Sommerhus med terrasse

Nydeligt sommerhus med terrasse.

Et sommerhus med terrasse udvider dit sommerhus.

Nyd udelivet i overdækket omgivelser

På en overdækket terrasse skal du blot smække benene op og nyd det skønne udeliv på alle tidspunkter af året. Hvad enten en terrasse er overdækket eller ej, indbyder terrassen til afslapning og solbadning om sommeren i løbet af dagtimerne. Og sving et tæppe rundt om dig, så du kan nyde de skønne danske sommeraftener på terrassen.

Hvis du er gæst i et sommerhus, hvor der er en lukket terrasse, kan du roligt have døren fra sommerhuset til terrassen åben, så din hund kan være udenfor, når den har behov for lidt frisk luft. Vær dog opmærksom på, om du må have hund med i sommerhuset. Se alle vores sommerhuse, hvor det er tilladt at have hund med.

De lukket terrasser i sommerhusene er også oplagte, hvis du har en tumling med på ferien. Hvis vejret er til det, så kan du sætte et lille badekar/soppebassin på terrassen, så er der både afkøling og leg til den lille tumling. Sørg meget gerne for at bassinet står i skyggen, da solen reflekterer i vandet og solen dermed bliver skarpere for huden. Og husk masser af solcreme og drikke til denne lille – og selvfølgelig også til resten af familien. Læs også andre gode tips, når du holder ferie med børn.

Ryk udenfor på terrassen i sommerhuset

Når du har en terrasse i sommerhuset, er du mere tilbøjelig til at være udenfor. Sørg for at omring dig med lækre havemøbler og tekstiler og når mørket kommer snigende, så tænd en masse lys – gerne både lyskæder og lanterner. Og nyd terrassen!

Spis dine måltider ude under den åbne himmel, snup en middagslur i skyggen og læs en god bog med fuglekvidder, som baggrundsmusik. Tænk på terrassen som et ekstra rum til sommerhuset og nyd at der er højt til loftet.

Selv når det er efterår og vinter og terrassen måske ikke virker super tiltalende, så tænd nogle lanterne og lyskæder på terrassen, og nyd at du kan sidde indenfor foran brændeovnen og se lyset i mørket.

Se hvilke sommerhuse med terrasse vi har herunder.

 

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Sitemap
Søger...