Dejligt sommerhus med brændeovn på stor naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Engvejen 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30026
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Engvejen 29 i udkanten af Houstrups sommerhusområde finder I dette skønne feriehus, som blev renoveret i 2021. Her er der plads til hele 8 personer, og hunden er selvfølgelig også velkommen. Med en grund på 2175 m2 har I masser af plads at boltre jer på, og skoven ligger kun få hundrede meter fra adressen.

Klassisk, dansk sommerhushygge med brændeovn

Uanset om I er afsted med familien, vennerne eller andre par, er der god plads her. Ferieboligen har 4 soveværelser, hvor 3 af værelserne har dobbeltsenge, og det sidste har enkeltsenge. Der er også både badeværelse og et gæstetoilet, hvilket er et stort plus, når man er mange afsted.

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med alrummet og stuen, så I kan nyde hinandens nærvær, mens nogle tilbereder lækker mad, og andre slapper af foran brændeovnen eller spiller et brætspil ved bordet. Feriehuset er udstyret med opvaskemaskine, så opvasken er hurtigt klaret, mens I kan fokusere på at hygge foran brændeovnens knitrende flammer og bare nyde varmen og hinanden.

Stor naturgrund med gode terrasser

Her på Engvejen 29 har I en naturgrund på hele 2175 m2, hvor I både finder 2 terrasser og gynge til feriens mindste deltagere. Den ene terrasse er åben og delvis overdækket, mens den anden er lukket og afskærmet, så I kan nyde den friske luft, selv når det blæser en smule. Her på terrasserne kan I benytte jer af ferieboligens solvogne, havemøbler og grill, som egentlig er alt, man behøver i haven på en solskinsdag.

Houstrup – midt i naturen

Med et sommerhus i Houstrup er der mange gode muligheder for at slappe af og bare nyde naturen. Hvis I er til lange gåture, vil I bestemt ikke komme til at mangle nye ruter her. I har heller ikke langt til Blåbjerg Klitplantage. 3 kilometer fra jeres feriehjem er det brusende Vesterhav, som altid er et besøg værd uanset årstid.

 

*Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 30026

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist großzügig, gemütlich und gut ausgestattet. Alles was man für den Urlaub benötigt ist vorhanden. Die Betten haben eine gute Größe und sind sehr bequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll renoviert und gemütlich eingerichtet. Ideale Terassen, auch regengeschützt. Tolles Grundstück, sehr ruhig gelegen, für Mensch und Tier ideal zum rumtollen und relaxen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und äußerst ruhig gelegenes Ferienhaus mit sehr geschmackvoller und vollständiger Einrichtung. Durch die Blumensträuße und die Flasche Wein fühlt man sich sehr angenommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 2.175
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...