Sommerhus ved Vesterhavet til nytårsaften med hund: Den perfekte ferie til at slutte året af på!  

Fejr nytår ved Vesterhavet med din hund

Hold den perfekte nytårsferie ved Vesterhavet med din firbenede ven. Hos Esmark Feriehusudlejning har vi mere end 4300 sommerhuse langs den jyske vestkyst, der venter på at give dig og din hund en uforglemmelig oplevelse.

Over 2600 hundevenlige sommerhuse

Vi er helt med på, at familiens pelsede ven skal være med! Derfor tilbyder vi en bred vifte af sommerhuse til nytårsaften, hvor din hund er velkommen. Nogle af dem har endda indhegnede grunde eller afskærmede terrasser, så din trofaste følgesvend kan føle sig hjemme. På den måde kan du og din hund nyde den perfekte nytårsaften i et sommerhus ved Vesterhavet.

Har du spørgsmål? Hos Esmark står vi klar til at hjælpe dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os – vores Team Esmark er der for dig, hvis du har brug for hjælp.

Esmark Feriehusudlejning: Vi er din partner for den ultimative sommerhusferie

Uanset om du er på udkig efter en luksuriøs ferie, en familieferie eller en ferie med din firbenede ven, finder du det perfekte sommerhus ved Vesterhavet hos Esmark.

Vi har 9 lokale Esmark servicekontorer, der står klar til at give dig en personlig service lige på stedet. Så hvorfor vente? Book dit sommerhus til nytårsaften med din hund nu og oplev den ægte vestjyske feriestemning med Esmark Feriehusudlejning!

En rolig nytårsaften for dig og din hund

Nyd friheden på de vestjyske strande: Uden for højsæsonen er Vesterhavets strande det perfekte sted til at lade din hund løbe frit uden snor. Forestil dig glæden hos din firbenede ven, når den leger i sandet eller plasker rundt i bølgerne, mens du nyder den friske havluft og lytter til de beroligende bølger.

Vælg en af vores ugenerte sommerhuse for at undgå stress og jag fra fyrværkeri og festligheder. Nogle af vores sommerhuse ligger i rolige områder, så din hund kan nyde en fredelig nytårsaften.

Nytårstraditioner helt tæt på

Oplev en skøn nytårsaften ved Vesterhavet fyldt med hygge og nytårstraditioner. Hør Dronning Margrethes nytårstale, hop ned fra stolen og spring ind i det nye år og nyd den festlige stemning.

Unikke aktiviteter: Uanset om det er en natlig spadseretur gennem klitheden eller sprudlende gåture på stranden ved solnedgang – Vestkysten byder på talrige muligheder for at opleve særlige øjeblikke.

Tips til en bekymringsfri nytårsferie med din hund

Hvis du gerne vil sikre dig dit drømmesommerhus, skal du planlægge og booke dit sommerhus i god tid. Du kan vælge den ankomstdag, der passer bedst, så du kan nyde en afslappende start på din ferie. Og det er særdeles vigtigt, at du tjekker op på de lokale regler for fyrværkeri, inden du fyrer nytårskrudt af i dit sommerhusområde.

 

Pak alle de vigtigste ting til din ferie. Glem ikke hundesnor, hundefoder, masser af legetøj og et hyggeligt tæppe, så din hund kan føle sig tryg og hjemme i sommerhuset.

Vil du gerne være fri for fyrværkeri? Selvom der er områder, hvor fyrværkeri ikke er tilladt, så husk, at reglerne ikke altid bliver overholdt af alle. Vi kan desværre ikke garantere, at der ikke bliver fyret fyrværkeri af i nærheden af dit sommerhus.

Hvis du gerne vil fejre nytårsaften i et sommerhus, så skal du ikke tøve med at booke. Vores hundevenlige sommerhuse ved Vesterhavet er meget populære, så vi anbefaler, at du booker i god tid.

Med Esmark er du ikke kun garanteret et idyllisk sommerhus, men også en uforglemmelig nytårsaften med din hund. Du kan finde flere tips og nyttige oplysninger til en vellykket ferie med din hun på vores informationsside.

Pakkeliste til dig og din hund

Når du skal på ferie ved Vestkysten med din trofaste følgesvend, er det vigtigt at pakke fornuftigt, så I begge kan nyde en uforglemmelige ferie!

Her er nogle pakkeanbefalinger fra Esmark:

 • Snor og halsbånd: Sikkerhed først, selv på ferien.
 • Hundelegetøj: Hold din hund underholdt i Esmarks sommerhuse.
 • Mad og godbidder: Sørg for, at din hunds mave er helt tilfreds.
 • Rejseskål og vandflaske: Til forfriskninger på farten.
 • Hundetæppe/soveområde: Et velkendt sted for afslappede nætter i dit sommerhus.
 • Afføringsposer: Hold miljøet rent, selv når du er på ferie.
 • Artikler til pelspleje: En børste og evt. hundeshampoo/sæbe til at fjerne havsalt og snavs fra din firbenede ven.
 • Papirer: Sørg for at overholde reglerne for indrejse!
 • Medicin og førstehjælpskasse: Vær forberedt i tilfælde af en nødsituation med din kæledyr.
 • Et ekstra tæppe eller endda hundejakke/sweater: Perfekt til køligere dage og ekstra varm beklædning efter en tur på stranden.

En god pakkeliste giver dig ro i sindet – så intet står i vejen for et fredeligt nytår i dit Esmark-sommerhus!

Nytårsferie med din hund i Danmark

I dit hyggelige sommerhus lige ved Vesterhavet kan du og din hund få en afslappende start på det nye år. Nyd hygge-stemningen, roen ved Vesterhavet og fejr en helt særlig nytårsaften.

Find den perfekte sommerhus til din nytårsferie ved Vesterhavet blandt vores brede udvalg af hundevenlige sommerhuse. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til dig og din firbenede ven. Du kan stole på vores ekspertise og sikre dig det perfekte sommerhus til en uforglemmelig nytårsferie.

Book det perfekte sommerhus til nytårsaften med din hund hos Esmark

Esmarks service: Til en ubekymret nytårsferie med din hund

Få glæde af vores brede udvalg af tjenester, der vil gøre din nytårsferie med din hund til en særlig oplevelse. Nyd fordelene ved Esmark VIP, vær tryg ved vores “Rejsecurity” tryghedspakke, brug gratis WiFi og stol på vores døgnåbne nødhjælp. Hos Esmark gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at din ferie bliver behagelig og bekymringsfri som muligt.

Vi er her for dig!

Har du spørgsmål til din nytårsferie med din hund, eller har du brug for hjælp til at planlægge den? Vores Esmark Team glæder sig til at hjælpe dig med et smil. Vi er klar til at gøre din nytårsferie med din hund ved Vesterhavet til en fantastisk oplevelse.

Start det nye år med uforglemmelige minder sammen med Esmark – sammen med din loyale firbenede ven!

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...