Skønt sommerhus med både sauna og spabad i skønne Jegum

3
icon
icon
icon

Birkelunden 15, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20161
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette feriehus, som blev delvist renoveret i 2021, ligger for enden af ​​en blind vej på en godt beplantet og indhegnet grund. Op til 6 personer og jeres 2 hunde er velkomne her på de i alt 74 m², hvor der er plads til at slappe af og tilbringe en skøn tid sammen på den danske vestkyst. For at øge afslapningsniveauet endnu mere, er der både sauna og spabad til jer i feriehuset.

Hygge med brændeovn, sauna og spabad

På Birkelunden 15 i Jegum, et sommerhusområde midt i naturen, ligger sommerhuset for enden af en blind vej på en 1700 m² stor grund. Sommerhuset blev delvist renoveret i 2021, er udstyret med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Her kan I også tænde op i brændeovnen, der sørger for hyggelige temperaturer. På køligere aftener er det naturligvis ekstra hyggeligt at varme sig foran den ild, der brænder i brændeovnen og nyde synet af flammerne.

Hvis det ikke er nok afslapning, så tag jer en tur i sommerhusets sauna og spabad. Tøm hovedet og slap af helt ud til tæerne.

Plads til op til 6 personer og 2 hunde – i det fredelige Jegum Ferieland

Sommerhuset på Birkelunden 15 har plads til op til 6 personer – det er perfekt til en familie, men selvfølgelig også til et par, der gerne vil tage en lille ferie ved Vesterhavet og med mulighed for at nyde afslappende wellness-øjeblikke.

Sommerhuset har 3 soveværelser, 1 stort badeværelse og stuen, der er kombineret med køkken og spiseplads. Her kan I lave mad sammen, slappe af i sofaen eller finde kortene frem og afholde en hyggelig spilaften. Selvfølgelig har I også et tv og gratis internet til rådighed, så I altid kan holde jer opdateret med de seneste nyheder fra vennerne derhjemme og resten af verden.

Feriehusets terrasse er delvist overdækket og udstyret med grill, havemøbler og liggestole. Så uanset om I helst opholder jer i den brændende sol, eller trækker jer tilbage i skyggen, er der plads til det her. Den lækre frokost eller middag kan tilberedes på grillen i sommerhuset. Takket være den fuldstændig indhegnede grund, kan dine firbenede venner enten slappe af sammen med jer, eller snuse rundt på egen hånd.

Et kvarter til havet! – Blåvand – Vejers – Henne Strand

Vesterhavet og den vidunderligt brede strand, som den danske vestkyst er så berømt for, ligger kun 12 kilometer fra adressen. I kan vælge, hvilken strand og placering, der passer jer bedst. Blåvand og Henne Strand er populære og altid velbesøgte. Vejers er en mindre badeby, hvor man må køre på stranden. Her er det særligt egnet til familier med børn, for hverken fodbolden eller håndvognen eller en stor madpakke skal møjsommeligt transporteres over de til tider høje klitter.

I Jegum finder du gode muligheder for gåture i området, en lille butik med tilhørende café og en stor legeplads. I kan finde andre indkøbsmuligheder i Oksbøl og Varde, eller i Blåvand og Henne Strand, hvor I kan slentre ned ad hovedgaden og besøge de forskellige caféer og restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.761
Renoveret / Byggeår:2021 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...