Stråtækt sommerhus på stor naturgrund – 1 hund tilladt

3
icon
icon
icon

Bækbyvej 53, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6020
5 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Vester Husby på Bækbyvej 53 venter jer dette perfekte sommerhus i traditionel stil, beklædt med træpaneler på væggene og beliggende på en meget stor naturgrund. Perfekt til den lille familie på 5, hvor I også må tage hunden med!

Skøn, stor naturgrund i det dejlige område Vester Husby

Midt i et skønt og roligt feriehusområde venter jer dette dejlige og klassisk indrettede sommerhus, som ligger på en godt 5000m2 stor naturgrund. Trods feriehusets mindre størrelse på 63m2 er der god plads til 5 personer til at holde en dejlig ferie i skønne rammer i Danmark. Sommerhuset på Bækbyvej 53 har 3 soveværelser i alt, 1 badeværelse og integreret spisestue og køkken. Der er både opvaskemaskine og en vaskemaskine samt en moderne varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima.

Skøn vestvendt terrasse med grill og havemøbler

På den godt 5000m2 store grund er der rigelig plads til at både hunden og børnene kan boltre sig. Børnene kan hygge sig i gyngestativet eller med at spille fodbold ved de 2 fodboldmål i haven, mens de voksne får sig en drink på terrassen og nyder naturen omkring sommerhuset. Naturligvis står der også en grill til rådighed ved sommerhuset på Bækbyvej 53, så I kan tilberede en lækker middag på terrassen, alt imens I nyder udsigten og den skønne natur, der er omkring sommerhuset.

Vesterhavet er kun et stenkast væk

Sommerhuset på Bækbyvej 53 ligger kun godt 1600 meter fra Vesterhavet, og er et oplagt udflugtsmål for lange spadsereture i det fine, hvide sand. Med en ferieadresse på Bækbyvej 53 er I heller ikke langt fra Søndervig, som er en livlig badeby om sommeren med mange butikker, cafeer og hyggelige spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 5.013
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...