Stråtækt sommerhus på stor naturgrund – 1 hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Bækbyvej 53, Husby

- Sommerhusnr.: L6020
5 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Vester Husby på Bækbyvej 53 venter jer dette perfekte sommerhus i traditionel stil, beklædt med træpaneler på væggene og beliggende på en meget stor naturgrund. Perfekt til den lille familie på 5, hvor I også må tage hunden med!

Skøn, stor naturgrund i det dejlige område Vester Husby

Midt i et skønt og roligt feriehusområde venter jer dette dejlige og klassisk indrettede sommerhus, som ligger på en godt 5000m2 stor naturgrund. Trods feriehusets mindre størrelse på 63m2 er der god plads til 5 personer til at holde en dejlig ferie i skønne rammer i Danmark. Sommerhuset på Bækbyvej 53 har 3 soveværelser i alt, 1 badeværelse og integreret spisestue og køkken. Der er både opvaskemaskine og en vaskemaskine samt en moderne varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima.

Skøn vestvendt terrasse med grill og havemøbler

På den godt 5000m2 store grund er der rigelig plads til at både hunden og børnene kan boltre sig. Børnene kan hygge sig i gyngestativet eller med at spille fodbold ved de 2 fodboldmål i haven, mens de voksne får sig en drink på terrassen og nyder naturen omkring sommerhuset. Naturligvis står der også en grill til rådighed ved sommerhuset på Bækbyvej 53, så I kan tilberede en lækker middag på terrassen, alt imens I nyder udsigten og den skønne natur, der er omkring sommerhuset.

Vesterhavet er kun et stenkast væk

Sommerhuset på Bækbyvej 53 ligger kun godt 1600 meter fra Vesterhavet, og er et oplagt udflugtsmål for lange spadsereture i det fine, hvide sand. Med en ferieadresse på Bækbyvej 53 er I heller ikke langt fra Søndervig, som er en livlig badeby om sommeren med mange butikker, cafeer og hyggelige spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6020

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist klein aber sehr gemütlich. Es ist alles da was man braucht. Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Häuschen, ruhig gelegen. Ausreichend für 4 Personen, dann wird es eng in den Schlafzimmern und im Bad. Anlage gepflegt und sauber.
Einfach zum wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbar eingerichtetes kleines Ferienhaus. Die Ausstattung, vorallem in der Küche lässt kaum einen Wunsch offen. Das Grundstück ist groß und ermöglicht es Kindern oder Hunden ausführlich zu spielen. Für uns war lediglich die Größe der Betten ein Problem. Das Doppelbett ist 140cm breit, die Einzelbetten 70cm. Für Kinder völlig in Ordnung, bei Erwachsenen die 160/180er Doppelbetten gewöhnt sind beeinträchtigt dies allerdings den Schlaf sehr.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 5.013
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...