Stort poolhus med spa og sauna og plads til 10 personer

3
icon
icon
icon

Grævlingevej 16, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1105
10 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie med hele familien eller vennerne, kunne dette store og rummelige poolhus i Vester Husby bestemt være et godt bud. Sommerhuset har med sine 170 m2 plads til 10 personer og ligger på en 5000m2 stor naturgrund for enden af en stille vej.

Stort poolrum med spa og sauna

Det store feriehus på Grævlingevej 16 fremstår nydeligt og godt indrettet med 4 soverum, hvoraf de 4 er med dobbeltsenge og 2 køjesenge. Den åbne køkkenafdeling er udstyret med køleskab, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine, så de praktiske gøremål på ferien lettes. Opholdsstuen og det integrerede køkken inviterer til mange timers feriehygge, hvor I også kan nyde synet af de gnistrende flammer i brændeovnen.

Feriehuset har en stor og lækker poolafdeling, der foruden poolen også rummer et 2-personers spabad, sauna og bruseniche. Swimmingpoolen opvarmes bl.a. med en meget energibesparende luft til vand-varmepumpe. Sommerhuset har i alt 2 badeværelser, så der ikke bliver kamp ved morgenrutinen.

5000m2 stor naturgrund med gynger og lukket terrasse

Sommerhuset på Grævlingevej 16 ligger ikke langt fra nærmeste sandstrand med blot kun 1,5 km til stranden. Grunden er 5000m2 stor og indbyder til mange timers leg på ferien for især de små i familien eller hunden. Her er der masser af muligheder for havespil, leg i sandkassen eller gynge på gyngerne. Imens kan de voksne sidde på den lukkede terrasse, og dase i havemøblerne eller på solvognen, alt imens der tilberedes en lækker middag på grillen.

Vester Husby – Vesterhav og klitplantage

Vester Husby ligger nord for Vedersø Klit og den største attraktion i området er Vesterhavet og de fantastiske sandstrande med det fine, hvide sand. Mod nord grænser området op til Husby Klitplantage med de store nåletræsskove. I klitplantagen er der afmærkede ruter til både cykling, vandring og ture på hesteryg, eller hvad med en badetur i en badesø. Ikke langt fra Vester Husby ligger feriebyen Søndervig, som er rig på aktiviteter og spisesteder og bestemt et besøg værd på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1105

D.
sagde , Odense

Super fint poolhus med stort set alt i udstyr. Fint rent også i poolrummet.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 5.194
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...