Klassisk stråtagshus med vildmarksbad i Vester Husby

4
icon
icon
icon
icon

Vester Mosevej 80, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1084
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I søger et feriehus med stråtag, i et uforstyrret miljø langt væk fra støj og trængsel, så er ferieadressen på Vester Mosevej 80 lige det rigtige! Det 84m2 store sommerhus ligger uforstyrret for enden af en blindgyde på et stort grundstykke og har plads til 6 personer og 2 hunde. Ideelt til den lille familie, der efterspørger ro og afslapning. Som et ekstra højdepunkt har sommerhuset et vildmarksbad. Her kan I sidde og tilbringe en aften i det varme vand under stjernehimlen!

Klassisk moderne stue med åbent køkken og brændeovn

Sommerhusets stue og spisekrog er direkte forbundet med køkkenet og består af et mix af klassisk og moderne stil. Hele rummet med det høje loft og de lyse farver virker meget indbydende og de store vinduespartier tillader meget sol at komme igennem og efterlader alt i et skønt lys. Allerede fra morgenstunden kan I kaste et blik på naturgrunden og hvem ved, måske dukker der et enkelt eller flere rådyr forbi.   

Køkkenet er godt og veludstyret med alt, hvad man behøver på en ferie. Der er også tænkt på en opvasker, så I ikke skal bekymre jer om opvask på jeres ferie. For de der rejser let eller med børn er der også en vaskemaskine til fri afbenyttelse i bryggerset.

Efter en begivenhedsrig dag i den friske jyske luft kan I hygge jer på sofaen foran brændeovnens knitrende flammer. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 soverum, hvoraf et er udstyret med dobbeltseng og de 2 andre med enkeltsenge. I badeværelset er der installeret gulvvarme, så kolde fødder ikke burde forekomme her.    

Stor sydvendt terrasse med vildmarksbad i haven

En mindre del af den 650 m2 have er indhegnet, så de firbenede kan nyde haven uforstyrret. Den sydvendte terrasse er godt udstyret med havemøbler og tilbyder jer et skønt sted i solen, hvor I kan tilbringe dagen og nyde sommerhuset. En tur om aftenen i vildmarksbadet under den stjerneklare himmel bliver med sikkerhed en uforglemmelig oplevelse.    

Vester Husby – Et sted for naturelskere

I Vester Husby finder I Husby Klitplantage, igennem hvilken en 16 km lang vandrerute fører til en legeplads. Jeres hund vil helt sikkert også nyde en tur her i naturen. For dem der kan lide lange cykelture, findes der her mange skønne cykelruter, hvor man kan køre ud i naturen. Hvis I ønsker at gå lidt ud, er der flere større byer som fx Hvide Sande, Søndervig eller Ringkøbing der alle kan nås med bil.   

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1084

DE
D.
sagde , Deutschland

Lichtdurchflutetes modernes Haus am Ende einer Sackgasse, angenehm großer Garten mit schattenspendenden Bäumen und Badetonne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr idyllisch gelegenes Ferienhaus, in dem man seinem Urlaub in schönster Natur und Ruhe genießen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum zweiten Mal hier und waren wieder super zufrieden. Mit der Gegend, den Haus und natürlich mit Esmark.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 5.218
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (53 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker Tæppe med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...