Nyrenoveret feriehus på skøn grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Engvejen 14, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30014
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund ligger dette fine hus klar til jeres ferie. Det er i 2018 blevet nænsomt renoveret, så det fremstår dejligt lyst og venligt, men har beholdt det klassiske feriehus-stemning. På 64 m2 har I her 3 soverum til i alt 6 personer, et fint badeværelse med bruser og det klassiske åbne alrum, hvor køkken, spisestue og stue går i et.

Lyst hus med hyggefaktor og brændeovn

På Engvejen 14 vil I straks føle jer velkomne, de hvide vægge og store vinduespartier giver en dejlig lys stemning. I det åbne køkken er der indbygget opvaskemaskine, så der er mere tid til hygge i stuen med brændeovnen og den skønne udsigt. Med en energisparende varmepumpe, er det ingen sag også at hygge i de kolde vintermåneder, når vestvinden suser udenfor og bider i næserne på de modige, der vover sig ud på en gåtur i det grønne eller til havet, hvor bølgerne har ekstra store skumkroner på.

Skøn stor terrasse med læ

Fra husets stue og det store soveværelse er der udgang til en dejlig stor terrasse. Det perfekte sted at nyde hver eneste solstråle. Her er der læ og ro til at hvile på solvognene, imens børnene leger på naturgrunden eller er på opdagelse på den nærliggende legeplads. Om aftenen kan I tænde op i husets grill og imens kullene langsomt slukkes blive hængende over et glas vin imens de første stjerner titter frem på himlen.  

Skov, hede og klitter – idyl i Houstrup

Engvejen 14 har en god og rolig beliggenhed i Houstrup. Det er perfekt til familien, der gerne vil opleve strand og skov og tage på udflugter, men også til parret, som søger lidt ro i naturskønne omgivelser. Tag turen til stranden til fods eller gå på opdagelse i Blåbjerg Plantage eller ved Filsø. Her er både mulighed for ride- og cykelture og ikke langt til svømmeland eller vikingebyen Bork ved Ringkøbing Fjord. Med kun 3 kilometer til nærmeste indkøb og den hyggelige strandby Henne lige om hjørnet, er det oplagt at ose lidt. Nærmere større handelsbyer er de smukke middelalderbyer Varde og Ringkøbing, men fiskeri- og turistbyen Hvide Sande er også et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30014

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, auf einem recht großen Grundstück.
Auch aufgrund der Lage fühlt man sich dort richtig wohl.
Die Natur – inkl. der Nordsee – tut ihr Übriges.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig, tolles Grundstück, Haus zum wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und gemütlich eingerichtes Haus mit riesigem Außengelände. Für die Kinder gibt es viel Platz zum Toben draußen am Haus. Die Veranda ist ebenfalls riesig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 2.273
Renoveret / Byggeår:2018 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...