Femstjernet sommerhus med swimmingpool, spa og sauna i Husby

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 115, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6722
12 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 22
Swimmingpool
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Skal der være masser af afslapning og luksus på programmet på jeres næste ferie? Så er det sommerhuset på Bækbyvej 115 i Husby, der skal være jeres næste ferieadresse! I dette femstjernede sommerhus har I både swimmingpool, spa og sauna, så her mangler der altså ikke noget. Desuden byder sommerhuset på et billardbord, som I vil kunne få mange sjove timer til at gå omkring. I sommerhuset er der plads til 12 personer, så hvis I er flere familier, der skal på ferie sammen, så er dette sommerhus helt perfekt. Op til 2 hunde er også velkomne her, og hvis I kører i elbil, kan den lades op i sommerhusets el-stik.

Rummelig indretning 2 badeværelser, sauna, billard og poolrum med swimmingpool

Sommerhuset på Bækbyvej 115 i Husby, der er bygget i 2022, er 250 kvadratmeter stort, og her er der masser af plads til alle 12 feriegæster. Feriehuset er indrettet med hele 6 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien.

Desuden er der 2 badeværelser – begge med gulvvarme – så der hverken opstår kø eller kolde fødder fra morgenstunden. Fra det ene badeværelse er der også adgang til sommerhusets sauna, hvor I kan sætte jer i den dejlige varme og slappe fuldstændig af.

Sommerhuset byder også på et lækkert poolrum, hvor I finder sommerhusets 22 kvadratmeter store swimmingpool. Swimmingpoolen vil uden tvivl blive et stort hit blandt feriens vandhunde, som vil tilbringe mange timer med sjov og leg i vandet.

I sommerhuset vil alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads, helt sikkert også blive et stort samlingspunkt for jer på ferien. Her kan I være sammen om madlavning, spil og film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen. I kan også rykke ind i aktivitetsrummet, hvor der venter jer et billardbord.

Stor, åben terrasse med udespa

Fra sommerhuset kan I træde ud på den store, åbne terrasse, som er det perfekte sted at tilbringe feriens solrige dage. Sæt jer godt til rette i havemøbler og liggestole og slap fuldstændig af i solens dejlige, varme stråler.

I kan også sætte jer i udespaen, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning i det varme, boblende vand. Her kan I virkelig komme helt ned i gear. I bør også prøve det om aftenen under stjernehimmelen – det er helt fantastisk.

På terrassen har I desuden en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker middag med gode bøffer, som I kan nyde under åben himmel. Mens I gør aftensmaden klar, kan børnene snuppe dagens sidste tur på sommerhusets gynge.

Kort vej til Vesterhavet

Fra jeres ferieadresse på Bækbyvej 115 i Husby har I blot 1,5 kilometer til det brusende Vesterhav og de kilometerlange, smukke sandstrande. Her kan I nyde lange gåture langs vandet, bygge sandslotte på stranden og snuppe friske dukkerter i de blå bølger. I kan også tage herud om aftenen, hvor I kan opleve en smuk solnedgang.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 5.000
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...