Moderne sommerhus med swimmingpool, spa og sauna i Husby

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 115, Husby

- Sommerhusnr.: L6722
12 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 22
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Skal der være masser af afslapning og luksus på programmet på jeres næste ferie? Så er det sommerhuset på Bækbyvej 115 i Husby, der skal være jeres næste ferieadresse! I dette flotte og moderne sommerhus har I både swimmingpool, spa og sauna, så her mangler der altså ikke noget. Desuden byder sommerhuset på et billardbord, som I vil kunne få mange sjove timer til at gå omkring. I sommerhuset er der plads til 12 personer, så hvis I er flere familier, der skal på ferie sammen, så er dette sommerhus helt perfekt. Op til 2 hunde er også velkomne her, og hvis I kører i elbil, kan den lades op i sommerhusets el-stik.

Rummelig indretning, 2 badeværelser, sauna, billard og poolrum med swimmingpool

Sommerhuset på Bækbyvej 115 i Husby, der er bygget i 2022, er 250 kvadratmeter stort, og her er der masser af plads til alle 12 feriegæster. Feriehuset er indrettet med hele 6 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien.

Desuden er der 2 badeværelser – begge med gulvvarme – så der hverken opstår kø eller kolde fødder fra morgenstunden. Fra det ene badeværelse er der også adgang til sommerhusets sauna, hvor I kan sætte jer i den dejlige varme og slappe fuldstændig af.

Sommerhuset byder også på et lækkert poolrum, hvor I finder sommerhusets 22 kvadratmeter store swimmingpool. Swimmingpoolen vil uden tvivl blive et stort hit blandt feriens vandhunde, som vil tilbringe mange timer med sjov og leg i vandet.

I sommerhuset vil alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads, helt sikkert også blive et stort samlingspunkt for jer på ferien. Her kan I være sammen om madlavning, spil og film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen. I kan også rykke ind i aktivitetsrummet, hvor der venter jer et billardbord.

Stor, åben terrasse med udespa

Fra sommerhuset kan I træde ud på den store, åbne terrasse, som er det perfekte sted at tilbringe feriens solrige dage. Sæt jer godt til rette i havemøbler og liggestole og slap fuldstændig af i solens dejlige, varme stråler.

I kan også sætte jer i udespaen, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning i det varme, boblende vand. Her kan I virkelig komme helt ned i gear. I bør også prøve det om aftenen under stjernehimmelen – det er helt fantastisk.

På terrassen har I desuden en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker middag med gode bøffer, som I kan nyde under åben himmel. Mens I gør aftensmaden klar, kan børnene snuppe dagens sidste tur på sommerhusets gynge.

Kort vej til Vesterhavet

Fra jeres ferieadresse på Bækbyvej 115 i Husby har I blot 1,5 kilometer til det brusende Vesterhav og de kilometerlange, smukke sandstrande. Her kan I nyde lange gåture langs vandet, bygge sandslotte på stranden og snuppe friske dukkerter i de blå bølger. I kan også tage herud om aftenen, hvor I kan opleve en smuk solnedgang.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6722

DE
D.
sagde , Deutschland

Klasse Haus, es fehlt an nichts, gute Ausstattung, ist alles gut eingerichtet

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat rine schöne Einrichtung und ist super aufgeteilt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist angenehm geschnitten, die Einrichtung ist modern und geschmackvoll und die Ausstattung (Flipper, Tischtennis, Billiard, Sauna, Pool …) ist für die Größe des Hauses mehr als genügend, um auch bei Regen keine Langweile zu bekommen und vor allem ist alles gut gepflegt/gewartet und funktioniert.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 5.000
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...