Skønt poolhus med spa og sauna – smuk beliggende i Vester Husby

3.5
icon
icon
icon
icon

Gaffelbjergvej 83, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6943
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Midt i Vester Husbys smukke klitlandskaber ligger det perfekte sommerhus til en familie eller to, der vil på ferie ved Vesterhavet. Sommerhuset på Gaffelbjergvej 83 har plads til 10 personer, som kan få glæde af en stor swimmingpool, en lækker spa og en skøn sauna. Beliggenheden i første klitrække fås ikke bedre, og det tager jer kun få minutter at nå til Vesterhavet. I sommerhuset er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne.

Lækkert poolområde med swimmingpool, spa og sauna

Det kommer ikke til at tage lang tid fra jeres ankomst i sommerhuset, før hele familien har fundet vej til sommerhusets helt store højdepunkt – nemlig poolområdet. Med både swimmingpool, spa og sauna er der noget for enhver smag, hvad end I vil være aktive i poolen eller forkæle jer selv med en tur i spa og sauna. Skal formen holdes ved lige under ferien, kan I træne konditionen på crosstraineren, der også er i poolområdet.

I sommerhuset, der er renoveret i 2020, er der masser af plads til alle feriens gæster. Hele 5 soveværelser, 2 badeværelser og et stort opholdsrum er at finde på sommerhusets 196 m2. På begge badeværelser og i stuen holdes fødderne varme af gulvvarmen, og ellers sørger en energivenlig varmepumpe for gode temperaturer i sommerhuset.

Opholdsrummet er det perfekte sted at samles til hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film – alt sammen med panoramaudsigt over landskabet. Her kan I også tænde op i brændeovnen, der fuldender den gode feriestemning. Fra opholdsrummet kan I desuden kravle op på en hems, der uden tvivl vil være et hit hos børnene

Panoramaudsigt og afskærmet terrasse

Den store afskærmede terrasse er stedet at være på de varme feriedage. Her kan I sætte jer til rette i de liggestole og havemøbler, der står til jeres rådighed. Mens den står på afslapning på terrassen, kan børnene lege i sandkassen eller gynge. 

Som aftenen nærmer sig, kan I finde grillen frem og gøre klar til en lækker grillmiddag, som I kan samles om på terrassen. Mens I spiser den lækre mad, kan I nyde udsigten over det smukke klitlandskab og lyden af brændingen i baggrunden.

Skøn beliggenhed midt i klitlandskabet – 300 meter til stranden

Sommerhuset på Gaffelbjergvej 83 har en beliggenhed uden lige på en grund. Den består af et smukt vildt hede- og klitlandskab og strækker sig over 26.000 m2, som I har en fantastisk panoramaudsigt over fra sommerhuset.

Følg lyden af bølgerne gennem landskabet og over klitterne ud til Vesterhavet, der ligger kun 300 meter væk. Her kan I snuppe jer en forfriskende dukkert i bølgerne eller nyde lange gåture ad de smukke sandstrande. Om aftenen kan I sætte jer på toppen af klitterne, hvorfra I kan opleve uforglemmelige solnedgange.

I Vester Husby kan I tage på ture i Husby Klitplantages skønne natur. En lang vandresti lokker til gåtur med hunden og så er der også en god legeplads til børnene, som de helt sikkert vil elske.

Fra sommerhuset har I mange muligheder for at tage på hyggelige udflugter i området. Ikke langt fra Vester Husby ligger Thorsminde, hvor I kan opleve havnen, gå en tur på molen eller købe lækker fisk til aftenens grillmiddag. Ellers kan I også køre en tur til Ulfborg, Holstebro eller Ringkøbing, hvor der er gode indkøbs- og shoppemuligheder.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:196 / 26.591
Renoveret / Byggeår:2020 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...