Lyst og lækkert indrettet feriehus med dejlig beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 9, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30032
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Jens Thomsensvej 9 i udkanten af Houstrups grønne skovlandskab ligger dette indbydende træhus og venter på jer. Huset byder på et lyst og velindrettet indre med en hyggelig indretning og en dejlig brændeovn, og så kan I også tage hunden med her.

Afslappende atmosfære og lyden af brændeovnens knitren

Hyggeligt og afdæmpet med masser af lyse træelementer og store vinduespartier, der inviterer solens stråler indenfor; På Jens Thomsensvej 9 vil I blive budt varmt velkommen fra start, og her kan ferien straks begynde.

Den afslappende atmosfære bliver fuldendt af brændeovnen, som både spreder god varme og masser af feriestemning. Især på de grå efterårsdage, hvor I kan lytte til regnen, der trommer på ruden, mens I drikker en varm kop kaffe rundt om spisebordet.

Køkkenet er super veludstyret og ligger i åben forbindelse til stuen og spiseafdelingen. Her kan I samles om madlavningen med et glas rødvin ved siden af, og selvfølgelig brændeovnens knitren i baggrunden.

Nyd roen og udsigten til den flotte natur på den åbne terrasse

På Jens Thomsensvej 9 bor I dejligt uforstyrret omringet af skøn natur. Grunden er perfekt anlagt, så I altid har den fineste udsigt til skov og træer med læ og uforstyrrethed, men samtidigt har et dejligt lysindfald og en skøn solterrasse. Grunden er delvist indhegnet med et lille ”usynligt” trådhegn, så hunden ikke bare lige kan smutte på opdagelse. På den åbne terrasse er der god plads til at nyde det gode vejr, lige meget om I er med familien på tur, eller om I kun er 2 på en romantisk kæresteferie. Gode havemøbler og liggestole står alt sammen klar til jer, og grillen er klar til at blive tændt på de lune aftener.

Den store græsplæne byder straks op til leg, og både børn og barnlige sjæle kan tage et spil fodbold på plænen, mens hunden forsøger at lege med. Og efter en spændende og forpustende omgang fodbold kan I tage en kold drink rundt om havebordet i det varme vejr.

Godt nok bor I dejlig fredeligt, men udflugtsmål er der nok af. På en kort køretur når I den fine sandstrand, og har I lyst til ekstra indkøb og shopping i stedet for den lokale købmand, ligger feriebyerne Nr. Nebel og Henne Strand ganske tæt på.

 

*Skuret er privat og aflåst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30032

DK
D.
sagde , Danmark

Et lille og dejligt lyst sommerhus, hvor der ikke mangler noget. Stor terrasse med gode havemøbler og en skøn stor grund.
Et hus vi gerne vil komme tilbage til igen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Simples aber wunderschönes Ferienhaus. Die Kinder haben vorallem den Draußenbereich und die Fußballtore geliebt. Ruhig. 5min vom Strand mit dem Auto. Das Beste ist die große Holzterasse mit komplett Sonne.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, lækker terrasse, dejlig have og super område.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 2.204
Renoveret / Byggeår:2016 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...