Sommerhus i uge 7

Tag familien med i sommerhus i uge 7 Gør noget særligt ud af vinterferien i år og lej et sommerhus for hele familien i uge 7. På en sommerhusferie har I rig mulighed for at nyde hinanden og få nogle sjove oplevelser for både store og små.

En sommerhusferie i uge 7 er indbegrebet af hygge og afslapning, og det er lige, hvad man har brug for i de kolde vintermåneder. Muligheden for at hygge sig inden for i varmen med sjove spil og spændende bøger, mens I kan slappe af og komme helt ned i gear, er det, der gør sommerhusferien meget populært i uge 7.

Vinterferie i sommerhus i hyggens tegn

Uge 7 er ikke kun tid til skiferie, det er også oplagt at blive hjemme og få en ferie med fokus på hygge og samvær. Når I holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet eller en feriebolig, kan I lave lige præcis det, som I har mest lyst til. Uanset om vinterferien skal foregå i et roligt tempo med tid til afslapning og hygge, eller om der skal være fart på med en masse sjove oplevelser, er sommerhusferien et oplagt valg.

Vinterferie i sommerhus ved Vesterhavet

I kan bruge dagene på at spille og lege indendørs eller gå nogle lange ture og nyde varmen og hyggen, når I kommer tilbage til sommerhuset. I bare kan slappe af og ikke nødvendigvis behøver at tage ud at se en masse. Men hvis det alligevel kribler I jer for at komme ud, kan I blandt andet besøge nogle af de nærliggende byer, tage ud at bowle, besøge museer og meget andet.

Tilbring din vinterferie i uge 7 i et feriehus ved Vesterhavet

Barsk, blæsende og koldt – Danmark viser sig frostklare side om vinteren. Men det er netop det, der gør en vinterferie ved Vesterhavskysten så speciel: korte, køligere dage indbyder til hyggelige timer. Lad den iskolde vind blæse dig om ørerne på en vandretur gennem klitterne, og varm dig derefter op igen med en afslappet og fredfyldt aften i dit feriehus.

Brug Vesterhavskysten som det perfekte sted at nyde vinterens stilhed og landets ro. Udflugter til de smukkeste julemarkeder eller spændende lærerige udflugter til de forskellige museer sørger for den rette afveksling.

Din vinterferie i uge 7: Vestkysten fra sin stormfulde side

Hyggelige timer i et varmt sommerhus og det brusende hav lige uden for døren – det er din vinterferie ved Vesterhavet. Om vinteren er temperaturen ofte omkring 0 grader eller endnu lavere.

Men ikke for lavt: Den nordatlantiske strøm bringer varmen fra Atlanterhavet til Danmark og sikrer relativt milde vintertemperaturer. Med dejlige handsker og varme vinterjakker er der garanti for smukke øjeblikke i den vestjyske natur.

Vesterhavets brusende bølger er lige så flotte, som på en dejlig varm sommerdag. Vinterens frost lægger sig smukt, som perler på strandens hvide sandkorn og det flotte klitlandskab, når vintersolen står højest på himlen. Nyd den unikke atmosfære i et hyggeligt feriehus eller kobl af med uforstyrrede, stille stunder i den skønne natur.

Uge 7 i Danmark: tid til fred og ro

Sneklædt natur, havets brus, stille skove og midt i det hele et hyggeligt feriehus ved Vesterhavets kyst. Udnyt vinteren til at flygte fra hverdagens stress og jag, og nyd stilheden fuldt ud. Der venter dig korte dage, som bringer hygge og ro til dine feriedage.

Hvad med en vidunderlig udsigt, som du kan nyde fra vinduet i dit sommerhus? Med et feriehus i Henne Strand har du mulighed for at nyde en uforglemmelig udsigt over det stormfulde Vesterhav – lige fra stuen.

Det er den fantastiske måde at slappe af og nyde ferien på i dit hyggelige feriehus. Med lækre varme drikke og de tykkeste hyggestrømper kan du sætte dig godt til rette foran pejsen og slappe af – en i romantisk samvær eller sammen med hele familien.

Hvis I trænger til wellness for krop og sjæl, mens I nyder en kold ferie ved Vesterhavet. Så byder Fjordgaarden Kurbad i Ringkøbing jer velkommen til en dag fyldt med afslapning, ro og selvforkælelse i kurbadet – med lækre varme bassiner, saunaer, dampbad, og en skøn tagterrasse med et stort bassin.

Oplev vestkystens vinternatur

Det brusende Vesterhav er et fascinerende syn og indbegrebet af en ferie i Danmark: Især i februar, men også i de andre vintermåneder, kan du opleve naturens kraft og nyde den rene, salte havluft. Gå en tur langs stranden i Klegod – hvis du er heldig kan du finde et flot stykke rav efter en stormfuld nat.

Men når du går ud i den danske natur, bør du klæde dig velovervejet på: Der blæser en hård brise over det flade landskab, og man bør ikke undervurdere den, når du er pakket godt ind, er der mange naturhøjdepunkter at opleve. Lad blikket glide hen over det stormfulde Vesterhav eller beundr, hvordan det unikke lys falder på det jyske landskab om vinteren. Grænserne mellem nat og dag udviskes, og naturen lyser op i et unikt, vinterligt skær.

