ørredsøen i Lodbjerg Hede bliver kun bedre med husets sauna og vildmarksbad.

Lækker og moderne 5-stjernet indretning med fokus på kvalitet

Sommerhuset på Klevevej 41 F i Lodbjerg Hede er ikke kun praktisk og komfortabel, men også meget smagfuldt indrettet. Interiøret er ikke blot stilfuldt og moderne, men udstråler også kvalitet og hygge. Sidst men ikke mindst er husets brændeovn er med til at skabe en afslappende atmosfære om aftenen eller på de køligere dage.
Husets generelle varmekilde er den energisparende varmepumpe, som ikke kun sikrer en behagelig rumtemperatur, men også er med til at holde jeres forbrugsafregning nede. De to badeværelser er tilmed udstyret med gulvvarme. En Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er en selvfølge i dette 5-stjernede hus!
Husets 8 sovepladser er fordelt over 3 soveværelser og en hems. De 3 soveværelser er hver udstyret med en komfortabel dobbeltseng. Også husets 2 moderne indrettede badeværelser giver en ekstra komfort og luksus i hverdagen, især fordi det ene af badeværelserne har sin egen sauna.

Afskærmet terrasse med vildmarksbad

Husets klare highlight finder I på den lækre terrasse, nemlig vildmarksbadet. Her kan I, afskærmet fra omverdenen, slappe af og nyde oplevelsen til fulde. Uanset årstid er her altid behageligt. Prøv det også under åben stjernehimmel, en enestående oplevelse på jeres ferie!’
Udover det lækre vildmarksbad finder I naturligvis også gode havemøbler og grill på terrassen. Her kan I grille jeres friskfangede (eller hentede) fisk og nyde den friske havluft.

Lodbjeg Hede – midt i naturen, tæt på Søndervig

Lodbjerg Hede kendetegnes som et roligt sommerhusområde nær Søndervig. Her er masser af plads og gode muligheder for gå- og cykelture i området. Den kilometerlange sandstrand er kun 1200 meter væk, mens fiskesøen ligger lige ved siden af huset.
Badebyen Søndervig byder på gode hyggelige shopping- og indkøbsmuligheder samt gode aktiviteter. Kig især forbi ved BeachBowl, hvor der er mulighed for både bowling, fitness, tennis, minigolf og segway.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 770
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...