Autentisk stråtækt sommerhus til 5 personer på stor afskærmet naturgrund

2.5
icon
icon
icon

Gaffelbjergvej 20, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6815
5 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I det rolige Vester Husby tæt på Vesterhavet og lidt syd for Nissum Fjord ligger dette stråtækte sommerhus på en 5000 m2 stor afskærmet naturgrund. Her er der plads til, at 5 personer og en hund kan tilbringe en afslappet ferie i det fantastisk naturskønne område.

Nærvær, natur og ro i fokus

Det stråtækte feriehus på Gaffelbjergvej 20 er det perfekte sted til en ferie fuld af fred, ro og tid til hyggeligt samvær. I stue- og spiseområdet er der masser af siddepladser, fladskærms-tv og en hyggelig brændeovn, som sørger for den helt rigtige sommerhusstemning.

Mens træet knitrer i brændeovnen, kan I sidde og hygge jer sammen med et brætspil eller et godt glas rødvin, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Soveværelse med altan og udsigt på første sal

Fra soveværelset mod øst på førstesalen, har I adgang til en lille hyggelig altan. Her kan I drikke dagens første kop kaffe i fred og ro med fuglesang i baggrunden, mens I nyder udsigten over det skønne landskab.

Efter morgenkaffen er der talrige stier og veje, der fører til stranden og det omkringliggende naturskønne område. Alt i alt er der rig mulighed for en ferie fyldt med ro og natur.

Delvis overdækket terrasse og stor naturgrund

Den delvist overdækkede terrasse giver jer god mulighed for at grille og spise sammen udenfor og nyde de lyse sommernætter. Og mens I nyder maden, kan I holde øje med børnene og hunden, der leger i haven.

Er I naturelskere, er dette feriehuset for jer. Omgivelserne i Vester Husby er perfekte for en rolig og afslappende ferie, men giver også mulighed for nemt at tage på tur til de omkringliggende byer såsom Thorsminde, Ulfborg, Holstebro eller Ringkøbing.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 5.000
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...