Et andet højdepunkt er det glitrende vand og strålende farver – især solnedgangene er et fantastisk smukt syn om vinteren.

Vinterferie i sommerhus med børn

Velkendt, hyggeligt og frem for alt med hinanden: Nyd ferien i uge 7 sammen med børnene! Glæd dig til de mange skønne stunder sammen, der før alle de ting mulige, som ofte bliver forsømt i hverdagen. Tag dig tid til en dejlig morgenmad efter en god nats søvn og start dagen på en rolig måde.

På en dagstur er der masser af attraktioner for børn: klatrepakker, et indendørs legeland og mange spændende badebassiner venter på de små feriegæster.

I Søndervig kan I få feriedagen til at gå i det gigantiske oplevelsescenter: Lalandia – som er spækket med aktiviteter for hele familien. Den store tropiske badeland “Aquadome” byder på mange timers vandsjov i vilde vandrutsjebaner, høje bølger og på surfbrættet. De ældre feriegæster kan nyde dejlig afslappende stunder i saunaer og indendørs – og udendørs pools med massagedyser. Lalandia huser også et stort legeland “Monky Tonky Land”, som er fyldt med mange grinagtige oplevelser for de mindste.

Syd for Ringkøbing Fjord ligger Bork Havn, som huser Vestjyllands største legeland “Bork Legeland” fordelt på 2500 kvadratmeter. I finder et stort udvalg af aktiviteter til hele familien, og beriger vinterferien med en aktiv feriedag, når vintervejrets kolde vinde blæser om ørerne på jer. Legelandet har aktiviteter til de mindste, unge og voksne feriegæster. Trænger I til en dejlig varm kop chokolade, kan den nydes i legelandets café.

På Torvet i Esbjerg kan hver vinter I boltre jer på 1500 kvadratmeter is – her ligger Danmarks største udendørs skøjtebane. Esbjerg danner de hyggeligste rammer med smukke bygninger og skøn vinterstemning, og skøjtebanen på Torvet byder på sjov og udfordringer, uanset hvor gammel og sikker på skøjterne du er. Banen har en isrampe, en isbelagt børnerutjsebane og to isbump.

Find det rette sommerhus hos Esmark

Hos Esmark tilbyder vi sommerhusudlejning i uge 7 i rolige og smukke omgivelser ved Vesterhavet. Vi har et bredt udvalg af hyggelige sommerhuse og ferieboliger i naturskønne områder som Rømø, Fanø, Blåvand i syd op til Hvide Sande, Søndervig og Vester Husby i nord. Uanset hvad, I lægger vægt på ved det feriehus, I skal leje, finder I en feriebolig, der matcher jeres behov.

Vi tilbyder blandt andet børnevenlige sommerhuse, sommerhuse med swimmingpool, sauna og spa, røgfrie sommerhuse, sommerhuse tæt ved vandet og mange andre muligheder. Nedenfor ser I en oversigt over de sommerhuse, I kan booke i uge 7. Find jeres foretrukne feriehus og glæd jer til en hyggelig ferie i rolige omgivelser.

2024
Forår Sommer
April Maj Juni
Uge 14 Uge 14 Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22
Uge 15 Uge 15 Uge 19 Uge 19 Uge 23 Uge 23
Uge 16 Uge 16 Uge 20 Uge 20 Uge 24 Uge 24
Uge 17 Uge 17 Uge 21 Uge 21 Uge 25 Uge 25
Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22 Uge 26 Uge 26
2024
Sommer Efterår
Juli August September
Uge 27 Uge 27 Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35
Uge 28 Uge 28 Uge 32 Uge 32 Uge 36 Uge 36
Uge 29 Uge 29 Uge 33 Uge 33 Uge 37 Uge 37
Uge 30 Uge 30 Uge 34 Uge 34 Uge 38 Uge 38
Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35 Uge 39 Uge 39
    Uge 40 Uge 40
2024
Efterår Vinter
Oktober November December
Uge 40 Uge 40 Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48
Uge 41 Uge 41 Uge 45 Uge 45 Uge 49 Uge 49
Uge 42 Uge 42 Uge 46 Uge 46 Uge 50 Uge 50
Uge 43 Uge 43 Uge 47 Uge 47 Uge 51 Uge 51
Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48 Uge 52 Uge 52
    Uge 1 Uge 1
2025
Vinter Forår
Januar Februar Marts
Uge 1 Uge 1 Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9
Uge 2 Uge 2 Uge 6 Uge 6 Uge 10 Uge 10
Uge 3 Uge 3 Uge 7 Uge 7 Uge 11 Uge 11
Uge 4 Uge 4 Uge 8 Uge 8 Uge 12 Uge 12
Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9 Uge 13 Uge 13
    Uge 14 Uge 14

Ferieperioder og helligdage

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
  Spørgsmål til din sommerhusferie?
  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...