Skønt sommerhus med brændeovn på stor grund i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 45, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20144
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Ren natur, fred og ro, masser af plads – lyder dette som dine ønsker til din kommende ferie? Så er dette sommerhus på Blomstervangen 45 i rolige Jegum et rigtig godt valg! Oven i det kan du være tæt på havet og Danmarks vestligste punkt – Blåvandshuk Fyr. Dette sommerhus blev i 2021 renoveret og har plads til 6 personer og 1 hund.

Ren hygge med brændeovn og anneks

Klassisk dansk sommerhusferie betyder brændeovnshygge, og det får I her. I har også mulighed for at sikre behagelige temperaturer på en miljøvenlig og energibesparende måde – den moderne varmepumpe er tilgængelig her på Blomstervangen 45.

Her finder I stuen med brændeovn, køkken og spiseplads, 1 badeværelse og 3 soveværelser, udstyret med dobbeltsenge (180×200 eller 140×200) tilbyder plads til op til 6 personer. Hvis I har teenagebørn med jer, vil de måske endda overnatte i annekset, et lille ekstra hus med en dobbeltseng (140×200).

Stor, åben grund med en gynge og masser af plads til at løbe rundt

Beliggenheden på Blomstervangen 45 i Jegum betyder et grønt og naturskønt miljø, hvor I helt sikkert kommer væk fra hverdagen og kan slappe af. Dem, der kan lide at gå ture, vil elske det her i Jegum Ferieland. Små vandre- og cykelstier fører jer gennem den omkringliggende natur og I vil hele tiden opdage nye ruter.

Liggestole, havemøbler og en grill er tilgængelige på terrassen, så I kan forkæle jer selv med mange timer i den friske luft, især på sommerdage. Mens børnene og hunden tumler rundt i haven, eller de yngste svinger højt på gyngen, forberedes feriens lækre måltider, som I derefter kan spise sammen, på sommerhusets terrasse.

Jegum har også en lille købmand ved centerbygningen, hvor I kan få småting og frisk morgenbrød. Derudover er der en stor legeplads og et smukt område, hvor familier med børn kan føle sig godt tilpas. I kan både udforske området til fods og på cykel – og havet med den tilsyneladende endeløse sandstrand ligger kun 10-15 minutters kørsel fra adressen!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.759
Renoveret / Byggeår:2021 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (25 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...