Firestjernet feriehus med spa og sauna til 6 personer i Fjand

4
icon
icon
icon
icon

Hagevej 130, Fjand

- Sommerhusnr.: L6759
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Hagevej 130 i Fjand står dette firestjernede feriehus klar til en ferie for op til 6 personer – et oplagte valg til en ferie for familien eller vennegruppen. Det nyrenoverede (2022) sommerhus har en indbydende indretning med brændeovn og inviterer til ekstra ferieafslapning i spa og sauna. I er desuden velkomne til at tage hunden med på ferie i sommerhuset.

Ekstra afslapning i spa og sauna

På sommerhusets badeværelse venter jer 2 højdepunkter. Her finder I nemlig både en spa og en sauna, der står klar til, at I kan blive forkælet med ekstra afslapning i løbet af jeres ferie, så I kan komme helt ned i gear og få slappet fuldstændig af.

Til hyggelige feriestunder for hele ferieflokken kan I samles i alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. I det lyse rum med store vinduespartier er rammerne sat for hyggelige stunder, hvor I blandt andet kan lave mad, spille spil og se film, mens brændeovnen fuldender den hyggelige feriestemning med sine knitrende flammer i baggrunden.

I sommerhuset står 3 gode soveværelser klar til, at I kan samle ny energi til jeres feriedage i Fjand. På det ene af soveværelserne er der en dobbeltseng, mens der på hver af de 2 andre soveværelser er 2 enkeltsenge.

Hyggeligt udeområde med have, gyngestativ og flere terrasser

På de feriedage, hvor vejret er i top, kan I rykke ud på sommerhusets udeområde, hvor der er noget for både børn og voksne, så I alle kan nyde dagene i det fri. Til børnene er der et gyngestativ i haven, som de helt sikkert vil få glæde af i løbet af ferien.

Mens børnene leger i haven og gynger på gyngestativet, kan I finde jer en god plads på en af sommerhuset terrasser, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af i havemøbler og liggestole. Om aftenen kan I tilberede en lækker middag på grillen.

Besøg Vesterhavet

Fra sommerhuset på Hagevej 130 i Fjand er der 1,2 kilometer til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture på de brede, smukke sandstrande eller hoppe en tur i bølgen blå og få en forfriskende dukkert på en varm sommerdag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.120
Renoveret / Byggeår:2022 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...