Sommerhus i efterårsferien – Tag på fantastisk efterårsferie i Danmark

Efterårsferie i Danmark Sommerhus ved Vesterhavet

Efterårsferien. Er der noget mere hyggeligt end en pause med hele familien? Måske tænker du allerede på varm kakao, lange gåture og en god bog foran brændeovnen. Endnu bedre bliver det, hvis du også holder efterårsferie i sommerhus i Danmark. For når efteråret med kulde og blæst tager fat, har de fleste af os brug for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Derfor er efterårsferien helt oplagt at nyde i et sommerhus sammen med din familie.

Det kan du lave i et sommerhus i efterårsferien 2024

Efterårsferien ligger i uge 42. Det er her, hvor naturen skifter til en gylden nuance, og familien kan nyde indendørs såvel som udendørs aktiviteter. Når du holder efterårsferie i Danmark, er det dog helt op til dig selv, om den først og fremmest skal stå på hygge og afslapning, eller om der skal være fart over feltet med masser af aktiviteter.

Lej et sommerhus til ferien i uge 42 her

Strand, spændende oplevelser eller shopping. Generelt er en efterårsferie i Vestjylland et besøg værd. Oplev Vesterhavets vilde susen eller slap af i dit feriehus eller sommerhus foran brændeovnen. Du bestemmer selv.

Kig også efter indendørs aktiviteter for børn. Måske er der et børnevenligt museum åbent, sjovt legeland eller badeland? Find inspiration til din sommerhusferie hos Esmark. Uanset hvad giver naturen og de spændende attraktioner i Danmark et væld af oplevelser for hele familien. Vi har desuden gode tilbud på for eksempel billetter. Læs mere om vores tilbud på siden.

Hvis du for eksempel vælger et sommerhus i Søndervig eller Blåvand, bor du tæt på en lang række aktiviteter. Her er der kort afstand til vand, og de to hyggelige feriebyer summer af liv i efterårsferien.

Vil du hellere bo i fredfyldte omgivelser? Så kan du også vælge et sommerhus i Houstrup, Nr. Lyngvig eller Vedersø Klit, hvor sommerhusene ligger midt i den smukke vestjyske natur.

Endelig er der også mulighed for at holde efterårsferien i en feriebolig i fiskeribyen Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Oplev gåtur ved Vesterhavet og skøn natur

Når du lejer dit sommerhus i Danmark hos Esmark, har du ikke langt til Vesterhavet. For hos Esmark har vi udelukkende kvalitetshuse på den populære kyststrækning fra Blåvand i syd over Vejers, Henne Strand, Bjerregård og Hvide Sande til området nord for Søndervig.

Efteråret ved Vesterhavet i Danmark byder ofte på den friske og nogle gange hårde vestenvind. Et frisk pust til en gåtur på strand eller i by. Alt dette har du god mulighed for at opleve. En meget stor del af vores sommerhuse ligger nemlig i gåafstand til vandet. Vi har sommerhuse til udlejning, som ligger mindre end 50 meter fra havet, hvor du kan blive rusket godt igennem af naturen.

Naturen på vestkysten er i det hele taget skøn om efteråret. Holder du efterårsferie i området omkring Hvide Sande og Søndervig, kan det varmt anbefales at tage en tur til Ringkøbing Fjord, og holder du efterårsferie i Blåvand, må du ikke snyde dig selv for en tur til halvøen Skallingen, som er en sand naturperle.

Hvor mange dage, du ønsker at tilbringe i et sommerhus, det bestemmer du naturligvis selv. Den flotte natur skal nok være der hele året.

Efterårsferie i Danmark - Gåtur ved stranden

Vi har flotte sommerhuse til dit behov

Sommerhusferie eller leje af feriehus er nok den mest familievenlige ferieform, du finder. Hos Esmark har vi et meget varieret udvalg af sommerhuse tæt på strand i Danmark. Vi har alt fra små hyggelige ferielejligheder til store sommerhuse med pool. På den måde kan du nemt finde et sommerhus, der passer til netop din efterårsferie i uge 42 og resten af året.

Langt de fleste af vores sommerhuse har også pejs eller brændeovn, som emmer af hygge og nogle gode aftener sammen med familien. Snak sammen, spil spil eller se en hyggelig film. Blot fordi vejret ikke siger sol og sommer, er der stadig masser at lave med en efterårsferie i sommerhus.

Der er desuden gode køkkenfaciliteter i alle vores feriehuse. Og det er helt oplagt at gøre noget ekstra ud af madlavningen i en tid som denne. Hvis du for eksempel søger på ”slow food”, kan du finde et væld af opskrifter på lækre retter, som det tager længere tid at lave, end du måske normalt har tid til. Det kunne for eksempel være en god simreret, en langtidsstegt flæskesteg eller pulled pork.

Find spændende attraktioner for hele familien

Har du børn med i sommehus i Vestjylland? En af de helt store attraktioner i Danmark er Legoland i Billund, som også holder åben i efterårsferien i uge 42. Når du lejer et sommerhus hos Esmark, får du 25 procent rabat på entrebilletten i Legoland.

