Stort poolhus med spa og sauna og plads til 10 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Grævlingevej 16, Husby

- Sommerhusnr.: LL1105
10 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie med hele familien eller vennerne, kunne dette store og rummelige poolhus i Vester Husby bestemt være et godt bud. Sommerhuset har med sine 170 m2 plads til 10 personer og ligger på en 5000m2 stor naturgrund for enden af en stille vej.

Stort poolrum med spa og sauna

Det store feriehus på Grævlingevej 16 fremstår nydeligt og godt indrettet med 4 soverum, hvoraf de 4 er med dobbeltsenge og 2 køjesenge. Den åbne køkkenafdeling er udstyret med køleskab, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine, så de praktiske gøremål på ferien lettes. Opholdsstuen og det integrerede køkken inviterer til mange timers feriehygge, hvor I også kan nyde synet af de gnistrende flammer i brændeovnen.

Feriehuset har en stor og lækker poolafdeling, der foruden poolen også rummer et 2-personers spabad, sauna og bruseniche. Swimmingpoolen opvarmes bl.a. med en meget energibesparende luft til vand-varmepumpe. Sommerhuset har i alt 2 badeværelser, så der ikke bliver kamp ved morgenrutinen.

5000m2 stor naturgrund med gynger og lukket terrasse

Sommerhuset på Grævlingevej 16 ligger ikke langt fra nærmeste sandstrand med blot kun 1,5 km til stranden. Grunden er 5000m2 stor og indbyder til mange timers leg på ferien for især de små i familien eller hunden. Her er der masser af muligheder for havespil, leg i sandkassen eller gynge på gyngerne. Imens kan de voksne sidde på den lukkede terrasse, og dase i havemøblerne eller på solvognen, alt imens der tilberedes en lækker middag på grillen.

Vester Husby – Vesterhav og klitplantage

Vester Husby ligger nord for Vedersø Klit og den største attraktion i området er Vesterhavet og de fantastiske sandstrande med det fine, hvide sand. Mod nord grænser området op til Husby Klitplantage med de store nåletræsskove. I klitplantagen er der afmærkede ruter til både cykling, vandring og ture på hesteryg, eller hvad med en badetur i en badesø. Ikke langt fra Vester Husby ligger feriebyen Søndervig, som er rig på aktiviteter og spisesteder og bestemt et besøg værd på jeres ferie.

* huset har mulighed for opladning til el-biler. 

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1105

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus. Wir waren mit 6 Erwachsenen und 4 Kindern sowie zwei großen Hunden dort. Das Kücheninventar könnte mal wieder erneuert werden und es fehlt ein Wäscheständer. Ansonsten ist es alles relativ alt aber in Ordnung und funktionstüchtig. Wir würden wieder kommen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein etwas in die Jahre gekommenes Haus, aber trotzdem sehr einladend. Vor allem hat uns beeindruckt, dass es, trotz erlaubter Haustiere, sehr sehr sauber war und nicht gerochen hat. Die Aufteilung ist schön. Wir waren 4 Erwachsene und 3 Teenager, dafür war es perfekt. Die Küche wirklich gut und reichlich ausgestattet. Der Poolbereich ein Highlight in schöner Größe und mit Sauna und Whirlpool bleiben keine Wünsche offen. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Freistehendes Ferienhaus von guter Größe mit großem Garten inkl. Spielgeräten. Die Schlafzimmer sind sehr klein, daher eher für zwei Familien mit Kindern geeignet. Die Küche ist modern und gut ausgestattet, nur ein Toaster fehlt und die Kaffeemaschine ist für die Personenanzahl eher zu klein und etwas in die Jahre gekommen.
Der Pool ist schön groß und lädt zum schwimmen und spielen ein, ist aber nicht auf dem neusten Stand. Die Terrasse ist über ein Tor abgeschlossen, das Gründstück selbst ist jedoch frei zugänglich.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 5.194
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...