Klassisk stråtagshus med vildmarksbad i Vester Husby

4
icon
icon
icon
icon

Vester Mosevej 80, Husby

- Sommerhusnr.: LL1084
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I søger et feriehus med stråtag, i et uforstyrret miljø langt væk fra støj og trængsel, så er ferieadressen på Vester Mosevej 80 lige det rigtige! Det 84m2 store sommerhus ligger uforstyrret for enden af en blindgyde på et stort grundstykke og har plads til 6 personer og 2 hunde. Ideelt til den lille familie, der efterspørger ro og afslapning. Som et ekstra højdepunkt har sommerhuset et vildmarksbad. Her kan I sidde og tilbringe en aften i det varme vand under stjernehimlen!

Klassisk moderne stue med åbent køkken og brændeovn

Sommerhusets stue og spisekrog er direkte forbundet med køkkenet og består af et mix af klassisk og moderne stil. Hele rummet med det høje loft og de lyse farver virker meget indbydende og de store vinduespartier tillader meget sol at komme igennem og efterlader alt i et skønt lys. Allerede fra morgenstunden kan I kaste et blik på naturgrunden og hvem ved, måske dukker der et enkelt eller flere rådyr forbi.   

Køkkenet er godt og veludstyret med alt, hvad man behøver på en ferie. Der er også tænkt på en opvasker, så I ikke skal bekymre jer om opvask på jeres ferie. For de der rejser let eller med børn er der også en vaskemaskine til fri afbenyttelse i bryggerset.

Efter en begivenhedsrig dag i den friske jyske luft kan I hygge jer på sofaen foran brændeovnens knitrende flammer. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 soverum, hvoraf et er udstyret med dobbeltseng og de 2 andre med enkeltsenge. I badeværelset er der installeret gulvvarme, så kolde fødder ikke burde forekomme her.    

Stor sydvendt terrasse med vildmarksbad i haven

En mindre del af den 650 m2 have er indhegnet, så de firbenede kan nyde haven uforstyrret. Den sydvendte terrasse er godt udstyret med havemøbler og tilbyder jer et skønt sted i solen, hvor I kan tilbringe dagen og nyde sommerhuset. En tur om aftenen i vildmarksbadet under den stjerneklare himmel bliver med sikkerhed en uforglemmelig oplevelse.    

Vester Husby – Et sted for naturelskere

I Vester Husby finder I Husby Klitplantage, igennem hvilken en 16 km lang vandrerute fører til en legeplads. Jeres hund vil helt sikkert også nyde en tur her i naturen. For dem der kan lide lange cykelture, findes der her mange skønne cykelruter, hvor man kan køre ud i naturen. Hvis I ønsker at gå lidt ud, er der flere større byer som fx Hvide Sande, Søndervig eller Ringkøbing der alle kan nås med bil.   

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1084

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauberes gemütliches Haus. Ein schönes Holzbeheitztes Badefass. In der Küche ist alles da was man braucht. Fußbodenheizung im Bad und im Wohnzimmer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kuscheliges Ferienhaus besonders im Winter.Hell und freundlich eingerichtet.Ruhe pur

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus ideal für 2 Personen.
Obwohl für mehr als zwei Personen Schlafzimmer vorhanden sind, so befinden zwei davon direkt vor der Küche, was evtl. Frühaufsteher mit den Langschläfern kollidieren lässt.
Auf der Couch können sich zwei Personen bequem „lümmeln“, für weitere wird es unbequem, da auch keine weiteren Sessel vorhanden sind.
Für zwei Personen ein schönes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 5.218
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (53 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker Tæppe med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...