Velindrettet præstegård i Årgab ideel til grupper eller familiefest

4
icon
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 30, Årgab

- Sommerhusnr.: E4600
38 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Den charmerende præstegård i Årgab fra 1920, danner de perfekte rammer for en stor families ferie. I den nænsomt renoverende præstegård, finder I alt hvad der er nødvendigt for en vellykket ferie. Her er der lagt op til store familie sammentræf, hvor I kan komme i alt 38 personer og 2 kæledyr.
Her er der 618 kvadratmeter I kan sprede jer på.

Oplagt til den næste familiefest med skønne faciliteter

Præstegården på Sønder Klitvej 30 er oplagt til at samle hele familien eller en stor gruppe venner, til en skøn og nærværende ferie ved Vesterhavet. Gården består af i alt 16 soveværelser – 14 dobbeltsenge, 9 enkeltsenge og 1 sovesofa til 1 person. 

Til en stor familiefest er der alle de nødvendige faciliteter. En stor festsal, opholdsrum til 38 personer med panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord, Et stort industrikøkken. I det store industrikøkken er der masser plads til at lave festmåltider, her er der desuden over en 300 liter fryser.

Der er I alt 7 badeværelser og 7 gæstetoiletter med gulvvarme. Heraf et bruserum med to private kabiner. Præstegården varmes primært op med den billige fjernvarme, men der er også en brændeovn hvis I synes det er hyggeligt.

Ekstra faciliteter som spa, sauna og fitness

Udover de generelle faciliteter er der nogle ekstra faciliteter til jer. På gården er der en fitness og wellnessafdeling, hvor der er diverse motionsredskaber, et stort spabad og en skøn sauna. Der er også et ekstra lille tekøkken, så hvis I skal lave et mindre måltid kan i gøre dette her.

Stor plænegrund med masser plads til sjov og leg

I det udendørs areal er der masser plads, den store plænegrund er nemlig 3000m2. Her kan børnene og jeres kæledyr rigtigt folde sig ud, der er nemlig masser plads til leg og boldspil. Derudover er flere skønne terrasser, hvor I har mulighed for at lave en hyggelig grillaften med alle jeres familiemedlemmer.

Præstegården har en skøn beliggenhed i Årgab blot 250 meter fra stranden og et par kilometer syd for Hvide Sande.

Prisen er inklusiv slutrengøring. Sengelinned kan lejes gennem Esmark. Depositum kr. 5000,-. Huset kan også lejes dagevis, for flere informationer kontakt [email protected].

NB: Ingen ungdomsgrupper

Læs mere om feriehus 30 personer og sommerhus 40 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset E4600

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes, charmantes Ferienhaus für Großfamilien. Wir haben hier eine Woche lang Oma's Geburtstag gefeiert. Dafür war es perfekt. Die Kinder hatten im Haus und im Garten genug Platz zum Spielen und Toben. Die älteren Kids haben ihre Nintendo an den Beamer angeschlossen. Auf der Rasenfläche ist viel Platz zum Spielen für Alle. Es gibt auch viele Rückzugsorte im Haus, falls man mal alleine sein muss oder möchte. Das WLAN ist stabil und die Internetverbindung schnell. Aufgrund der Zimmeraufteilung und der Anzahl und Lage der Bäder würden wir nicht mit mehr, als 22 Personen dort Ferien machen wollen. Die Gemeinschaftsküche würde auch nicht mehr schaffen. Zum Strand muss man über eine steile, hohe Düne, aber der Weg an sich ist nicht weit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist perfekt geeignet, um in einer größeren Gruppe – Freunde oder Familie(n) – Urlaub zu machen. Die Vielzahl an Bereichen und Räumen sowie der große Garten bieten auch bei 40 Personen genug Platz und Möglichkeiten für unterschiedlichste Aktivitäten. Mit seinen diversen Ecken und Nischen hat das Haus grade für die größe einen sehr eigenen und besonderen Charme. Fast kein Zimmer ist wie das andere. Die Ausstattung ist gut und funktional.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr groß, schön, gut ausgestattet, super Lage, sauber

Se flere anmeldelser


Soverum:16
Bolig-/Grundareal:618 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1920

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (300 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 7 badeværelser (Gulvvarme), 7 gæstetoiletter.

Sovepladser:

15 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, klinker Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...