Lyst og hyggeligt sommerhus med brændeovn i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Engvejen 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30039
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger familien til en skøn ferie i det vestjyske, så er dette sommerhus på Engvejen 12 i Houstrup helt perfekt. Sommerhuset er beliggende på en stor naturgrund, hvor de små kan løbe rundt og lege, mens forældrene slapper af på den delvist overdækkede terrasse.

Lys og moderne indretning med brændeovn

Sommerhuset på Engvejen 12, der er renoveret i 2019, er indrettet med 3 soveværelser, der alle har dobbeltsenge, 1 badeværelse samt et stort fællesrum, hvor I finder køkken, stue og spisestue i ét. De store vinduespartier i stuen lukker både en masse lys ind og giver en god udsigt til den smukke natur, der er lige uden for sommerhuset.

På de kølige aftener kan I samles i stuen til brætspil, film eller blot hyggesnak og nyde ferien, mens brændeovnen er med til at sætte streg under den hyggelige feriestemning og samtidig sørger for en behagelig temperatur i sommerhuset.

Skøn, delvist overdækket terrasse og masser af natur

På de varme dage kan I fra stuen træde ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan lægge jer til rette i liggestolene og nyde godt af solen og lyden af vinden i træerne. Fra terrassen kan I også nyde udsigten til træerne og naturen, der omgiver sommerhuset.  

På terrassen finder I også havemøbler, hvor I kan samles til en hyggelig morgenmad med fuglefløjt i baggrunden eller til aftensmad på gasgrillen, mens I ser solen gå ned bag træerne.

Sommerhuset er beliggende på en 2700 m2 stor naturgrund, hvor der er masser af plads til at boltre sig på under ferien. Her kan de små lege i haven, mens de voksne slapper af og nyder ferien på terrassen.

Naturskønne oplevelser i Houstrup

Er man i Vestjylland, er man nødt til at besøge Vesterhavet, der er en oplevelse værd på alle tider af året og i al slags vejr. Fra sommerhuset har I kun 4 kilometer til det skønne Vesterhav, som I let kan køre til i bilen, der kan parkeres ved stranden. Desuden har I kun 1 kilometer til nærmeste indkøb fra sommerhuset.

I Houstrup er der rig mulighed for at opleve og nyde en masse flot natur. Her er mange skønne ruter, som I enten kan opleve på cykel eller til fods, hvor I kan se naturen og de smukke klitlandskaber i Houstrup.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30039

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten zwei sehr schöne Wochen in diesem tollen Ferienhaus. Die Einrichtung ist für uns perfekt gewesen, es war alles da was wir brauchten. Das Haus ist liebevoll dekoriert, sodass man sich nur wohl fühlen kann. Der Kickertisch im Wohnzimmer ist ein Highlight. Es war alles sehr sauber. Einzig mehr Sitzmöglichkeiten draußen haben uns gefehlt. Das ist aber jammern auf hohem Niveau.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein hyggeliges, ruhig gelegenes, gut ausgestattetes Ferienhaus am Ende einer Sackgasse.

Für uns persönlich war das Haus perfekt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gut ausgestattetes Ferienhaus in dem man ruhige Stunden auf der Terrasse verbringen kann, falls es mal regnet ist die Küche toll ausgestattet und lädt zum Backen ein. Viele Spiele waren für groß und klein ebenfalls vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.747
Renoveret / Byggeår:2019 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...