Adventure Park med rabat

Et besøg i Adventure Park lige midt i den Vestjyske Natur mellem Søndervig og Ringkøbing kan ikke sammenlignes med ret meget andet… Her får du sjove og udfordrende aktiviteter, i hyggelige omgivelser, inde og ude, samt muligheden for at opleve en unik butik, House & Garden.

Du kan købe indgang til hele dagen eller til blot en aktivitet. Og er du gæst hos Esmark får du 20% rabat på dagskort. Tag familien eller vennerne med vi glæder os til at se jer!

Adventure Golf når det er bedst!

Danmarks vel nok flotteste Adventure Golf med masser af blomster, store sten og rindende vand skaber en unik stemning. Banerne er udfordrende, sjove og udformet som rigtige golfhuller, for at give den perfekte oplevelse.

Sådan sparer du 20% på dagskort til Adventure Park

Som gæst hos Esmark får du 20 % rabat på alle dagskort. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit Esmark-lejebevis. Bemærk; Billetter og dagskort kan kun købes ved indgangen til Adventure Park. Se priser og åbningstider.

Pay & Play til billig pris!

I lavsæsonen har butikken, caféen og de indendørs aktiviteter lukket. Til gengæld kan I til en fordelagtig pris spille fodboldgolf, mini- og adventuregolf dagen lang!

… 20% rabat gælder også på Pay & Play prisen!

Fodboldgolf & håndboldgolf

Fodboldgolf og håndboldgolf spilles efter de samme principper som golf. Spark eller kast bolden igennem forhindringerne og i hul på færrest mulige forsøg. Her kan der brændes noget energi af
Fodbold pool i Adventure Park

Minigolf i topklasse

Minigolfbane i topklasse. Minigolf er et super supplement til Adventure Golf – og et godt sted at starte, hvis I har ungerne med.

Bowls – Præcision og taktik er afgørende!

Bowls er en sjov blanding af petanque og curling. Kuglerne er ovale og uligevægtige og kan derfor dreje, når de mister farten. Et spil der bare skal prøves!

Adventure Park

Indendørs aktiviteter for alle

Den gamle lade hos Adventure Park er i dag restaureret, og indrettet med masser af hygge, spil og aktiviteter for hele familien. De forskellige spil har vi hentet rundt omkring i Europa, så mange af dem ser I ikke andre steder.

Jagtstuen, hvem er den bedste til at skyde?

Indenfor er det muligt at prøve den storskærm-skydesimulator i Jagtstuen, hvor I kan konkurrere om at ramme plet, og skyde lerduer, hjorte, ænder m.m.

Indendørs Legeland er et lille paradis for de små

Indendørs legeland for de små, hvor de i trygge rammer kan brænde krudt af. Til de voksne har vi bordfodbold, bordtennis og bløde loungemøbler, hvor der kan slappes af med et blad, lidt internet eller TV, mens børnene leger.
Indoor Legeland Adventure Park

Café & Butik i Adventure Park

I butikken er mulighederne mange, når du ønsker noget nyt til hjemmet, eller skal finde en gave til en du har kær. Dette kan du gøre, imens ungerne hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. Du kan også få stillet tørsten med en kop kaffe, sodavand eller fadøl eller måske blive fristet til en is i Caféen, som er en del af butikken.

Adventure Park

Adventure Park tilbyder både indendørs- og udendørsaktiviteter for hele familien. Parken holder åbent året rundt (Pay&Play selvbetjening om vinteren) og er helt bestemt et besøg værd!

Der er gratis parkering. Hunde tilladt.

Adresse
Søtangevej 1
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
adventure-park.dk

Adventure Park
chevron-down

Hvad er Adventure Park?

Adventure Park er en samling af sjove og udfordrende aktiviteter, som er indendørs og udendørs. Parkens aktiviteter er for hele familien i alle aldre. 

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Adventure Park?

Du kan hos Adventure Park opleve udfordrende udendørsaktiviteter i form af Adventure Golf, fodbold- og håndboldgolf, eller hoppe indendørs i legelandet. 

chevron-down

Hvor ligger Adventure Park?

Adventure Park ligger lige ud til hovedvejen mellem Søndervig og Ringkøbing – du kan ikke undgå at se parken. 
Det er kun en lille køretur fra Hvide Sande og Søndervig, så der er ingen underskylder for ikke at besøge parken!

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tæt på Adventure Park?

De sommerhusområder der ligger nær Adventure Park er Lodbjerg Hede, Søndervig, Klegod og Hvide Sande

Der ligger mere end 1300 antal feriehuse i de nævnte områder, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med golf i alle former, når de holder ferie hos os i et sommerhus på Vestkysten. 

Ferielejligheder nær Adventure Park

Tag familien eller dine venner med på ferie og bo i et lækkert ferielejlighed nær Adventure Park mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet i Søndervig.

Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Oliver

Jeg kommer oprindeligt fra Nordtyskland, men flyttede for en del år siden her til vores skønne ferieområde på Vestkysten. Min fritid tilbringer jeg allerhelst sammen med min familie ved vandet, hvor vi nyder at gå lange ture i den friske vesterhavsluft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...