Du har også mulighed for at få hele 75 procent rabat på den populære Key2Activity hos Beach Bowl i Søndervig. Her er der blandt meget andet er mulighed for at bowle, spille tennis, gå i fitness og leje segways. Hør om dine muligheder for gode tilbud, når du lejer et sommerhus hos Esmark.

Der er også gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, når du holder efterårsferie i Vestjylland, ligesom området byder på flere fine golfbaner og mulighed for at dyrke vandsport. Efterårsferien i Danmark er i det hele taget en rigtig hyggelig uge at holde ferie på vestkysten.

Sommerhus med brændeovn - efterårsferie

Sådan lejer du sommerhus i efterårsferien

Du kan finde dit sommerhus her på vores hjemmeside. I vores søgefunktion kan du indtaste de kriterier, du ønsker for dit sommerhus, uanset om det vigtige for dig er afstanden til stranden, antal badeværelser, om husdyr er tilladt eller noget helt fjerde. Hvis du ikke finder præcis det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Værd at vide

chevron-down

Hvad er prisen for at leje sommerhus i efterårsferien?

Du kan finde dit sommerhus her på vores hjemmeside. I vores søgefunktion kan du indtaste de kriterier, du ønsker for dit sommerhus, uanset om det vigtige for dig er afstanden til stranden, antal badeværelser, om husdyr er tilladt eller noget helt fjerde.

Hvis du ikke finder præcis det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

chevron-down

Hvad skal jeg selv medbringe i sommerhuset?

Du skal selv medbringe sengelinned, medmindre du bestiller det hos os.Der er også mulighed for at leje udstyr af forskellig slags hos Esmark, fx trækvogne.
Men du behøver faktisk ikke medbringe andet end tøj til årstiden, en tandbørste og dit gode humør, når du holder efterårsferie i Vestjylland hos Esmark.

chevron-down

Hvor mange husdyr må jeg medbringe?

Det er tilladt at have hund med i langt de fleste af Esmarks sommerhuse – både i efterårsferien og sommerferien. Vi har også et stort udvalg af sommerhuse, hvor du må have to hunde med og enkelte, hvor det er tilladt at have tre firbenede venner med på ferien. Så der er masser af muligheder for at holde ferie med hund hos Esmark – også i efterårsferien.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Når du ankommer, får du nøglen til dit feriehus udleveret på det nærmeste Esmark-kontor.Vi har kontorer i både Blåvand, Vejers, Henne, Houstrup, Bjerregård og Søndervig, så du aldrig har langt at køre, hvis du gerne vil i kontakt med os under din ferie.

Du får samtidig udleveret et strømkort, som bruges til aflæsning af strøm og evt. andre forbrugsmålere, en vejbeskrivelse og en infoguide med praktiske informationer om dit sommerhus. Ved afrejsen afleverer du din nøgle på samme kontor, hvor du fik den udleveret. Her afregnes samtidig for strøm og evt. andre forbrugsudgifter.

2024
Forår Sommer
Maj Juni Juli
Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22 Uge 27 Uge 27
Uge 19 Uge 19 Uge 23 Uge 23 Uge 28 Uge 28
Uge 20 Uge 20 Uge 24 Uge 24 Uge 29 Uge 29
Uge 21 Uge 21 Uge 25 Uge 25 Uge 30 Uge 30
Uge 22 Uge 22 Uge 26 Uge 26 Uge 31 Uge 31
2024
Sommer Efterår
August September Oktober
Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35 Uge 40 Uge 40
Uge 32 Uge 32 Uge 36 Uge 36 Uge 41 Uge 41
Uge 33 Uge 33 Uge 37 Uge 37 Uge 42 Uge 42
Uge 34 Uge 34 Uge 38 Uge 38 Uge 43 Uge 43
Uge 35 Uge 35 Uge 39 Uge 39 Uge 44 Uge 44
  Uge 40 Uge 40  
2024 2025
Efterår Vinter
November December Januar
Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48 Uge 1 Uge 1
Uge 45 Uge 45 Uge 49 Uge 49 Uge 2 Uge 2
Uge 46 Uge 46 Uge 50 Uge 50 Uge 3 Uge 3
Uge 47 Uge 47 Uge 51 Uge 51 Uge 4 Uge 4
Uge 48 Uge 48 Uge 52 Uge 52 Uge 5 Uge 5
  Uge 1 Uge 1  
2025
Vinter Forår
Februar Marts April
Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9 Uge 14 Uge 14
Uge 6 Uge 6 Uge 10 Uge 10 Uge 15 Uge 15
Uge 7 Uge 7 Uge 11 Uge 11 Uge 16 Uge 16
Uge 8 Uge 8 Uge 12 Uge 12 Uge 17 Uge 17
Uge 9 Uge 9 Uge 13 Uge 13 Uge 18 Uge 18
  Uge 14 Uge 14  

Ferieperioder og helligdage

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
  Spørgsmål til din sommerhusferie?
  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...