Lækkert sommerhus ideelt til gruppe eller familiefest

4
icon
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 30, Årgab

- Sommerhusnr.: E4600
40 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Årgab Præstegård – fantastiske rammer for storfamiliens drømmeferie. I den nænsomt renoverede, men topmoderne præstegård finder du alt, hvad man kan ønske sig til en vellykket ferie.

Perfekte rammer om den næste familiefest

Drømmer du om at samle hele familien eller en gruppe af dine venner i et sommerhus ved Vesterhavet, så venter der i Årgabs gamle Præstegård de perfekter rammer. Gården, som udlejes samlet, består af 4 lejligheder samt supergode fælles faciliteter. Skal du holde en familiefest eller blot samle en gruppe mennesker, er her alle nødvendige faciliteter. Stor festsal og opholdsrum til 40-50 personer med superflot panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord og et et stort industrikøkken med alt hvad der hører til giver dig et godt udgangspunkt. Til den fælles afdeling i huset hører også en skøn fit- og wellnessafdeling med diverse motionsredskaber, stort spabad, og sauna.

4 separate lejligheder

Du kan også trække dig tilbage og finde fred og ro i en af de 4 hyggelige lejligheder. Præstegården råder i alt 17 værelser, heraf 12 med dobbeltsenge, 4 værelser med dobbeltseng og 1 enkeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Her er i alt 5 badeværelser med toilet, 8 toiletter samt 2 ekstra bruserum. Her er TV (ingen betalingskanaler), trådløs internetforbindelse og en stor fryser.

Terrasser og have

Der er terrasser med havemøbler rundt omkring ved lejlighederne og en stor dejlig have med masser af plads til leg og boldspil. Huset har en super beliggenhed kun et par kilometer syd for Hvide Sande og få minutters gang fra stranden.

Prisen er inklusiv slutrengøring. Sengelinned kan lejes gennem Esmark. Depositum kr. 5000,-. Huset kan også lejes dagevis, for flere informationer kontakt Martha@esmark.dk.

NB: Ingen ungdomsgrupper

Læs mere om feriehus 30 personer og sommerhus 40 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset E4600

D.
sagde , Danmark

Et dejligt feriehus med kort afstand til både strand og by. Perfekt til ferie og fester hvor man har mulighed for at samle familie og venner.

D.
sagde , Danmark

Det var et hyggeligt sommerhus med plads til at være sammen, men også til kunne trække sig lidt tilbage ved behov. Et godt udgangspunkt til de seværdigheder vi som opholdssted havde behov for.Soverum:16
Bolig-/Grundareal:618 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1920

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (300 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 7 badeværelser (Gulvvarme), 7 gæstetoiletter.

Sovepladser:

15 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...