Lækkert sommerhus ideelt til gruppe eller familiefest

4
23998
Sønder Klitvej 30, Årgab - Søg på husnr. E4600
Gæsterne siger:

Årgab Præstegård – fantastiske rammer for storfamiliens drømmeferie. I den nænsomt renoverede, men topmoderne præstegård finder du alt, hvad man kan ønske sig til en vellykket ferie.

Perfekte rammer om den næste familiefest

Drømmer du om at samle hele familien eller en gruppe af dine venner i et sommerhus ved Vesterhavet, så venter der i Årgabs gamle Præstegård de perfekter rammer. Gården, som udlejes samlet, består af 4 lejligheder samt supergode fælles faciliteter. Skal du holde en familiefest eller blot samle en gruppe mennesker, er her alle nødvendige faciliteter. Stor festsal og opholdsrum til 40-50 personer med superflot panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord og et et stort industrikøkken med alt hvad der hører til giver dig et godt udgangspunkt. Til den fælles afdeling i huset hører også en skøn fit- og wellnessafdeling med diverse motionsredskaber, stort spabad, og sauna.

4 separate lejligheder

Du kan også trække dig tilbage og finde fred og ro i de 4 hyggelige lejligheder; Bispesædet, Kordegnen, Provsteboligen og Præsteboligen. Præstegården råder i alt 17 værelser, heraf 12 med dobbeltsenge, 4 værelser med dobbeltseng og 1 enkeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Her er i alt 5 badeværelser med toilet, 8 toiletter samt 2 ekstra bruserum. Her er TV (ingen betalingskanaler), trådløs internetforbindelse, stor fryser og carport til 3 biler.

Terrasser og have

Der er terrasser med havemøbler rundt omkring ved lejlighederne og en stor dejlig have med masser af plads til leg og boldspil. Huset har en super beliggenhed kun et par kilometer syd for Hvide Sande og få minutters gang fra stranden.

Prisen er inklusiv slutrengøring og energiforbrug. Sengelinned kan lejes gennem Esmarch. Depositum kr. 5000,-. Huset kan også lejes dagevis, for flere informationer kontakt Martha@esmark.dk. OBS: Der kan desværre ikke tegnes afbestillingsforsikring på dette hus gennem Esmark.

NB: Ingen ungdomsgrupper

Læs mere om feriehus 30 personer og sommerhus 40 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset E4600

D.
sagde , Esbjerg N.

Jeg lejede den gamle præstegaard i årgab for at holde et surprise sølvbryllup for min kone , huset levede fuldt op til mine forventninger med masser af plads til de mange gæster ,hygge i krogene og de forskellige lejligheder og værelser og selve festsalen var perfekt og esmark gjorde alt til UG

D.
sagde , Danmark

Der var hverken champagne, hvidvin eller cognacglas, hvilket ikke er i orden når huset udlejes til store fester

D.
sagde , Glejbjerg

En fantastisk oplevelse af en feriebolig til ca. 40 personer

Se flere anmeldelser


Soverum:16
Bolig-/Grundareal:618 / 3.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1920

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (300 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 7 badeværelser (Gulvvarme), 7 gæstetoiletter.

Sovepladser:

15 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...