Charmerende feriehus ved Husby med brændeovn og smuk udsigt

4
icon
icon
icon
icon

Hagevej 157, Nr. Fjand

- Sommerhusnr.: L6418
Gæsterne siger: icon icon

Det lille feriehus på Hagevej 157 oser af charme udenpå såvel som indeni, og den skønne og fredelige beliggenhed giver jer udsigt til det smukke, vestjyske landskab med åbne, grønne marker og fjord. Jeres hunde er også meget velkomne her i Nr. Fjand! Giv blot besked om, hvor mange firbenede venner kommer med, så noterer vi det for jer.

Charmerende og personligt med den klassiske brændeovn

Det lille træhus byder jer straks velkommen i dets charmerende omgivelser. Indenfor hersker en personlig og hyggelig indretning med masser af små detaljer og store vinduer, der slipper solens stråler ind og giver jer en dejlig udsigt til den grønne natur, I bor midt i.

Skru ekstra op for hyggen på de grå og regnfulde feriedage med den klassiske brændeovn, som vil fylde stuen med varme og sprede en helt speciel feriestemning med sine knitrende, dansende flammer.

I køkkenet kan feriekokkene få lov til at slippe fantasien løs, og efter en dejlig feriemiddag rundt om spisebordet, kan I slå mave på sofaen, mens opvaskemaskinen klarer oprydningen for jer.

Ugeneret beliggenhed, lukket terrasse og smuk udsigt til Nissum Fjord

Huset har terrasse både mod syd, øst og vest. Terrassen mod syd og øst hænger sammen og er lukkede hele vejen rundt med rækværk og låger. Her er der god plads til, at hundene kan komme ud, uden I skal bekymre jer om de mon selv tager på tur. Fra stuen kommer I ud på den vestvendte terrasse, hvorfra I har en helt fantastisk udsigt til de åbne marker og Nissum Fjord. På den østvendte terrasse kan I tage morgenkaffen med udenfor og få dagens første solstråler med, mens fuglene synger og vestkysten stille vågner op. Den overdækkede og delvist afskærmede terrasse mod syd giver jer tilmed mulighed for at sidde ude og nyde en dejlig grillaften i læ.

De mange træer, der omslutter grunden, skaber en dejlig privatsfære, og I kan helt ugeneret nyde de varme dage på terrasserne eller tænde op i grillen på en lun sommeraften, mens mørket falder over det naturskønne landskab.

Indkøbsmuligheder og den kilometerlange sandstrand ligger blot en lille køretur væk, og der er altså ingen undskyldning for ikke at aflægge Vesterhavet et besøg eller to i løbet af ferien – det vil både hundene og børnene elske!

 

Det siger vores gæster om sommerhuset L6418

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt hus på skøn grund. Der er alt hvad man skal bruge. Dog står der at huset er beregnet til 6 beboer og vi var kun 3. Hvis vi havde været 6 ville vi syntes at det var for småtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:61 / 915
Renoveret / Byggeår:2019 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...