Besøg Lyngvig Fyr med 15% rabat

Kunne du tænke dig at se den skønne udsigt over den jyske vestkyst fra nye højder? I har muligheden for at komme i toppen af Lyngvig Fyr, og nyde udsigten ud over havet, fjorden og det skønne klitlandskab. Lyngvig Fyr indbyder til en unik oplevelse i højderne – nemlig 53 meter over havets overflade. For at nå til toppen skal I først bestige 228 trin, turen kan være en lille smule anstrengende, men i sidste ende det hele værd!

Lyngvig Fyr er omringet af en masse idylliske udlejningssommerhuse, der ligger i naturskønne omgivelser med det brusende hav mod vest og den rolige fjord mod øst. 

Sådan får du din rabat til Lyngvig Fyr

Som gæster i et Esmark-feriehus har du mulighed for at få 20% rabat på entréen til Lyngvig Fyr ved online bestilling via nedenstående link.

 

Du kan tilgå rabatten ved online bestilling af almindelige entrébilletter samt indtaste rabatkoden ’2023ESMARK20’ under “Rabatkode validering” i din indkøbskurv. I skal være opmærksom på, at børn under 18 år har gratis entré.

Overvejer du at besøge Ringkøbing Fjord Museers mange historiske museer? Så kan det være en god idé at få fat i et fordelskort, som giver dig adgang til en række fordele. Læs mere om de forskellige fordelskort her.

Vestkystens finurligheder

Når solen står højt på himlen, kan du se så langt øjet rækker – også alle vestkystens finurligheder. Havets brus, det rødbrune klitlandskab og den stille fjord viser vestkysten fra sin smukkeste side.

Fyrtårnet er udstyret med en roterende lampe, som kaster sit skær ud over vestkysten, når solen forsvinder ud i Vesterhavets horisont og mørket falder stille på – det bliver ikke smukkere.

Fyrtårnets åbningstider varierer alt efter sæson, så I har muligheden for at nyde den fantastiske udsigt på alle tider af året. Hold øje med åbningstiderne på hjemmesiden.

Lyngvig Fyr

Historien bag Lyngvig Fyr

I kølvandet på den tragiske stranding, hvor 24 søfolk mistede livet, opførte man endnu et fyrtårn på den jyske vestkyst, nemlig Lyngvig Fyr – de to fyrtårne i Bovbjerg og Blåvand kunne ikke dække hele den farlige strækning på vestkysten.

Lyngvig Fyr blev første gang taget i brug d. 3. november 1906, og er Danmarks yngste fyrtårn. Fyrets beskyttende linse sendte sit lys udover klitten og havet hver nat, for at hjælpe fiskerne – så de sikkert kunne navigere i havn.

Lyngvig Fyr

En lille forsmag af toppens udsigt

Hvis I kunne tænke jer en lille forsmag på den fantastiske udsigt fra fyrtårnets top, kan I følge med via vores Vesterhavs-webcam, om end oplevelsen oppe fra tårnets top er helt unikt med sin 360 graders udsigt

Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr er noget helt unikt og en speciel oplevelse med sin 360 graders udsigt, udover Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og det fantastiske klitlandskab langs den jyske vestkyst – du kan se lige så langt øjet rækker.

Fyrtårnets åbningstider er forskellige alt efter sæson, så hold gerne øje med åbningstiderne i forbindelse med jeres billetbestilling.

Adresse
Lyngvig Fyr
Holmsland Klitvej 109
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
www.lyngvigfyr.dk

Lyngvig Fyr
chevron-down

Hvad er Lyngvig Fyr?

Lyngvig Fyr er Danmarks yngste fyrtårn. Tidligere kastede fyrets roterende lampe sit lys udover klitten og havet hver nat, som hjælp til fiskere, så de sikkert kunne navigere hjem i havn, selvom mørket var faldet på. I dag er det oprindelige lys fra Lyngvig Fyr til glæde for både klittens lokale beboere og turister i området.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Lyngvig Fyr?

Oppe i Lyngvig Fyrs top kan du opleve den skønne udsigt over hav, fjord og klitlandskab. For at nå til toppen, skal du tage turen op ad den snoede 228 trins trappe, en tur, som er alle anstrengelserne værd! I fyrmesterboligen kan I nyde forfriskninger i caféen eller tage et kig i butikken. Ude foran kan børn i alle aldre lege på den fantastiske naturlegeplads.

chevron-down

Hvor ligger Lyngvig Fyr?

Lyngvig Fyr ligger nær Vesterhavet i Nørre Lyngvig – nord for Hvide Sande. Ude fra landevejen, Holmsland Klitvej, skal du køre ned af en kilometer lang strækning inden du rammer indgangen til Lyngvig Fyr. Adressen på Lyngvig Fyr er Holmsland Klitvej 109, 6960 Hvide Sande.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Lyngvig Fyr?

Lyngvig Fyr ligger nær sommerhusområderne i Nr. Lyngvig (ca. 1 km), Klegod (ca. 5 km), Hvide Sande (ca. 6 km) og Søndervig (ca. 9 km). Hvis I godt kunne tænke jer en tur op i Lyngvig Fyr, så er der rig mulighed for at kombinere det med en sommerhusferie på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...