Lyst og hyggeligt sommerhus med brændeovn i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Engvejen 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30039

Trænger familien til en skøn ferie i det vestjyske, så er dette sommerhus på Engvejen 12 i Houstrup helt perfekt. Sommerhuset er beliggende på en stor naturgrund, hvor de små kan løbe rundt og lege, mens forældrene slapper af på den delvist overdækkede terrasse.

Lys og moderne indretning med brændeovn

Sommerhuset på Engvejen 12, der er renoveret i 2019, er indrettet med 3 soveværelser, der alle har dobbeltsenge, 1 badeværelse samt et stort fællesrum, hvor I finder køkken, stue og spisestue i ét. De store vinduespartier i stuen lukker både en masse lys ind og giver en god udsigt til den smukke natur, der er lige uden for sommerhuset.

På de kølige aftener kan I samles i stuen til brætspil, film eller blot hyggesnak og nyde ferien, mens brændeovnen er med til at sætte streg under den hyggelige feriestemning og samtidig sørger for en behagelig temperatur i sommerhuset.

Skøn, delvist overdækket terrasse og masser af natur

På de varme dage kan I fra stuen træde ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan lægge jer til rette i liggestolene og nyde godt af solen og lyden af vinden i træerne. Fra terrassen kan I også nyde udsigten til træerne og naturen, der omgiver sommerhuset.  

På terrassen finder I også havemøbler, hvor I kan samles til en hyggelig morgenmad med fuglefløjt i baggrunden eller til aftensmad på grillen, mens I ser solen gå ned bag træerne.

Sommerhuset er beliggende på en 2700 m2 stor naturgrund, hvor der er masser af plads til at boltre sig på under ferien. Her kan de små lege i haven, mens de voksne slapper af og nyder ferien på terrassen.

Naturskønne oplevelser i Houstrup

Er man i Vestjylland, er man nødt til at besøge Vesterhavet, der er en oplevelse værd på alle tider af året og i al slags vejr. Fra sommerhuset har I kun 4 kilometer til det skønne Vesterhav, som I let kan køre til i bilen, der kan parkeres ved stranden. Desuden har I kun 1 kilometer til nærmeste indkøb fra sommerhuset.

I Houstrup er der rig mulighed for at opleve og nyde en masse flot natur. Her er mange skønne ruter, som I enten kan opleve på cykel eller til fods, hvor I kan se naturen og de smukke klitlandskaber i Houstrup.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.747
Renoveret / Byggeår:2019 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Barnestol, trægulv i stue, Træ laminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...