Lækkert sommerhus ideelt til gruppe eller familiefest

4
icon
icon
icon
icon
Sønder Klitvej 30, Årgab - Søg på husnr. E4600
Gæsterne siger: icon icon

Årgab Præstegård – fantastiske rammer for storfamiliens drømmeferie. I den nænsomt renoverede, men topmoderne præstegård finder du alt, hvad man kan ønske sig til en vellykket ferie.

Perfekte rammer om den næste familiefest

Drømmer du om at samle hele familien eller en gruppe af dine venner i et sommerhus ved Vesterhavet, så venter der i Årgabs gamle Præstegård de perfekter rammer. Gården, som udlejes samlet, består af 4 lejligheder samt supergode fælles faciliteter. Skal du holde en familiefest eller blot samle en gruppe mennesker, er her alle nødvendige faciliteter. Stor festsal og opholdsrum til 40-50 personer med superflot panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord og et et stort industrikøkken med alt hvad der hører til giver dig et godt udgangspunkt. Til den fælles afdeling i huset hører også en skøn fit- og wellnessafdeling med diverse motionsredskaber, stort spabad, og sauna.

4 separate lejligheder

Du kan også trække dig tilbage og finde fred og ro i de 4 hyggelige lejligheder; Bispesædet, Kordegnen, Provsteboligen og Præsteboligen. Præstegården råder i alt 17 værelser, heraf 12 med dobbeltsenge, 4 værelser med dobbeltseng og 1 enkeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Her er i alt 5 badeværelser med toilet, 8 toiletter samt 2 ekstra bruserum. Her er TV (ingen betalingskanaler), trådløs internetforbindelse, stor fryser og carport til 3 biler.

Terrasser og have

Der er terrasser med havemøbler rundt omkring ved lejlighederne og en stor dejlig have med masser af plads til leg og boldspil. Huset har en super beliggenhed kun et par kilometer syd for Hvide Sande og få minutters gang fra stranden.

Prisen er inklusiv slutrengøring og energiforbrug. Sengelinned kan lejes gennem Esmark. Depositum kr. 5000,-. Huset kan også lejes dagevis, for flere informationer kontakt Martha@esmark.dk. OBS: Der kan desværre ikke tegnes afbestillingsforsikring på dette hus gennem Esmark.

NB: Ingen ungdomsgrupper

Læs mere om feriehus 30 personer og sommerhus 40 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset E4600

D.
sagde , Danmark

Vi brugte huset til et større familiearrangement, og er meget tilfredse med, at familie og venner kunne samles i de dejlige og lyse lokaler, og gæster langvejs fra kunne overnatte i gode værelser.
Både vi og vores gæster var meget tilfredse opholdet.
Værtsparret var meget opmærksomme på at alt fungerede, og mange tak for det.

D.
sagde , Ikast

Vi benyttede sommerhuset til et firmaarrangement for 40 personer, og var meget tilfreds med festlokalet – flot udsigt og god indretning. Fin fordeling af værelser – måske lidt for få toiletter med bad, men fint, velholdt og rent. Køkkenet fungerede fint – dog ville vi gerne have haft lidt flere vinglas til rådighed.


Esmark sagde
Det glæder os at høre, at I har haft en dejlig ferie hos os. Hvis der en anden gang skulle mangle noget i huset, så giv os gerne besked, så vi kan hjælpe jer.
D.
sagde , Esbjerg N.

Jeg lejede den gamle præstegaard i årgab for at holde et surprise sølvbryllup for min kone , huset levede fuldt op til mine forventninger med masser af plads til de mange gæster ,hygge i krogene og de forskellige lejligheder og værelser og selve festsalen var perfekt og esmark gjorde alt til UG

Se flere anmeldelser


Soverum:16
Bolig-/Grundareal:618 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1920

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (300 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 7 badeværelser (Gulvvarme), 7 gæstetoiletter.

Sovepladser:

15 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...