Autentisk stråtækt sommerhus til 5 personer på stor afskærmet naturgrund

2.5
icon
icon
icon

Gaffelbjergvej 20, Husby

- Sommerhusnr.: L6815
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det rolige Vester Husby tæt på Vesterhavet og lidt syd for Nissum Fjord ligger dette stråtækte sommerhus på en 5000 m2 stor afskærmet naturgrund. Her er der plads til, at 5 personer og en hund kan tilbringe en afslappet ferie i det fantastisk naturskønne område.

Nærvær, natur og ro i fokus

Det stråtækte feriehus på Gaffelbjergvej 20 er det perfekte sted til en ferie fuld af fred, ro og tid til hyggeligt samvær. I stue- og spiseområdet er der masser af siddepladser, fladskærms-tv og en hyggelig brændeovn, som sørger for den helt rigtige sommerhusstemning.

Mens træet knitrer i brændeovnen, kan I sidde og hygge jer sammen med et brætspil eller et godt glas rødvin, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Soveværelse med altan og udsigt på første sal

Fra soveværelset mod øst på førstesalen, har I adgang til en lille hyggelig altan. Her kan I drikke dagens første kop kaffe i fred og ro med fuglesang i baggrunden, mens I nyder udsigten over det skønne landskab.

Efter morgenkaffen er der talrige stier og veje, der fører til stranden og det omkringliggende naturskønne område. Alt i alt er der rig mulighed for en ferie fyldt med ro og natur.

Delvis overdækket terrasse og stor naturgrund

Den delvist overdækkede terrasse giver jer god mulighed for at grille og spise sammen udenfor og nyde de lyse sommernætter. Og mens I nyder maden, kan I holde øje med børnene og hunden, der leger i haven.

Er I naturelskere, er dette feriehuset for jer. Omgivelserne i Vester Husby er perfekte for en rolig og afslappende ferie, men giver også mulighed for nemt at tage på tur til de omkringliggende byer såsom Thorsminde, Ulfborg, Holstebro eller Ringkøbing.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6815

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klein aber oho. Es ist alles vorhanden was man im täglichen Leben so braucht.Man kommt an und kann sich sofort zu Hause sein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist bis ins kleinste Detail voll ausgestattet. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Die Einrichtung ist sehr gemütlich und einladend. Alles war sehr sauber. Das Grundstück ist sehr groß und bietet viel Platz zum toben mit den Kindern. Es ist von den Nachbarn nicht einsehbar und bietet somit eine ausgesprochen ruhige Privatsphäre.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt auf einem naturbelassenen idyllischem großemGrundstück. Es ist nicht nur einfach Rasen gemäht, sondern es sind kleine Inseln mit Bäumchen, Büschen oder Heidekraut, die es einfach schön aussehen lassen. Das Haus mit Reeddach fügt sich dort perfekt ein. Für einen Hund das Paradies. Im Haus ist es gemütlich, besonders wenn ein Holzfeuer im Ofen knistert. Die Terrassen laden bei Sonnenschein zum verweilen ein. In der offenen Küche ist alles vorhanden was das Herz begehrt. Die Schlafzimmer sind geräumig, die Betten gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 5.000
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...