Blåvand Zoo – løver, bisoner og meget mere!

En af de hyggeligste og mest familievenlige attraktioner i Blåvand er Blåvand Zoo. Her kan du komme tæt på hundredvis af spændende dyr, og der bliver året rundt kræset for de mindste med masser af børnevenlige aktiviteter. For Blåvand Zoo er en zoologisk have for både store og små.

Blåvand Zoo Indgang

80 forskellige arter

Der er cirka 400 dyr i Blåvand Zoo fordelt på 80 forskellige arter. Blåvand Zoo er blandt andet den eneste zoologiske have i Danmark, hvor du kan se hvide løver og røde kæmpe kænguruer. Af andre spændende arter kan nævnes europæiske bisoner, japanske sneaber og kæmpeskildpadder.

 

Legeplads Blåvand Zoo

Se dyrene blive fodret

Du kan hver dag se de sjove oddere blive fodret, og to gange om ugen kan du se løverne blive fodret. Børnene kan også komme ud og ride på en pony, og der er legepladser og mange sjove legeredskaber fordelt rundt i parken. Der er også mulighed for at prøve at røre en slange, hvis man har mod på sådan en oplevelse.

Blåvand Zoo

Praktiske informationer

Blåvand Zoo er åben for gæster hele året rundt. Har du hunden med på ferie, må du gerne tage den med i Blåvand Zoo, så længe du holder den i snor.

Blåvand Zoo

Blåvand Zoo er en zoologisk have ved Vesterhavet, som er åben hele året rundt. Du kan se mere end 400 dyr, både husdyr og eksotiske dyr og mange børnevenlige klappedyr.

Har du hunden med på ferie, må du gerne tage den med.

Adresse
Øster Hedevej 1
6857 Blåvand

Hjemmeside
blaavandzoo.dk

Blåvand Zoo
Klappedyr Blåvand Zoo
Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Der er lukket for kommentarer.

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...