Hyggeligt feriehus med brændeovn og skønne terrasser

3
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 24, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30040
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige feriehus på Sdr. Skovvej 24, midt i vestkystens smukke natur, kan I holde en helt uforglemmelig familieferie. Huset rummer plads til 6 personer og er perfekt til den lille familie eller en romantisk kæresteferie. Beliggenheden er både fredelig og naturskøn, og grunden er omgivet af høje træer.

Herlige terrasser, lille udestue og knitrende brændeovn

Kunne man ønske sig meget mere? Dette lille feriehus emmer af hyggelig atmosfære og den helt klassiske sommerhuscharme.

Den lyse, venlige stue med åbent køkken med induktionskomfur fungerer som husets hjerte. Feriehuset fik et flot, nyt badeværelse med gulvvarme i 2021 og man kan også finde en kombineret vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, så tøjet kan blive vasket og tørret uden at I skal tænke på det. Køkkenet er udstyret med alle de redskaber, I har brug for, når der skal tilberedes en lækker feriemiddag. På kolde dage spreder den knitrende brændeovn en behagelig varme, og i den lille udestue kan I drikke en varm kop kaffe og nyde den omkringliggende natur hele året rundt.

Med 2 overdækkede terrasser finder I altid den perfekte plads,- og skulle I have lyst til at blive siddende, selv om det bliver lidt køligt, så er der mulighed for at tænde for terrassevarmeren og således forlænge en hyggelig grillaften. Dejlige terrasser omgiver næsten hele huset. Her finder I både en plads i solen og i skyggen. På grunden og terrasserne finder I flere hyggelige kroge, hvor I kan slappe af i solen eller læse en god bog i ro og fred.

Til de mindste feriegæster står en gynge parat, og eventuelle medbragte cykler kan stilles i husets carport.

Udforsk vestkystens natur på tæt hold i Houstrup

Skov, hede, klitlandskab og strand. Alle disse smukke landskaber kan I nå til fods eller på cykel, og ligegyldigt årstid, vind og vejr byder naturen på helt fantastiske oplevelser. Der er også mulighed for at udforske området på hesteryg, hvis I har lyst til det.

I de omkringliggende feriebyer som Henne Strand, Nørre Nebel og Hvide Sande finder I både spændende forretninger, indkøbsmuligheder og lækre restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30040

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, top ausgestattet, es fehlte nichts

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist nur zu empfehlen.
Es ist so liebevoll und umsichtig eingerichtet, es fehlt an nichts. Die Atmosphäre des Hauses ist so, als wenn man zu Freunden kommt.
Das Grundstück ist sehr schön, nicht einsehbar, und man kann etliche Tierbeobachtungen machen.Speziell Vögel wie Eichelhäher und Buntspecht etc. Eichhörnchen und Hasen.
Wir sind das zweite Mal in diesem Haus gewesen und es hat sich nur verbessert.
Wir hoffen, bald wiederkommen zu können.
Liebe Grüße an die Vermieter
U.K. Nigulis

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus kann man ohne jegliche Einschränkung weiterempfehlen. Es ist perfekt ausgestattet, farblich sehr ansprechend gestaltet + in jeder Form hyggelig. Die Wärmepumpe schafft es sogar, den kleinen Wintergarten mit zu erwärmen. Der Garten ist einfach toll angelegt + gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.262
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...